2014. szeptember 5., péntek

Induljon a banzáj !

"dőljön szét a ház!
Legyen úrrá rajtunk
Az aktuális láz...."

El dördült a startpisztoly, indul a banzáj. Hétfőn 16 órakor lezárul a jelöltállítási folyamat, de jó eséllyel már ma látjuk a végleges listát a polgármester és képviselő jelöltekről, hiszen a Választási Bizottság a jelölteket már  nyilvántartásba vette. .  http://www.valasztas.hu/hu/onkval2014/883/883_0_index.html

Négy polgármester jelölt indul, amiben az a meglepő, hogy a FIDESZ  nem indít jelöltet , mondjuk nem is csoda. Nincs egy ember ma Füzesabonyban, aki felvállalná a FIDESZ-t  , és ez elsősorban a helyi belharcoknak köszönhető. Hogy nincs a pártot képviselő  polgármesterjelölt,  mondjuk ez sokat mondhat minden itt élőnek. Azoktól, akik négy éve szétverték , lejáratták és bemocskolták a szervezetet, a polgári elveket ,  ma csak ennyire tellett. A fideszdsz-ként emlegetett szerveződés támogatottságát a tavaszi választás  előrevetíti, a hozzájuk kapcsolódó botrányok, a kibontakozó aljas kampány  pedig megint csak   nem válik javukra. 

Pártszínekben  egyedül a Jobbik tudott jelöltet állítani, bízva a tavaszi sikerükben és kissé félreértelmezve azt. Füzesabony igazából nem a JOBBIK-ra szavazott tavasszal, hanem a többi politikai tömörülés ellen. Nem mindegy, az októberi szavazatok megmutatják majd az igazságot. 

Az évek óta folyamatos és állandó értékelvűséget képviselő LOKÁLPATRIÓTÁK  most sem okoznak meglepetést.  Jelöltjük Laminé , aki már bizonyította hogy erős , határozott egyéniség, akit sem megvenni, sem megfélemlíteni nem lehet.  Mindazok , akik négy éve elárulták, mindent megtettek a lejáratására, eredmény nélkül. Laminé erősebb és népszerűbb mint valaha, az emberek nagy része benne látja azt az erős  vezetőt, aki a város, az itt élők érdekeit érvényesíteni tudja. 

Két független jelöltünk van. Az egyik a Jobbiktól akar szavazatokat rabolni, bosszúvágy fűti amiatt hogy a SZDSZ,MSZP, FIDESZ után a Jobbik is  elfordult mellőle. 
A másik jelölt egy nyereggel akar két lovat is megülni, paktum szüleményként , ál-függetlenként kampányolva próbálja félrevezetni a szavazókat mind jobb mind a bal oldalon .  Próba - cseresznye. Majd kiderül az átverés beválik e ?

30 képviselőjelölt indul a választók kegyeiért. Ami érdekesség, az az, hogy  kevés a független jelölt. Összesen négyen indulnak függetlenként. Hárman vannak, aki tagjai voltak a város fejlődését megakadályozó, a várost és Laminét négy éve eláruló nyolcaknak.  
Ismét ki kell emelnem a nagy politikai pártok döntéshozóit jobb és baloldalon egyaránt és  köszönetet kell nekik mondanom ! A várost eláruló  nyolc hitványság közül egy sem kapott hivatalos pártlogót és csak ez a három mert elindulni újra. Én nagyon bízom a választók józanságában és abban, hogy  ezeket az embereket , valamint  a város vagyonát, a fejlesztés és fejlődés zálogaként tekintett 800 millióját eltékozló, elmutyizó,  hatalom és pénzéhes ÖFE jelölteket  nem szavazza meg az új testületbe ! Ezek annyi kárt okoztak már mindannyinknak, akiknek Füzesabony nemcsak lakóhelye , de otthona is, hogy újra rájuk bízni a város vagyonát mérhetetlen felelőtlenség lenne.  Ez a választás igazi tétje !

A képviselőjelöltek leképezik azokat a jelölőszervezeteket, amelyeket képviselnek. 
A FIDESZ szerencsétlenül válogatott. Egy megbukott megyei közgyűlési alelnök,  egy besenyőtelki, egy mezőtárkányi  nem tűnik jó választásnak. A többiek sem. Az arrogáns kézilabdás akiről az újság is megírta hogy a Lőtér a fontos és nem az itt élők? Vagy a bizonyára jószándékú, de  tapasztalatlan  fiatal ?  Program,  elképzelés, vezető polgármesterjelölt nélkül? Arról már ne is beszéljünk, hogy az elmúlt években közük sem volt a fideszhez, inkább a fideszdsz-hez.... Majd a szavazók döntenek. 

A JOBBIK  csapata lelkes fiataloké, akikre azért rábízni egy város vezetését talán könnyelműség . Nem beszélve arról hogy igazán programjuk sincs, legalább is olyan, amit  komolyan vehetnének a választók. Ha pedig komolyan veszik ....? Majd a szavazók eldöntik. 

A LOKÁLPATRIÓTÁK csapata Laminé köré csoportosul. Egyértelmű programmal, valóban a város iránti elkötelezettséggel , a város összetételét leképező  , azt képviselő felépítéssel.  Elismert középiskolai tanár, már évtizedes múltal és tapasztalattal rendelkező sikeredző , vállalkozó, fiatal gazdasági mérnök, tűzoltó, elismert szakember,  mesterember és világosan gondolkozó vasutas dolgozó  alkotja Laminé csapatát. Idősebb, a városvezetésben már tapasztalt   emberek és fiatalabbak, akik tudnak és akarnak tanulni. Valamennyien Abonyiak, valamennyien dolgozni és nem nyerészkedni akarnak. A lőtér , mint tudjuk már elkelt, máshol,másnak , előre .... DDD . 

Nagyjából ez a felállás.  

Milyen kampányt várhatunk ?    A Tüske és a szennykrónika már beharangozta hogy kiadóik  a mocskos kampányban hisznek.  A közösségi oldalakon hirtelen megjelenő név nélkül lejárató, sőt a lejáratót lejárató oldalakról is hamar kiderült hogy kik állnak mögöttük.( mondjuk mind iszonyatosan gyenge, erőltetett, de hát Pistának és Sanyinak ennyire tellett )  Ez ugye egyik oldaltól sem meglepő, amit viszont talán nem vesznek számításba, az az, hogy ez négy éve, Füzesabonyban, Laminé ellen már csúcsra járatódott. Azt felül múlni, annál mocskosabbat   lefolytatni talán nem lehet, bár a szervezők ugyan azok.  Én kétlem hogy ez bejön, a szavazók ezt már megelégelték. 
A függetleneket nem számítva egyedül a Lokálpatrióták nem indították el a kampányukat, nem szálltak bele a mocskolódásba. Értesüléseink szerint  nem kívánnak  lealjasodni sem a tüskések sem a szennykrónikások színvonalára.   Várhatóan a kampányuk az "Ígérni mindenki tud ... " szlogen körű csoportosul, amibe ha belegondolunk, van igazság.  A fideszdsz Füzesabonyban  saját magát járatta le, botrányt botrányra halmozott , a városnak nem hozott semmit. Az ÖFE  gyalázatos és hitvány országlása a város összes vagyonának elvesztését, 800 millió elsíbolását eredményezte, miközben fesztiválozva és képmutatóan hazudozva   tették tönkre a várost.   A hitvány Gulyás és az ÖFE oda süllyesztette le Füzesabonyt, hogy nemcsak hogy  nem itt épült meg a környék legnagyobb beruházása, de állítólag  a mohó és tehetségtelen tárgyalások eredőjeként füzesabonyit  sem vesznek fel a vadonatúj gyárba ! No  ez azt gondolom a legalja!  A LOKÁLPATRIÓTÁK viszont négy évvel ezelőtt már valóban eredményesen dolgoztak, vitathatatlan sikereket tudnak felmutatni. Laminé személye pedig valóban garancia. 

Szóval a kampány egyik oldalról mocskosnak ígérkezik megint.  Másik oldalról viszont valóban igaz a LOKÁLPATRIÓTÁK szlogenje: " Ígérni mindenki tud !" 

A választók majd október 12-én eldöntik. 

Akkor hát "Induljon a banzáj ! "

19 megjegyzés:

  1. Árpilla egy beteg ember!
    Gondolom, hogy az írásaiból mindenki számára világosan kiderült.

    VálaszTörlés
  2. Röhögnöm kellszeptember 05, 2014

    Szegény öféseknek nem volt idejük. Semmire. Nem találnátok ki, hogy miért!!!
    Hát az IDŐHIÁNY miatt. Jó, mi?!
    Én nem tudom, hogy a 2010 és 2014 között eltelt négy év mennyivel volt kevesebb, mint a 2006 és 2010 közötti négy év?
    Majd az öfések megmagyarázzák!

    VálaszTörlés
  3. Hát az öfések rendesen összecsinálták magukat, úgy megijedtek a számon kéréstől.
    Nagyon sok bűnük lehet, különben nem szívták volna ennyire mellre.
    Akinek tiszta a gatyája, az nem ijed meg ilyesmitől!
    Az övék nagyon tele van! Idáig bűzlik!

    VálaszTörlés
  4. -Kezdődjön a buli - rikoltott a papagáj, és belerepült a ventilátorba. DDDDDDD

    VálaszTörlés
  5. Tisztelt Lokálpatrióták!

    Nektek csak a karos széketekben hátradőlve Pina Coladat szürcsölve csak végig kell néznetek, hogy a Fideszesek csodálatosan lejáratják magukat a kampányukkal (mocskolódásukkal) pl. Tüske nevű kiadvány. Oroján nagymester a kampánytanácsadó olyan szépen ássa a képviselő jelöltjeik sírját, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Hajrá Lokálpatrióták! Tényleg ti vagytok a legösszeszedettebbek! Csak hideg fejjel....

    VálaszTörlés
  6. Na! Erre varrjá gombot! Megyek a Baross úton, mit látok. Előszö azt hittem nem jól látok. Megtöröltem a szemüvegem, ujra megnéztem. A pártszékház MSZP-s és FIDESZ-es oldalán is kivan rakva Tüske Csabi plakátja az ablakba! Hát mégis együtt vannak? Nem azt mondta Gondos, hogy Ők senkivel se? De hát ez is mindig hazudik. Nem szoktam még meg. Abonyi FIDESZ-es.

    VálaszTörlés
  7. Akkor tisztázzuk , Csabi barátunk független jelölt , az öfemszpfideszszdsz támogatásával.Le a kalappal , ez nem semmi egy vérbeli függetlentől!!!Oroján szakinak nem volt elég a Tüske , betolt egy szarufát is a körmük alá!

    VálaszTörlés
  8. Az MSZP iroda ablakába nincs fideszes plakát abonyi fideszes.

    VálaszTörlés
  9. Gratulálunk Árpikának, nagyon jó roma bulit szervezett megint. Ő és a fiai megint jól kerestek, a várost sikerült megint jól lehúznia sokadjára is. Mi balekok, mármint az adófizetők meg is érdemeljük ezt, végül is tűrjük több mint 20 éve, hogy ő és a többi hozzáhasonló élősködjenek rajtunk. Saját szememmel megnézve a bulit, bátran állítom, hogy a jelenlevők 20 százaléka sem tartozott az adófizetők táborához. Hangsúlyozom, hogy adófizetőkről szólok, nem romákról vagy magyarokról. Az igazi nagy eredménye az esti mulatságnak, hogy egy adófizető családapa, aki csak hazafelé tartott a városközponton keresztül, most az intenzív osztályon fekszik a kórházban, mert eszméletlenre verték az Árpika nagyon kulturált szórakozó vendégei. Megígérjük, hogy most már tényleg levakarjuk magunkról, és a városról ezt a piócaként élősködő Wencelt, a sok elsimlizett pénzt pedig mindenáron meg kell próbálni visszaszerezni, a bűnösöknek börtönben a helyük.

    VálaszTörlés
  10. Akkor ez is egy sikeres rendezvény volt! Csak a szokásos "színvonalú" sztár fellépők, csak a szokásos eltérő kultúrájúak terrorja (ahogy hallom nem is egy verekedés, nem is egy súlyos sérült). A lényeg, hogy a az említett szavazótábor megetetve, a még senkinek sem ártó, már alig létező gárdisták ellen a harc meghirdetve! Lesz még fonákja a magyarellenességeteknek!

    VálaszTörlés
  11. Van már köztük nagy tapasztalatú, 20 éves kozmopolita okostojás is. Majd ő megmagyarázza, hogy imádott nyugati kultúrországaiban is városokat gyújtanak fel a nem odavalók, mégis kesztyűs kézzel bánnak velük. A nem idevalók meg ha kedvük szottyan agyonverik a magyarokat. Mit számít az egy libsi f@sznak! Biztos szabadlábon van megint az összes azóta....

    VálaszTörlés
  12. Kíváncsi vagyok,hogy Árpilla fog-e nyilatkozni a fesztiváli tömegverekedésről.Ez is egy műsorszám volt az adófizetők pénzéből?

    VálaszTörlés
  13. Egy ilyen rendezvényt megszervezni nagyon sok pénz. Jól tette aki elment, a mi pénzünkből csinálták. Meg kell majd nézni az Eü. központ Eu-s támogatását... Nem kicsit, nagyon ! Lehet e az Eu pénzét a öfereklámként használni? A betegekkel meg senki sem törődik!

    VálaszTörlés
  14. Írjon már valaki egy kicsit többet a bunyóról!
    Kiket és miért vertek meg? Ki vert kit ? Igaz hogy 3 embert bevittek a rendőrök?

    VálaszTörlés
  15. Magát elhányó rímhányószeptember 08, 2014

    Árpi feszti
    Utánna hiszti
    Nagy volt a bunyó
    Ki lesz a hunyó?

    Árpi feszti
    Hol a pénz Árpi
    Megnézik a csomóst
    Készük a csomó!

    Árpi feszti
    Választást veszti
    Loptatok eleget
    Nézheted az eget!

    VálaszTörlés
  16. Ha csak a 400 adag káposztát (kampányetetés) számolom, már csak az 400 000 ft. Ahogy itt olvasom a Mi (az én) pénzünkből, és Én nem is ettem belőle! Igaz meg se vertek. Ez a Wenczelfeszt legalább 3 millióba került a városnak azaz nekünk.Lehet hogy drága vérnyomásmérés lesz ez valakinek?

    VálaszTörlés
  17. Egy nemzeti ünnepen, vagy egy komoly nemzetközi fesztiválon, egy városi rendezvényen megértem hogy lezárják a fő utcát, de hogy egy ilyen kis civilkomonista szervezet szinvonaltalan zajongása miatt ezt meg lehet tenni abban nem vagyok biztos. Rengeteg gépkocsi tulajdonosnak, de még a menetrend szerinti buszoknak is kerülőutakon kellett közlekedni. Felháborító!

    VálaszTörlés
  18. Mennyi közterület használati díjat fizettek vajon Árpilláék?
    Tüske Csabi is ott volt mint a fő támogatottjuk?

    VálaszTörlés
  19. Annó laminénak 7000Ft-ot fizettek a házasságkötő előtti részért, akkor számolj most.

    VálaszTörlés

Komment: