2014. szeptember 18., csütörtök

Dossziés Wenczel lépjen vissza!

Nincs polgármesterjelöltje a Fidesznek.
Nincs polgármesterjelöltje a baloldalnak.
Mondhat bárki bármit, hazudozhatnak  a szemünkbe, a tény tény marad. Ha nem hiszi, nézze meg majd szavazáskor a szavazólapot ! A Fürkésző 100 ezer forintot ajánl fel készpénzben annak, aki a szavazólapon  vagy a választás hivatalos oldalán ( www.valasztas.hu) a  füzesabonyi polgármesterjelöltek között  bebizonyítja ennek az ellenkezőjét !

De a botrány nem ez .

Az ÖFE kiválósága, aranyszájú Wenczel Árpád  nagy nyilvánosság előtt, a facebookon  kijelentette, hogy vaskos dossziékat vezet az induló képviselő jelöltekről. Szó szerint ezt írta: "... már vaskos anyaggal rendelkezünk egyes, most induló jelöltek viselt dolgairól, de ezek publikálásától mindaddig elzárkózunk, amíg az adott személytől közvetlen provokáció nem éri az Összefogás Füzesabonyért Egyesület jelöltjeit."

Wenczel nyíltan ismeri el, hogy - akár a jó III/III időkben -  anyagot nyűjtenek képviselő jelöltekről.  Kérdés mióta ?  És kikről ? És milyen anyagokat ?

Bűncselekményekről tudnak  és elhallgatják, ezzel zsarolva a jelölteket? 

Esetleg magánéleti  dolgokról  gyűjtögetnek ? Hálószoba titkokról? Fiú fiúval, lány lánnyal?   Netalán rányitottak valakikre a fürdőszobában ? 

És mi minősül közvetlen provokációnak? Ha  elindul a választáson már provokáció?  ha nem része a paktumnak már közvetlen provokáció ? Vagy csak ha jól s@ggbe rúgja? Az elég közvetlen? Eddig a kampány -legalábbis a Fürkésző tudtával - mentes volt minden komolyabb atrocitástól. Kitől, kiktől fél Wenczel? Adott okot rá ? 

Botrányos, hogy hogyan mer ilyet leírni és nyilvánossá tenni Wenczel.  Kikről szólnak a dossziék és mit tartalmaznak? Kiknek kell tartani a "publikálástól"? A független jelölteknek? A lokálpatriótáknak? Mindenkinek? 

Wenczel úr ! Tudja hogy ma Magyarországon a zsarolás bűncselekmény? Tudja hogy más
okról adatokat gyűjteni bűncselekmény?  Tudja hogy választási kampányban a zsarolás választási bűncselekmény is ?

A Lokálpatrióták a Választási Bizottsághoz fordultak a bűncselekmények gyanúja, a választás tisztaságának megsértése miatt. Őket ugyanis nem lehet zsarolni mert nincs mivel. 
A Lokálpatrióta egylet elvárja, hogy minden  jelölő szervezet és jelölt  csatlakozzon a beadványhoz - már akinek nincs félnivalója a Wenczel féle zsarolástól.  Ha van, akkor hunyászkodjon meg....

Felháborítónak és botrányosnak tartjuk, hogy valaki ilyen zsaroló, fenyegető megnyilatkozásokat tesz. Az ilyen személyeknek nincs helyül a közéletben és felszólítjuk Wenczel Árpádot hogy azonnal lépjen vissza. Felszólítjuk az ÖFE-t hogy ítélje el a Wenczel féle zsarolást !

Egyben kíváncsian várjuk a Választási Bizottság döntését. 


66 megjegyzés:

  1. Árpád teljesen megőrűlt! ÁTSZERKESZTETTE a Facebook förmedvényét,nem személyeskedik benne, csak Laminét emlegeti!Hofi azt mondta volna erre: hát ezüllye, ez tényleg hülye!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Wenczel Árpád! Mond már el, mitől szélsőségesek a Lokálpatrióták, akik veled ellentétben eddig legtöbbet tettek Füzesabonyért! Akiktől te (hál' Istennek) elhatárolódsz! Mást sem csinálsz csak szajkó módjára őket mocskolod. Nem lehet, hogy te vagy szélsőséges? Nem lehet,hogy annyira szélen vagy, hogy egy kis csoportos Pöttömke óvodás 0-hoz közelítő szellemi szintjén vagy? (Elnézést minden kiscsoportostól) Tudod, az autópályás vicc! Mit egy őrült, mind!

    VálaszTörlés
  3. Ilyeneket nem szabad csinálni.
    Jobb ha visszalép!

    VálaszTörlés
  4. Árpilla, ezt rendesen benézted! Ilyen, mikor a fagyi visszanyal!Gondolkodnod kellene cselekvés előtt, ha volna mivel!?!?!?

    VálaszTörlés
  5. Wenczel,innentől annyi az esélyed, mint féllábúnak a s@ggberúgó VB-n!

    VálaszTörlés
  6. Választó Polgárszeptember 18, 2014

    Most jött el az ideje, hogy minden TISZTESSÉGES jelölt és szervezet elhatárolódjon Wenczel Árpádtól. Legelsősorban is az öfe jelöltjei. ha ők nem határolódnak el, az azt jelenti, hogy együttműködőek a tiltott adatgyűjtésben és zsarolásban.
    A közéletben nincs helyük olyanoknak, akik mindenre képesek a hatalomért. Köztörvényes bűncselekményekre is, mint a zsarolás.
    Wenczel lépjen vissza, hiszen ő már egy bukott ember!

    VálaszTörlés
  7. A mocskolódók mocskolásaszeptember 19, 2014

    Átszerkesztve, nem átszerkesztve akkor is közszolgálati zsarolás!
    De még milyen közszolgálat!
    Délelőtt munka a szerkesztőségben, stb. Délben ebéd Csabával és Sándorral,kampány egyeztetünk és Tüske-team party. Ebéd után Cikiző postot készítünk és telefonon jelentünk a juhásznak.
    Délután Árpilla kérésére egyeztetünk a most induló jelöltek viselt dolgairól,szóló vaskos dossziék publikálásáról.
    Este pl. megzsaroljuk M. Pál,t no nem direktben csak mint Eduárd Elemző.

    VálaszTörlés
  8. Olvasom a szennykrónikában, hogy Árpilla elhatárolódik a szélsőséges lányoktól, Noémitől és Évától.
    Khm...
    A fiúktól vajon miért nem határolódik el...?
    Ki érti ezt?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg! Milyen igazad van!! Ezt én sem értem!!! :)

      Törlés
  9. Lacitvé, csabitüske

    VálaszTörlés
  10. Bántják szegény Pillát...szeptember 21, 2014

    Olvastuk az Árpilla-féle Mocsok Lapot a haverokkal és jókat röhögtünk. Pillának, szegénynek elgurult a gyógyszer, lehet, hogy végleg. Mindig arról ír, hogy mások mocskolódnak, de őróla, őróluk még mocskolódó újságot még nem jelentetett meg senki. Pilla meg szegény pára csak sírdogál, csak panaszkodik és csak mocskolódik. Teljesen elvesztette a realitásérzékét. A paktumtársnak meg nyalja a popsiját. (Mi tagadás, jó kiállású legény...A kobak is jól állt a fején - mint a patkány, amikor előbújik a lyukból.)
    Szóval a Füzes Krónika már 8 éve ontja a mocskot, Árpilla meg sírdogál, hogy mások mocskolódnak, őt meg bántják. De sebaj, már a fesztiválon is ott volt mellette a dokibá. Jó kezekben van.

    VálaszTörlés
  11. Érdekes választás ez, sokszínűek a jelöltek. Az egyik csapatban együtt indul a sikkasztásért kirúgott, a lopásért kirúgottal, meg a falu bikájával, aki egy kis pénzért, földért bármire, bárkinél kapható. Megélhetésért küzd mind! Van akinek mindig egyengették az útját: először az átkosban szereztek a szülők elévülhetetlen érdemeket, azért. Később olyan párt karolta fel, akire korábban még csak nem is szavazott. Mindent a lógóért. Amíg nyer. Utána megint megvehető lesz. Ha érdeklődik valaki...
    Ezekből lehet választani?
    Szegény Füzesabony! Véged, ha ezek jutnak hatalomhoz!

    VálaszTörlés
  12. Árpilla elfoglalt ember. Ma kissé nyűgös volt, bal lábbal kelt, és mindenkibe belekötött, mert Laminéval álmodott. Reggel orvoshoz kellett mennie, mert elfogyott a gyógyszer. Néhány szem pedig el is gurult. Kiszállt a kocsiból, hát a vérnyomása is rögtön az égbe szökkent, amint meglátta,hogy Laminé piros ruhás plakáton mosolyog rá. Kiverte a víz, mire az orvos elé jutott. Az leszedálta, így nyugiban volt estig. Mikor kiment a nyugtató hatása, elővette a legutóbbi Füzesa Krónikát. ki is esett remegő kezeiből, mert Laminé nevét olvasta legelőször belőle. Már elfelejtette, hogy minden második mondatba beleírta Laminét. Ez most kiverte a biztosítékot és sírni kezdett: őt Laminé bántja! Ott van a falon a plakáton, ott van a Füzesa Krónikában, ott van a rémálmaiban!
    Szegény Pilla! Kibírja még a választásokig? Mit kap előbb? Zakót, vagy zubbonyt?
    Én a zubbonyra szavazok.

    VálaszTörlés
  13. old shatterhandszeptember 21, 2014

    Hallottátok! Gulyás elvette az áramot a JOBBIK-tól?

    VálaszTörlés
  14. Szaftos pletyka terjed a falu bikájáról. A fiatal sportoló évekig rájárt egy helyi asszonyra, aki már az anyatejjel szívta magába anno a szakmát.


    VálaszTörlés
  15. Sohasem szavaznék rá!szeptember 22, 2014

    Szófosó hazudozó, akinek végleg elgurult a gyógyszer. Retteg, mert sok vaj van a fején, zsarol és fenyeget szóban és írásban.

    VálaszTörlés
  16. Sohasem szavaznék rá!szeptember 22, 2014

    Tüsténkedő kiskakas, nagyon büszke a farktollára. Éltes-pénzes hölgyek kegyence, mindegyik gombát kap tőle ajándékba.

    VálaszTörlés
  17. Sohasem szavaznék rá!szeptember 22, 2014

    Törtető, tolvaj csűrcsavar, az aljasság szinonímája. Bárki ellen, bármit bármikor, csak pénz jöjjön a konyhára.

    VálaszTörlés
  18. Sohasem szavaznék rá!szeptember 22, 2014

    Könyöklő kompéros, furakodik és nyal ezerrel. Ha lesz siker, a koncon marakodni se restell.

    VálaszTörlés
  19. "Fiú, fiúval, netalán rányitottak valakire a fürdőszobában?"
    :)))))))))))

    VálaszTörlés
  20. Megnéztem a III/III-as csapatáról a fotót. Csak úgy sugárzik az értelem az arcokról.Ez alap, ugyanis intelligensebb tekintetűek nem állnának liberálbolsevikok közé. Borsódzik az ember háta, ha belegondol, hogy akármelyik is dönthet majd Füzesabony sorsáról!

    VálaszTörlés
  21. Mindenesetre jól el tudja adni magát! Én azt sem tudtam, hogy neki sok százezres bevételei vannak minden rendezvény hangosításából. Így még jobban érthető, miért kapaszkodik pánikszerűen a képviselői székbe! Ráadásul Mezőkövesdre fizeti az adót!!!!!! Összefogás Füzesabonyért! Persze, persze fura fiú!

    VálaszTörlés
  22. Az ÖFE már annyira Ciki, hogy jelöltjei elmenekülnek a városból is! Az ÖFE -jelölje Márkus Róbert a hétvégén beköltözött gyönyörűen felújított egri lakásába. Bár még Ifjúság úti otthonukat bőszen hirdetik, már tellett az új befektetésre is. (Valyon miből? )

    VálaszTörlés
  23. Tüske Csabinak elgurult a gyógyszere!Facebook oldalán kifakad a Fürkészőre, a Ciizőre ,a Jobbikos és Lokálpatrióta jelöltekre, hogy milyen ocsmány, mocskos , alantas kampányt folytatnak!Ehhez képest ,ma megkaptam a Tüske 2 "gusztusos, korrekt és egyáltalán nem gyalázkodó példányát ",hát Csabesznek van bőr a képén, az már biztos!Öregke, okt 12-e után együtt kell élned azokkal, akiket most xarral kenegetsz!Majd felveszed a pléhpofát és akiről kell lenyalod mi, Te becsület mintaképe!?!?!?

    VálaszTörlés
  24. A büdös kommunista garabits károly most dicsekedett azzal, hogy roma haverjai hogy húznak le mindenkit, hogyan kell eltüntetni a közpénzt saját zsebbe...

    VálaszTörlés
  25. Takarodjon mind!
    Ha Márkus C. elhúz, azzal csak Abony jár jól!
    Van már a tárkányi, szihalmi jelölt mellett végre egri is. Arra se szavazok!

    VálaszTörlés
  26. Nagy Csaba mocskolódik, rágalmaz és közben előadja a szende szüzet a neten.
    Mocskolódik a Tüskében, amit már megint letagad, mocskolódik a telefonos kampányában, amit szintén nem vállal fel. Gátlástalan, mindenre képes álszent hazudozó!
    Remélem soha nem lesz belőle polgármester!

    VálaszTörlés
  27. Tüsi Csabi sír a facebookon. Hogy őt bántják. De én még nem olvastam róla olyanokat mint amit ők írnak a tüskében. Milyen hazug egy fickó ez a gyerek! Apuval takarózik akit megtagadott! Szégyellje magát!

    VálaszTörlés
  28. Olvasoma Tüskét és rájövök, hogy a Fürkésző megint igazat írt!

    VálaszTörlés
  29. Akárhogy nézem, eddig csak a JOBBIK meg a Lokálpatrióták nem mocskolódtak. Igaz, nem is panaszkodtak. A mocskolódó Tüske Csabi meg Wenczel meg ki sem áll a panaszból...

    VálaszTörlés
  30. Olvasom a FIDESZ programját, és mit látok? Fejlesszük a városközpontot! Olvasom az ÖFE programját, és mit látok? Fejlesszük a városközpontot. Akkor az idő a Lokálpatriótákat igazolja? IGEN

    VálaszTörlés
  31. Azt mondják,hogy albérletbe költöznek Márkusék Egerbe!Ki hiszi ezt el!!!A 800 millábol telik!

    VálaszTörlés
  32. Azt mondják,hogy albérletbe költöznek Márkusék Egerbe!Ki hiszi ezt el!!!A 800 millábol telik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemcsak a 800 milla! A tanoda pályázat milliói! Meg a nyári egy hetes tábor a rászorult gyerekeknek, a putriban! Egy hét az öt nap a Márkus számításai szerint. Két napot helyből lenyúltak! És még mi mindent!
      Én hülye meg elengedtem ezekkel a gyerekemet! De többet nem teszem!

      Törlés
  33. Zsarolni,vesztegetni,fenyegetni,igérni bárki tud.Már akinek ráfér a képére.Valahogy igy lett bebiztositva Márkus Róbert anyukájának is a munkahely még október 12 előtt

    VálaszTörlés
  34. A hülyeség határtalan,mondhatni de ennyire? Erikáék, Csaba minden kívánságát teljesítik, várják az új főnököt.De lesz majd koppanás mert első dolguk lesz a jegyzőcsere.
    Bizony, mert Gondi lesz a jegyző Ricsi meg az alpolgármester csak ezt még Erika nem tudja. Majd rájön!Tüsi Csabinak kell egy jogi támasz, hogy szakszerűen átadhassák a lőteret Krisztikének, stb, stb.
    Gondi különben is megmondta, hogy jogi ismereteit a város érdekében szeretné használni, benne van a bemutatkozójában is.No, pont a jegyzői állásra gondolt.

    VálaszTörlés
  35. Tüske Csaba, van még bőr az arcodon?
    A Tüskében azt írod, hogy bírósági eljárás van ellenem és ez még nem elég neked, telefonon is felhívatod az embereket és azt terjeszted, hogy vesztegettem!
    Mikor a megállapodtunk Te is meg a társad is milyen mézes-mázosan ígértétek, ha nem indítunk ellened senki, akkor közösen adjuk a testületet, együtt irányítjuk a várost. Együtt kicsináljuk a Lokálpatriótákat a Jobbikot és sem az Én sem a Laci dolgait nem bolygatjátok. Most meg mi van? Az önkéntes tűzoltó jelöltetek, azzal gyűjti az aláírást, hogy engem elszámoltattok, börtönbe küldötök.
    Pofátlan vagy és esküszegő! Kívánom neked, éld át, amit Én és űzött vadként kelljen járnod a lakhelyeden! Tudod, megválaszolok Én neked, de az fájni fog! Hogy mondhatod azt, hogy az ÖFE szellemi tartalékai kiapadtak? Majd jól kitálalok rólad mindent, még a laza erkölcseidről is hiába csitít Laci, már nem érdekel. Azt hiszed, ha négy napig tajtrészeg vagy Csíkszeredán az már valami? Én már akkor Tusnádfürdőre jártam a testvér települési kapcsolatok jegyében mikor más senki.

    VálaszTörlés
  36. Keresztényi erkölcsökszeptember 26, 2014

    Kiütött a háború a fideszben. A popsiháború. A Búr popsiháború.

    VálaszTörlés
  37. ELSZÁMOLTATÁST!szeptember 26, 2014

    Megkaptuk a városi újságot, a Hírmondót. Gulyás polgármester úr több, mint 7 oldal terjedelemben magyarázkodik, hogy hová tették azt a rengeteg pénzt.
    Nagyon fél, az érződik minden sorából.
    A következő testületnek azt javaslom, hogy tegyék el az újságot, és használják fel az elszámoltatásnál:így könnyebb lesz a Gulyás úr körmére nézni. Különösen az óvoda fűtéskorszerűsítésére figyeljenek oda, ahol Wenczel úr a fűtésszakértő. Olyan nagyon korszerű lett ugyanis a fűtés, hogy a gyerekek fáznak. Rengetegbe került, de nem fűt! Ez a Wenczel-Gulyás trükk!

    VálaszTörlés
  38. Ha olyan nagy a szája, akkor most miért nem veszi elő Árpilla a vaskos dossziékat Csabáról? Tele a gatya Pilla?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy tele a gatya, vagy még most fordul a kampány finisébe. Lehet itt még sex videó fim vetítés...

      Törlés
  39. Popsiháborúszeptember 27, 2014

    Popsiháború és gigabotrány a Fideszben.
    Dezső robbantotta a balhét, ezen röhög fél Abony. 2 millát ajánlott fel Zsoltnak, ha a kiskakas Atit leveszik a listáról. Óriási a botrány, Krisztike azonnal útilaput kötött a kiskakas talpára, kérdésessé vált a lőtér jövője is. Két napja sürgősen és Áron alul eladó a Füzes Motel, előkerült a sexvideó és válságstáb Csabánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sexvideó? Kik a szereplők?
      Talán a Kiskakas?
      Megnézném...

      Törlés
    2. Úgy hallottam, Kiskakas, Kis Sovi és Maunika.
      Maunika Show.

      Törlés
  40. Akármit is mondotok, Árpilla azért nem hülye! Át akarta verni Tüske Csabi meg a Fidesz, de ő nem adja olyan olcsón! Nem olyan fából faragták! Beindította a telefonos kampányt. Most aztán megnézhetik magukat a Tüskések! Elmondják a telefonba, hogy Tüske Csabi meg a Fidesz mocskolódik. Sírdogálhat most már az apukája után. Nekik annyi!

    VálaszTörlés
  41. Jaj,jaj most mi lesz a mi kis Krisztikénkkel. Oda a falu bikája! Nem baj, úgyis egerfarmosi volt. Ja, ezt nem tudtátok, hogy oda van bejelentkezve? Most mi lesz a lőtérrel? Krisztike elég ügyes ahhoz, hogy kikef...e akarom mondani kihajtsa magának. Majd visszamegy a vízműves apuci fiacskájához...

    VálaszTörlés
  42. Wenczel írja: "Már alakul Füzesabonyban a telepi részt az aluljáróval összekötő sétány és park kialakítása. A képen éppen a parkosításban résztvevő közhasznú munkásokkal egyeztetek. Hamarosan a padok, a fedett kerékpártároló és a szemetesek, is helyükre kerülnek és a parkosítás is befejeződik. Köszönet ezúton is a FÜV Kft. dolgozóinak szakszerű munkájukért! "

    Olvassátok el jól telepi lakosok. Mert ez lesz a ti telepi városközpontotok, amit a programjukban leírtak!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És máris teljesítették a következő ciklusra tett ígéreteiket!:)))

      Törlés
  43. Ha jól tudom, a Füzes Motelba, turi lesz!!!

    VálaszTörlés
  44. Ny. Zsolt nagyon ideges. Az abonyiak persze azt hiszik, hogy a választás róluk szól, meg Füzesabony jövőjéről. Tévedés! A választás a Fideszes potentátok hatalmi játékairól szól megint, (mint Herman esetében) és a nagy emberek pesti pozícióiról. Meg az abonyi hatalmukról.
    Pesten már megunták a Herman-Nyitrai-féle abonyi szarkavarást, és azt mondták Zsoltinak, hogy elég volt. Amíg nem avatkoztak bele, nyert a Fidesz Abonyban, azóta meg bukik. Ha Zsoltink szeretne megmaradni a parlamentben, akkor Abonyt meg kell nyernie.
    Ezért a mocskolódás, a Tüske, a rágalmak, meg a szemfényvesztés, hogy Csabát eladni próbálják a Fideszeseknek is, meg a szociknak is. Ekkor remélhetik a győzelmet. (Persze már a szövetségesüket, az ÖFÉ-t is elárulták.) Csabi kiváló jelölt, hiszen önálló véleménye nincs, mindent végrehajt, amit Zsolti parancsol. De ezzel még nincs vége! Az egri fideszesek rajtra készen várják, hogy lerohanják Füzesabonyt. A saját(!) kampányukról el lettek vezényelve, mert Eger Zsoltinak nem számít, azt nem kell megnyernie, ezért Abonyban zaklatják az embereket az utolsó napokban az egriek.
    Füzesabony számára a következő a tét: véleményem szerint szarkavarók, rágalmazók játszótere lesz-e Füzesabony a továbbiakban is, erre Nagy Csaba a garancia! Ha ő nyer, folyamatossá válnak a hatalmi érdekharcok, lejáratások, megfélemlítések. Minden pozícióra van már emberük! Se füzesabonyi fideszes, se más párthoz tartozó, se párton kívüli nem rúg labdába. Közhasznú munka se sok marad az abonyiaknak, csak a fenyegetés és megfélemlítés. Ahogy eddig is. Ezek mondanak meg mindent. Pl, hogy ki indulhat és ki nem a következő választáson. Ahogy ezzel már most is bepróbálkoztak.
    Füzesabony dönt: ezt akarják-e, vagy azt, hogy tűnjenek el ezek a rabló lovagok innen, és hagyják az abonyiakat békességben élni és fejlődni.
    Minden egyes szavazat erről dönt!

    VálaszTörlés
  45. A nagy vállalkozó 3 milliót adott Tüske Csabinak, hogy legyen miből kampányolni, és nyerni.
    (A sokszorosát várja vissza.)
    Lehet, hogy 20.000Ft-ot is megér egy szavazat?

    VálaszTörlés
  46. Olvasom a
    Hirmondót. Csaba tényleg független. Akkor mit jött a Fidesszel ?
    Már csak a Fürkészőt kell olvasni, az igazat ír, ezt is megírta.

    VálaszTörlés
  47. Bejárók! Már megint mi folyik itt!

    VálaszTörlés
  48. A Motelban tényleg turi lesz? Ezek szerint elkelt.
    Dezső kessben kérte Mónitól a 18 millát, akkor azért ment el ilyen gyorsan!
    Úgy látom megvan már ki fogja elnyerni az önkormányzati munkákat!

    VálaszTörlés
  49. Mi ez a falubikája-sexvideos botrány? Én semmit nem hallottam!

    VálaszTörlés
  50. A gimiben kampányolt Tüske Csabi,de ez még semmi, hogy ebben segítője Csesznok igazgató volt, az már valami. A frissen kinevezett igazgató a választási bizottság elnöke, tehát neki kellene legjobban tudni, hogy oktatási intézményben törvénytelen kampányolni.
    Nagy gratula az igazgató Úrnak.
    Legjobb lenne, ha Tüske Csabinak adnának egy irodát a gimiben!
    Atika a jelölt még az iskolapadba is beült. Bizonyára frissítette ismereteit! Két hónapja még Sipos csapatába akart tartozni most meg már- mióta a falu bikája kiesett- Ő lett Tüske Csabi leghűségesebb fegyverhordozója.
    Tényleg ciki lett a Kiskakas, nem is vitték a gimnáziumba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Atika Sipossal akart indulni? Mi ez? Mesélj! :)

      Törlés
  51. Undorító ez az oldal!!!! Emberek!! Ez egy kis város, mindenkinek megvan a saját öröme, boldogsága, szomorúsága..... mindenki aki említve van ezen az oldalon, valakinek a gyereke,valakinek az édesapja, valakinek az édesanyja stb., miért kell, hogy ezeket az ocsmány, egyáltalán nem vicces megjegyzéseket, olvassák, lássák azok az emberek, akiknek ez fájdalmat okoz!?
    Kinek mi köze van hozzá, hogy kinek milyen ingatlanja eladó!!?? Meg milyen videó???
    Ha egyszer az életében látja valaki majd ezt a videót, az jelezzen, de mivel nincs ilyen, ezért ez nagyon vicces, sőt ami a legjobb, ez már BECSÜLETSÉRTÉS, ami következményekkel jár!!!!!!!
    Aki ezt a pletykát elindította,remélem vállalja szavai súlyát (akinek egyébként az intelligenciaszintje -1500) vagy pont Ő az egyetlen hibátlan, múltját nem hordozó, boldog egyed Füzesabonyban???? Mert akkor meg van az új POLGÁRMESTER!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Talán nem kellett volna beszállni a politikába. Onnantól a "bűnök" már közérdeklődésre tartanak számot.
      "Aki kurvának áll, tartsa a p@csáját!" - tartja a mondás. Úgy látszik. szó szerint is igaz....?

      Törlés
    2. Nem értelmes amit írtál! De ha már a picsáját nem írtad ki rendesen, akkor a kurva szót sem kellett volna!
      A mondás amit meg kiírtál.... nem létezik!!
      Esetleg a Te olvasatodban ( ami beteg) !!!!

      Törlés
  52. "Vagy Impala, vagy semmi!"

    VálaszTörlés
  53. Nagyon megható dolgot láttam ma, a művházzal szembeni pakolóban!Szamosi, innentől "Kacsás" József kiskacsákat osztott a gazdálkodni vágyó abonyiaknak.Tüske Csabi már napokkal ezelőtt deklarálta, hogy ez nem kampányesemény!Jóhiszeműen el is hinném, ha nem lett volna ott Oroján Sanyika, Tüske Csabi és a VTV stábja!Tényleg nem kampány, Én meg most jöttem a hathúszassal...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó írás! Bárcsak ismerném...

      Törlés
  54. Bízok benne,hogy szegény kacsák nem fagynak meg.Az ilyen kis kacsának fűtött hely kell,és élelem.Vagy azt is osztogattak?Kérek minden kacsa tulajdonost,hogy kérjen a FIDESZTŐL élelmet és egy hősugárzót.Vagy rendeljenek narancsszínű egyenruhát minden kacsára.A rászoruló családoknak nem kacsa kéne,hanem élelem és tüzifa télire.Van aki a mindennapi betevőt alig tudja előteremteni nemhogy még szegény kacsákat is etesse.Én csak a szegény kacsákat sajnálom

    VálaszTörlés
  55. A cigány közmunkások tegnap délután 5 db kacsát adtak 1000Ft-ért.
    Na , ennyit erről!

    VálaszTörlés

Komment: