2014. szeptember 8., hétfő

Haverok, buli, bunyó...

Hopp egy kis buli volt szombaton. Öfe buli, egy kis kampánybuli.  Aki ott volt, az azt mondta, a résztvevők jó része a környékről érkezett. Lehet, én nem voltam.
Előtte, de utána is fel lehet tenni a kérdést : Ennyire jól megy az ÖFE-nek? Ennyire megszaladt a mi Árpillánknak?  Mégis miből, honnan van  a pénz, ha a  Város nem tudott egy épkézláb rendezni a milliárdos költségvetésből. Mégis miből fussa?
Elnézve a műsort, a fellépőket, a biztosítást talán joggal tesszük fel a kérdést: Ha 800 millió eltűnik Gulyás, Wenczel, az ÖFE   bitorolta városi büdzséből, mégis hogyan futja önreklámra, leginkább miből ?  Kíváncsiak vagyunk.

Kellenek e rendezvények a városba? Igen kellenek, kiváltképpen nyáron.  Sokba kerül egy ilyen rendezvény? Bizony sokba.  Annyira sokba, hogy 4 év alatt csak ÖFE-fesztiválokon fényezték magukat a 800 millió eltüntetői, a város viszont nem volt képes egy rendezvényt sem csinálni.  Érdekes ez ugye?

Szóval miből? Vannak szóbeszédek, könyvvelői pletykák, de ne legyünk méltánytalanok.
Majd a következő önkormányzat megnézi, mire is lett eltapsolva a város vagyona.

Aki elment, jól tette. Kell  az a kis szórakozás, ezeket meg senki sem veszi komolyan, Pillának és bandájának nincs már hitele.  Ez a kivagyiság, ez a rongyrázás , no meg a város vagyonának elherdálása lenullázta.

Az utána lezajlott bunyó ? Na az jelzi, hogy mennyire sekélyes ez az egész erőlködés, mennyire kétarcú.  NO de sebaj, kampány van ! Van aki tisztességesen kampányol, az itt élőkre figyel, és van aki a mi pénzünkön fényezi magát. Szombaton ez utóbbit láthattuk.

31 megjegyzés:

  1. miért nem jelennek meg a megjegyzéseim?

    VálaszTörlés
  2. Úthengerre pattannak derék képviselőjelöltjeink megcsinálni az abonyi utakat, micsoda parasztvakítás, csak épp a legrosszabb utak nem városiak hanem a közútkezelő tulajdonában vannak! Kossuth, Hunyadi, szihalmi, kerecsendi, marad továbbra is a kráter kerülgetés

    VálaszTörlés
  3. Cipó! Töröld a fölösleges posztot! A négy közül nem tudjuk, hogy hova kommenteljünk!

    VálaszTörlés
  4. http://palocbetyar.com/article?id=10394
    Az öfe egyik kegyeltje!

    VálaszTörlés
  5. Bolsevista Kurír: A hétvégi cigány terror hatására Csencsel Nyálpi a Gárda elleni intézkedésekre szólította fel a Gondolatrendőrséget.

    VálaszTörlés
  6. Összeesküvőszeptember 10, 2014

    Emberek! Sz@r esett a palacsintába! A CÖFE olyan intézményvezetőt nevezett ki, akinek nincs meg a végzettsége. Ezt hallottam pletykálni a piacon. Meg azt is, hogy lehetséges, hogy rövidesen "felszabadul a "megfelelő" szakember. A megfelelő jól képzett, akit várhatóan azért rúg... tanácsolnak el, mert telekiabálta a megyét, hogy megfenyegették. Valakik. Ezek a valakik pedig vélhetően nem teljesen szenilisek. Fognak emlékezni az akcióra. Lehet, hogy a CÖFE ennek a kiváló szakembernek tartogatja az állást? Mert hirtelen rádöbben majd arra, hogy mégiscsak képzett ember kell? Ez persze csak egy összeesküvés-elmélet. A piacon beszélték.: Haverok, buli, bunyó.

    VálaszTörlés
  7. Az öfe, vagy inkább CÖFE buli arról szólt, hogy káposztával meg pálinkával tömjék a nem idén barnultakat. Meg is lett az eredménye! Nem számít semmi, csak az, hogy a szavazatok meglegyenek. Mi meg fizetjük.:

    VálaszTörlés
  8. Az ÖFE-CÖFE buli is az eü pénzéből van? Mit keresett a dilidoki a színpadon? Mi meg szívunk, mert orvosi műszerekre nincs pénz!:

    VálaszTörlés
  9. Szépen kérem az új polgármestert, nézzen már ennek a pofátlan bagázsnak a körmére! Én csak arra szavazok, aki elszámoltat. Különben Jobbik szavazó vagyok, de erre a gyáva, t.ketlen jelöltre/jelöltekre nem szavazok. ELSZÁMOLTATÁST!:

    VálaszTörlés
  10. Ja, az érdekel, hogy mennyi pénzt adtak az öfének az adónkból! C. bulira. ELSZÁMOLTATÁST!:

    VálaszTörlés
  11. Elnézést mindenkitől !
    A rendszer valamiért 4-szer tette fel a posztot, (lehet hogy az ellenség keze ...DDD )
    Mostanra összefésültem.

    VálaszTörlés
  12. Szépen kérem az új polgármestert, nézzen már ennek a pofátlan bagázsnak a körmére! Én csak arra szavazok, aki elszámoltat. Különben Jobbik szavazó vagyok, de erre a gyáva, t.ketlen jelöltre/jelöltekre nem szavazok. ELSZÁMOLTATÁST!:

    VálaszTörlés
  13. Ha Nagy Csabát választják meg, azt várhatod, hogy a koalíciós partnerük körmére nézzen! Vajon miért hirdeti a cöfe, hogy "szavazzunk Nagy Csabára" ?

    VálaszTörlés
  14. Hatalmas a hallgatás a bolsevikok részéről, a cigány terror kapcsán! Sok évtizedes rutinjuk van abban, hogy amit elhallgatnak, nem beszélnek róla, azt meg sem történté nyilvánítják. Bezzeg pár éve, amikor toborzót tartott Abonyban a Magyar Gárda a cion némber kálmán olga jajgatásán túltéve őrjöngtek a blogjaikon, újságjaikban meg szóban úton útfélen.Pedig azok nem fenyegettek, nem vertek félholtra senkit! Az akkor még büszkén emeszpés, ma már csak öfés, vagy nyilvánosan már azt sem felvállaló, de továbbra is ugyanazt a szekeret tolók egymást túllicitálva harsogták a víziójukat. Bakancsok csattogásáról, lángoló városról, koncentrációs táborokról. Csak azért, mert gyűlölnek mindent ami nemzet megtartó. Meg kell nézni a rendezvényeik sztárnak csúfolt fellépőit. Egy csekély öntudattal rendelkező magyar ember számára is a kultúrmocsok kategóriájába tartoznak! A devianciát, a nihilt hirdetik különböző formában. Elég megnézni a kampányrendezvényükön készült színpad képet és már érthető is a fellépők színvonala és a közöny a magyarverés kapcsán!

    VálaszTörlés
  15. Hétköznap reggeli életkép Füzesabonyból. A leszázalékolt nyugdíjas megélhetési politikus "csini" öltönyében a Polgármesteri Hivatal felé közelít.Arcán önelégült mosoly a botrányos szombat után. Bent hamar híre megy érkezésének. A seggnyalói kivételével, aki teheti menekül. Telt ház a női WC-ben. Próbálják megúszni a minden irodára kiterjedő önfényező nyálcsorgatást.
    Amerika, Izrael és általában Nyugat imádó dumagép utód szintén liberóéktól. Szombat 4 verekedés 3 súlyos sérült, a "legifjabb" oldalán megemlékezés a "sikeres" rendezvényről.
    Legalább azt tanulnátok meg, mikor kell hallgatni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd megírja a Szennykrónikában!
      Már alig várom, hogy olvashassam! :))))

      Törlés
  16. Bródy, Koncz, Presser . Na, ezek ugyanazok. Ezek határozták meg a 80-as években, kinek lehet lemeze, később azt, hogy kit futtasson a TV. A szintén kajmán Erdős Péterrel együtt ezek miatt nem lehetett lemeze az olyan népszerű zenekaroknak, mint pl. a P.Mobil. Ezek miatt kap minimális lehetőséget a TV-kben az Ismerős Arcok és a Kárpátia (nem beszélve a szókimondóbb nemzeti zenekarokról, akiket teljesen elhallgatnak). Ezek népszerűsítik azt a mondanivaló nélküli, vagy devianciát hirdető zenét, amelyeket futtatnak a TV-kben és a Füzes Fesztiválon. Sok megvezetett magyar ember meg az ilyen Bródyknak, Konczoknak csápol égő gyertyával a kezében a Papp László Arénában. Bagoly mondja verébnek, Bródy...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy ti veszitek magatokra fiúk (Lányok!)! Persze, akinek inge...

      Törlés
    2. Ekkora marhákat!szeptember 13, 2014

      Röhögtem! A mocskolódó facebook oldal elhatárolódik, de kőkeményen ám! a jobbiktól. De még ugyanebben az írásban leadja a Tóth Pista sirámait, hogy milyen mocskos ez a kampány, mert őket bántják!
      Rögtön látja még a vak is, hogy a mocskolódók, azok nem a Tóth Pistáék, vagy a Pistánéék.
      Ezek tényleg ennyire hülyék, vagy minket néznek annak?
      Lebuktatok fiúk! Mocskolódjatok csak bátran, de ne lepődjetek meg, ha ti is kaptok. Igy van ez...

      Törlés
  17. Egy hölgy acképe (The Portrait of a Lady)szeptember 13, 2014

    Részlet egy fasizmussal vádolt fiatal nyílt leveléből!
    "Az idén tavaszi érettségim után egy hölgy, aki a városi TV-ben is látható interjút készített velem, a következőt mondta nekem, miután a kamera leállt: „Ha ilyen fiatalemberből több lenne ebben az országban, nyugodt lennék a jövőm felől.”, majd egy széles mosoly kíséretében megveregette a vállam. Megköszöntem a szavakat, a kedvességet és elbúcsúztunk. Ez a hölgy, miután a rólam készített mocskolódó írás „beszabadult” Füzesabonyba, személyesen kérte meg az egyik helyi vezetőt, hogy ossza meg a cikket Facebookon, hiszen neki sok ismerőse van itt. Személyesen is ismer engem az Úr, így a kérésnek nem tett eleget, mert pontosan tudta, hogy ez az egész miről szól. Szeretném megköszönni a riporter hölgynek, az „őszinte” szavakat, amelyeket nem is olyan rég hozzám intézett. Látható, az értékük nulla volt. Mert én sem, és az általam képviselt értékek sem változtak az elmúlt néhány hónapban!"
    1. Konklúzió: Wenczelnek + pont az emberségéért.
    2. Konklúzió: Nem kell sokat gondolkodni ki küldte be az anyagot az ATV-nek! (Egy hölgy arcképe.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi van?!
      Szerinted ezt rajtad kívül érti valaki?!

      Törlés
    2. Most akkor mi van? CÖFE Jobbik összesimulás?

      Törlés
    3. Linkelje már be valaki a lényeget!

      Törlés
    4. igen, érti...

      Törlés
  18. https://www.youtube.com/watch?v=O5E7RNvQNeo

    VálaszTörlés
  19. A mocskolódók mocskolásaszeptember 14, 2014

    Olvastam a Jobbik helyi elnökének fájdalmait a mocskos kampányról.
    Én is utálom a mocskolódást, de ő inkább hallgatna. Nem volt ezzel problémája, amikor a Fideszt mocskolták - ők, a jobbik - országosan. Nincs problémájuk a mocskolódással akkor sem, amikor jobbikos névtelen facebook oldalak mocskolódnak névtelenül. Vagy az, hogy a sötétből köpködnek másokra, az rendben van? Persze csak ők és persze csak akkor, ha a Jobbik érdekében történik!
    "Kard által vész, mind ki kardot ragad!"
    Most aljasnak nevezi, hogy a fiatal jelöltjük félre nem magyarázható képei a facebook oldaláról szélesebb körben is nyilvánosságra kerülnek?
    Miért is, ők, a Jobbikosok nem így cikiznek? Ők nem lopják ki a facebook oldalakról a fotókat? A különbség csak az, hogy ők, a Jobbikosok aljas, hazug és mocskolódó módon kommentálják a fotókat.
    De róluk a nyilvánvaló tényeket sem lehet közölni! Érdekes.
    Kapjatok már a fejetekhez Pista!
    Én tavasszal Jobbik szavazó voltam, de ilyen mocskolódó álszent bandára biztos, hogy nem szavazok!

    VálaszTörlés
  20. https://www.youtube.com/watch?v=J7-tPdVI3vU
    2002-ben az MSZP dala volt.
    Bródy, Ezek ugyanazok analóg.

    VálaszTörlés
  21. A jobbik elérte a lejtő legalját. Ha innen lejjebb mennek megemelem előttük a kalapom. Nem akarok senkit bántani füzesabonyi jelöltjeik közül , bár természetesen nehéz elképzelni őket képviselői székben, mert ugye mit is kezdenének szegények.... De sajnos még ilyen kaliberből sem telt ki a létszám. És jött egy szihalmi beképzelt tini. Akit falujában nem vesznek komolyan, hogy finoman fogalmazzak. És amilyen nagyképű és pancser volt feladta a magas labdát, amit Gondosék lecsaptak. A kisfiú válasza iszonyat gyenge lett. Tele újabb magas labdákkal. Nem hajt fejet a zsidó áldozatok előtt, hanem "alkottam egy véleményt..." és hazajöttem, írja. A másik, hogy .......( moderált ) ..... ezért nem rasszisták. A harmadik amennyi időt erre az írásra szánt annyi idő alatt mit tehetett volna Füzesabonyért. (Ezek szerint ennek megírása nem pár perc volt , mi lesz veled fiatal barátom, szakdolgozat, nyelvvizsga, neked se lesz diplomád mint Mirkóczki Ádámnak?) A VÉGÉRE A LEGJOBB, HA A FÜZESABONYI FACEBOOK OLDALON KRITIZÁLNI MERED TÖRÖLNEK A CENZOROK. Ha nem hiszi valaki próbálja ki:))

    VálaszTörlés
  22. A bejegyzést moderáltam. Aljas megjegyzések nem játszanak . Arra vannak más fórumok....

    VálaszTörlés
  23. A szélsőséges ÖFE nyílt színen fenyegetőzik!
    Ők adatokat gyűjtenek mások viselt dolgairól?!
    A saját szennyessel kéne foglalkozni!
    Borítékolom, hogy annyi senkinek sincs, mint nektek!
    Árpilla, mitől félsz ennyire?
    Ja! Az elszámoltatás...
    Hát kisöcsém, aki így retteg, annak biztos, hogy sok oka van rá.
    Talán neked van a legtöbb!
    Majd utána néznek az illetékesek!
    (Ez nem fenyegetés: ígéret.)

    VálaszTörlés
  24. Árpilla reszket, hazudik, mocskolódik. Ez nem új, eddig is így volt. Ha kinyitja a pici száját, önlik rajta kifele az a sok mocsok, ami kitölti a lelkét. De most fenyegetőzik is. Na ez új. Valljuk be nem is nagyon megy neki. Viszont kiabál róla, hogy beteg, nagyon beteg szegény.
    Nem is értettem, hogy mit keresett az elmegyógyász a CÖFE fesztiválon. Most már tudom. Pillát nem lehet egyedül emberek közé engedni.Veszélyes.
    Most a fiú adatokat gyűjt, mindenkiről dossziét vezet. Mit mondanak, mit pletykálnak róla, szerinte kit, mivel lehetne lejáratni.
    Esetleg ki-kivel zuhanyzott? Vagy erről nem írna. Arról se, hogy miből rendezték a CÖFE fesztivált. Arról se, hogy hogy áll a leszázalékolási ügye a bíróságon. Arról se számolt be a Szennykrónikában, hogy hogyan lett ő fűtésszakértő. Hogy vesz fel havonta rendszeresen ilyen címen tekintélyesebb összegeket. Szerintem egy komolyabb kazánt be se tudna gyújtani. De a pénz az kell. Sokkal jobban, mint másnak.
    Viszont beírja a dossziéba, hogy X jelölt a kuka mellé dobta a használt papír zsebkendőt. Z meg szabálytalanul ment át a Rákóczi úton. Ezt sokakról feljegyezte, hiszen szabályosan átmenni csak egy helyen lehet. A túloldalra születni kell.
    Árpilla nézegeti a dossziéit, jegyzetelget és iszonyúan fél, hogy kiderül róla valami.
    Pilla egy beteg ember. Tényleg indokolt, hogy leszázalékolják. Az agyára.
    Jelezni kellene valakinek Áder úr felé, hogy elmeorvosi vizsgálatra lenne szükség a jelöltek esetében.
    Pilla szerintem olyan, mint Móricka: mindenről Laminé jut eszébe. DDD

    VálaszTörlés

Komment: