2014. szeptember 15., hétfő

Vaskos dossziék....

Mindig van lejjebb.
Egy barátom szokta volt mondogatni :" Ha a gödör alján vagy , ne áss tovább !"  A mi Pillánk megtette.
Választási kampányban minden sokkal érzékenyebb, minden sokkal élesebben rajzolódik ki. A szereplő csoportosulások minden megnyilatkozásukkal megpróbálják befolyásolni a szavazókat a szavazatok érdekében. Látvány-kátyúzás , ami után ottmaradnak a  kimélyített gödrök ? Sebaj, a lényeg hogy a fényképek elkészültek....  Fedezet nélküli ígéretek, vezető politikusok video interjúi, akiknek az orra alá nyomnak egy papírt és  egy óra alatt ledarálnak egy "támogató" klippet ?  Náci rém fenyeget ? Kampány van.. Megszoktuk, ki veszi komolyan?  De a mi pillánk (megint) mindenkin túltesz.

A szennykrónika évek óta ontja magából a mocskot, hazugságokat, rágalmakat. Ezt tudjuk, nem újdonság. Ma szombaton a mi Pillánk, mint fő fő fő szerkesztője az egyszemélyes lapnak, kiadott egy nyilatkozatot. Ebben álszent és képmutató módon olyan  szemen szedett hazugságokkal ámítja az olvasóit, minthogy elzárkózik a szélsőséges  Lokálpatriótáktól, nem próbálja sárba tiporni senki becsületét és magánéletét tiszteletben tartja.... A pofám leszakad ! Hát nem erről szólt eddig az ÖFE szennykrónika?  A mocskolódásról meg a rágalmazásról?   De az álszenteskedést, képmutatást, hazudozást megszoktuk. Ez még belefér, ismerve a gátlástalanságot a fűtésszakértőtől.

De a mi Pillánk túlmegy ezen a már szokásos képmutató hazudozáson.

Ő, az ÖFE,   egyeztet a város tulajdonában álló médiumokkal , két "média-szakemberrel " akik "maximálisan egyetértettek" vele.  Hú vazze, meg szép, hogy a városi média  nem süllyed a szennykrónika színvonalára. Nem elég a laca-Tv, a paktum-média, még mocskolódjanak is a Pilla szintjére ragadva?  Húúú...

De még tovább van, Pilla -idióta meggondolatlansággal és árulkodóan -  tudja fokozni.  Megosztja velünk, hogy a szennykrónika "archívumában vaskos anyaggal rendelkezünk egyes, most induló jelöltek viselt dolgairól..." ! De ! Ha a jelölt rosszat mond az ÖFE jelöltjeiről, akkor majd ők jól nyilvánosságra hozzák a dossziék tartalmát .... ! Most azért hozzá kell tennünk, hogy a jelöltek nagy része -eddig - nem volt közszereplő, de a mi Pillánk már gondolt a jövőre és gyűjtögette dossziéi anyagát .  Szorgos kis méhecske a mi Pillánk....

Hoppá! Erre mondják, hogy lehull az álarc, előtűnik a gátlástalan mocsok. Wenczel nyiltan kijelenti, hogy  nyilvántartást vezet "egyes jelöltek viselt dolgairól" és  most nyilvánosan, a közmédián keresztül zsarolja meg őket.  És erről a városi TV és ujság szerkesztője is tud?  Tehát Wenczel adatokat gyűjt,  és nyilvánosan zsarol ? Hogy is van ez ?  Mivel zsarol kedves Wenczel úr? Kiket is zsarol, kedves Wenczel úr ? Kiről is gyűjt adatokat ?  És milyen adatokat?  Bűncselekményeket követtek el egyesek és ön erről tud, de zsarolásra használja? Miért is nem fordul a rendőrséghez? Vagy a magánéletét próbálja valamelyik jelöltnek bemocskolni Wenczel úr, amúgy szokottan szennykrónikásan, mivel kampány van és úgy gondolja ez megengedhető?   És ezzel most nyíltan zsarol? És ebben partner a VTV (laci-Tv ) és a városi újság főszerkesztője? "Politikai csatározások - tisztességesen " -  hogy meri  a "tisztességes" szót leírni ? A zsarolás tisztességes?

Nos, azt hiszem, ez a szöveg minden elmond.  Ki az aki mocskot gerjeszt és terjeszt?  Miről is beszél egy 20-ad rendű vádlott?  Wenczel fenyegeti, zsarolja nem csak a Lokálpatriótákat, de a Jobbik,  és a "Fidesz egyes jelöltjeit" is, sőt a független jelölteket is.  Mindezt a " tisztesség" jegyében. Sajátságos, nem gondolják ?

A zsarolási mondókát aki akarja, itt olvassa. Ajánlom jogi végzettségű olvasóink figyelmébe ! Nekik nem kell magyarázni, miért....
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=545664295565235&id=416242361840763


28 megjegyzés:

  1. Ájtatos vezércsel.szeptember 15, 2014

    Ájtatos Lacát nem állítja meg a modern világ egyetlen kihívása sem. Most épp szüksége volt egy Facebook fiókra, nosza szólt is Zolinak a hivatalban és máris trollkodni kezdett Füzesabonyi Választó Polgár a szabadúszó életművész.A szemfényvesző Ájtatos rögtön le is bukott annak rendje módja szerint mert a hivatalban sincs mindenkinek lakat a száján, még sofőröknek sem.Azóta is ezen röhögnek. Jókat mulattam Lacán, ahogyan szidja a patriótákat és kacsaúsztatózik, sóhajok hídját emlegeti és felháborodik mikor Gulyás Lászlót kisbetűvel írják.

    VálaszTörlés
  2. És ezek vezették Füzesabonyt!
    Jéézus!

    VálaszTörlés
  3. Hazudozást már tudjuk. Zsarolás?
    Hihetetlen!

    VálaszTörlés
  4. És ezt Árpi írja?
    Eddig azt gondoltam rájuk szavazok.
    Átgondolom.

    VálaszTörlés
  5. Elolvastam ezt is meg a facebookot is.Ez hülye.

    VálaszTörlés
  6. Mivel mocskolódnak a Lokálpatrióták?Én még nem láttam tőlük olyat. A Tüske a nagy Csabáé, a wenczelujság meg Wenczelé.
    Az hogy leírták hogy meg kell nézni hová lett a pénz szerintem természetes. Ez a mocskolódás akkor nem értem.
    Kíváncsi lennék a Wenczel dossziékra,mégis mi van benne?
    Amúgy meg aki "listákat" csinál mennyen a k. anyukájába!

    VálaszTörlés
  7. Micsoda visszataszító gennyláda az ilyen listázó, dossziézó pali?
    Ráadásul kit zsarol?
    Hányok ettől a bandától

    VálaszTörlés
  8. Nem elég a paktum amivel elárulták a baloldalt?
    Mostmég zsarolnak is?
    Ez a legalja.

    VálaszTörlés
  9. kívül állószeptember 15, 2014

    A "leszázalékoló" orvoson kivül látta már egy rendes orvos ezt az embert??

    VálaszTörlés
  10. Inkább ne emlegesd a sofőröket. Egyiküket már csúnyán leteremtette a "vezér" mert kommentálni mert a Cikiző nevű blogon. Mielőtt megint szőnyeg széle lenne, ne adj Isten kirúgnák ezek az eszelősök, jelzem nem tőle tudom. Ő azóta se beszélni se írni nem mer. Marx kiváló tanítványai azért csak tudják, hogy legjobb védekezés a támadás. Biztos elővették már a munkásőr zubbonyaikat és előkészítették a pincéket is a koncepciós lista mellé. Vicces, hogy megint a Lokálpatriótákat és a Jobbikot fenyegeti ez a levitézlett ...., pedig most is azoktól ömlik a sz@r a nyakába, akiknek éppen a hátsójába van a nyelve, természetesen újra csak érdekből. Jut eszembe nekem is, Sipos elvtárs, aki sosem volt mszp-s, most sosem volt öfés? Az elképzelhetetlen, hogy azért indul függetlenként, mert rosszul nézne ki Fidesz logós polgármester mellett egy komcsi logós alpolgármester. A "nem létező" paktum szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Hölgyem vagy uram az én véleményem, hogy Gulyás Laci is írhat véleményt névtelenül, önöknek is meg van a véleményük de nem a 2010 évvel kellene kampányolni és hogy így el számoltatunk meg úgy ha nem mit csinál .Különben Kotán nem valami jól tudja ezek szerint a dolgokat ki hagy az emlékező tehetsége ,mert az uszodát vissza mondták az akkori társaság .De ha nektek lamináltak a tér zene kell akkor álljatok ki a térre és zenéljetek de van sok állam polgár akinek nem ez kell . de úgyse mertek mert f@stok!Itt valaki minősíti a választó polgárokat ,hogy ön ki az engem nem érdekel mert ha lenne valaki akkor ismerném . És az hogy ön hogy utálja Gulyás Lászlót az sem érdekel .Az meg végképp nem igaz hogy Gulyás László a munkaidőben rendszeresen iszik, aljas rágalom. Vagy kérjék meg a jegyzőt szondáztassa meg! Ami meg a sofört ileti, rosszul tudjátok mert az meg Gulyásnak a legjobb barátja. Úgy köszön neki minden reggel, hogy Szabadság Befőtt elvtárs!
      A saját fülemmel hallottam mikor Gulyást dícsérte a Pipásban. Soha nem volt még ilyen jó főnöke!
      Különben ne írogassatok , mindenki dolgozzon tegyen le a közös asztalra és utána beszéljen bocs.

      Törlés
    2. Na, úgy látom itt sem bírsz már magaddal kedves Füzesabonyi Választó Polgár barátom!

      Törlés
  11. Balos! Ti is a legalja vagytok! Ti választjátok be az ilyeneket és ti választjátok meg a gyurcsányokat, bajnaikat, mesterházykat is! Titeket lehet minden alkalommal könnyedén rászedni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért téged még nem csaptak be sose?
      Se fidesz se jobbik, se öfe marad Laminé.
      Engem nem vernek át többet egyik se.

      Törlés
  12. És ezt ez a húgyagyú leírta.
    Biztos kényszerítették.

    VálaszTörlés
  13. Én Árpillán nem csodálkozok, az orvosi eset.
    De a Sipos!
    Még most sírta tele a fél országot, hogy őt megfenyegették!
    Most ő is beáll e mellé a hülye mellé fenyegetni???
    És én még sajnáltam!

    VálaszTörlés
  14. De mi lehet a titkos dossziéban?
    Például ilyenek:
    X jelölt 2 percet késett az iskolából másfél éve, még az érettségi előtt!
    Y szűk baráti körben azt állította a mélyen tisztelt polgármester úrról, hogy sz.házi!
    Z szeretné tudni, hogy hova teszi Füves Józsi azt a rengeteg pénzt, amit a haverok a közpénzből adnak neki! - ezen a dosszién felirat is van: SZÉLSŐSÉGES!!!
    M az utcán utána fordult egy nőnek és megnézte a popsiját. - Felháborító! Egy pasiét is nézhette volna, de ez egy elvetemült fickó. Csak a nők!
    C késve fizette be a kommunális adót!
    Hát ilyesmiket tudok elképzelni.
    De lehet, hogy hamarosan megtudjuk. Végtére is az a tény, hogy az összes többi jelölt nem lépett vissza Árpilla fenyegetésére, az már önmagában is PROVOKÁCIÓ!

    VálaszTörlés
  15. Ítéljetek el érte, de én ezt a lüke Tüske Csabit sajnálom!
    Wenczel a szövetséges ! Erre támaszkodhat.
    Ha ezek nyernek, itt időközi választás lesz!

    VálaszTörlés
  16. Édes Istenem! Csaba felfedezte a székelyeket is! A "Szavazz nemmel székely testvéreinkre 2004 dec." párt egyik képviselője meg még kommentálja is! Ennyi köpönyegforgatót! Kifordult egy világ ez!

    VálaszTörlés
  17. Kérem Dr.Gondos István és Wenczel Árpád urakat,hogy október 12-ig keressék fel kezelő orvosukat és gyógyszerészüket.Ez itt a reklám helye

    VálaszTörlés
  18. Hende rajongószeptember 16, 2014

    Hende Csaba Füzesabonyba látogat kedden.
    Közös program Gulyással, Nagy Csabával, Wenczellel, majd díszebéd a Hét Vezérben.
    Közben kátyúszemle és úthengerezés.
    Médiafelelős: Szajlai Csaba a Magyar Hírlap újságírója.
    (Gulyásnak paprikás krumplit rendeltek.)

    VálaszTörlés
  19. Wenczel, Sipos egykutya.Ugyanolyan báránybőrbe bújt farkasok. Behízelgő modorukkal megint el fogják érni a kellő mennyiségű szavazatot. Ezen a blogon sok lényeglátó tanulságos hozzászólás, bejegyzés olvasható, de csak a lakosság nagyon szűk rétegéhez jut el. Legtöbben azt sem tudják, hogy létezik. Ellenben a kommunisták minden házhoz eljuttatják a Kiáltványukat. Minden alkalommal szidják benne Laminét és a kötvénypénzt. Ez rögzül a népben. Akik sajnos nem veszik a fáradságot, hogy tájékozódjanak. Tanulságos volt 4 éve amikor körkérdésben faggattak embereket, hogy az egyik kacsaúsztatózó, azt sem tudta hol van, miről van szó. Ezért nem tudják legtöbben azt sem, hogy Laminé minden pert megnyert, amit ezek a nyakába akasztottak. A komcsik jól megszervezték azt is, hogy Laminé idejében valamelyik nyugdíjas elvtárs, vagy elvtársnő fúria közmeghallgatáson, vagy mint Atkárit, munka közben ócsároljon. Hogy biztos legyen a hatás, a piacokon, boltokban ezt megismételve. Ők önerőből semmit nem fejlesztettek, de 4 év alatt egyetlen ilyen jellegű támadást nem kaptak a talán nem is létező jobboldaltól. Az már csak mindezek folyománya, hogy van képük ilyen közleményt kiadni.

    VálaszTörlés
  20. Füzesabonyi Választó Polgár néven tényleg gulyás, jaj bocs, Gulyás kommentel? :)))) Régi, azóta eltűnt elvtársuk blogján csinálták ezt, hogy álnéven is írtak, aztán saját nevükön számon kérték a különböző nicknéven írókat. :)))

    VálaszTörlés
  21. A Lokálpatrióták a Választási Bizottsághoz fordultak és a bejegyzés felvet még egyéb kérdéseket is.
    Wenczel közben mósoította a bejegyzést, ezért az eredetit idemásolom. ( A net. nem felejt, aki akarja, megtalálja...DDD )
    szeptember 13. 8,41
    Politikai csatározások - tisztességesen

    Az Összefogás Füzesabonyért Egyesület bár teljes mértékben elzárkózik a Jobbik és a Lokálpatrióták szélsőséges eszméitől, valamint egyes Fidesz - KDNP támogatott, képviselő jelöltek megnyilvánulásaitól – de ettől függetlenül a választások során nem ellenségként tekint rájuk, hanem csupán ellenfélként. Éppen ezért az ÖFE – velük ellentétben – nem személyeskedik, nem próbálja sárba tiporni senki becsületét, a magánéletét mindenkinek tiszteletben tartja, és nem rágalmaz, nem vádaskodik.
    A Füzes Krónika szerkesztőségét, az ÖFE tagjait és személyesen engem sokan megkeresnek mostanában az ellenfeleinkről szóló – esetenként lejárató – információkkal, pletykákkal és gyakran kérnek ezek terjesztésére bennünket. A Füzes Krónika archívumában már vaskos anyaggal rendelkezünk egyes, most induló jelöltek viselt dolgairól, de ezek publikálásától mindaddig elzárkózunk, amíg az adott személytől közvetlen provokáció nem éri az Összefogás Füzesabonyért Egyesület jelöltjeit.
    A Füzes Krónika, felelős szerkesztőjeként a napokban tájékoztattam álláspontomról Molnárné Simon Edit média szakembert, a VTV ügyvezetőjét és ő is maximálisan egyetértett velem. Sipos Attilával, a Füzesabonyi Hírmondó felelős szerkesztőjével már korábban egyeztettünk erről a témáról, aki szintén ezen a véleményen van. Tehát kijelenthetem, hogy a meghatározó három helyi média egységesen elzárkózik a választási, hátsó szándékkal részünkre eljuttatott rágalmak, vádaskodások közzétételétől.
    A tisztességes választó polgárok nevében is remélem, hogy a jelölő és támogató pártok, illetve szervezetek képviselői is felnőnek majd hamarosan ehhez, az általunk képviselt eszmeiséghez, mert eddigi magatartásuk esetenként, sajnos nem ezt tükrözte!
    Wenczel Árpád (Füzes Krónika - felelős szerkesztő)

    VálaszTörlés
  22. Bedőlt a Cikiző!
    Mert "Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal halljátok majd vissza, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni” (Lukács ) "
    Hihetetlen,egy 100%-ban a város tulajdonát képező segítő KHT emberei a hunyók.
    Közös szerkesztőségi ülések a Tüskével, munkából adódóan helyismeret, rálátás a többi induló dolgaira.
    Közszolgálatiság és más egyéb odahazudott értékek.
    Valójában a Fidesz kampánycsapat tagjai, tippadói.

    VálaszTörlés
  23. Neveket akarok hallani...!

    VálaszTörlés
  24. A héten jön az új Tüske.
    Tartalom főbb vonalakban:
    Füzesabonyban nincs közbiztonság, Tüske Csaba megoldja.
    Füzesabonyban részeg orvosok látnak el ügyeletet, Tüske Csaba megoldja.
    Nem igaz, hogy az ÖFE Nagy Csabát támogatja csak Wenczel fogalmazott pontatlanul.
    Náci a Jobbik jelöltje(Tüske Csaba visszalépteti.

    VálaszTörlés

Komment: