2014. szeptember 1., hétfő

Egy kis pihenő

Az események felgyorsultak, most mégis szeretnék egy pillanatra megállni.
A Fürkésző olvasottsága átlépte  a 240 ezres látogatói számot.
Úgy vélem, ez nem kevés.
A Fürkészőt azért indítottuk el 2010 novemberében, hogy legyen egy felület, ahol a városban történt legfontosabb eseményekről  az érdeklődők  megismerhetik az igazságot.
A Fürkésző büszke arra, hogy az elmúlt hét évben nem volt olyan bejegyzés (poszt) amiben a leírtak ne állták volna ki a valóság próbáját.   A Fürkésző büszke arra, hogy a néha  csípősen, olykor radikális őszinteséggel megfogalmazott észrevételek nem torkollottak sértő személyeskedésbe,  mocskolódásba. Hogy az érintettek, akik szerették volna a visszaélést, a mutyit titokban tartani és nem tetszett nekik a Fürkésző nyiltsága - hát őszintén...... DDD

A Fürkésző megpróbálta közvetíteni lehetőleg a jót is, , de sajnos erre kevés lehetőség adódott.   A fideszdsz összeborulása a balos ÖFE-vel tanulságos történet , erre a Fürkésző már négy éve felhívta a figyelmet.  Aki kételkedett is benne eleinte, az mára már meggyőződhetett róla. A város vagyona körül ólálkodó sakálok  szövetkeztek és nem a tisztességes bal vagy jobboldali emberek. Meggyőződésem, hogy ők elutasítják az ilyen gerinctelen alkukat. A két formáció hiteltelenné vált saját szavazóik szemében, kérdés, hogy az emberek lenyelik e a békát, vagy október 12.-én szavaznak. Mert mindent nem lehet megtenni !

Szóval átléptük a 240 ezres olvasottságot. Ez azt jelenti, hogy  havonta, átlagosan 5217 látogatás volt, ami napi átlagban 173 körüli.  Azt gondolom nem rossz egy vidéki, helyi témákat feszegető  közéleti blogtól.

A Fürkésző látogatói sok felől érkeznek. Rácsodálkozok, amikor amerikai ( USA, )  angol, svéd vagy éppen nigériai címről van látogató. Legtöbben a magyarországi látogatók mellett az USA-ból, Német országból , Svédországból és Ausztriából látogatják a Fürkészőt, de 230-nál több  látogatás volt pl. Nigériából.  Ki tudja, melyik hazánkfia  olvasgat helyi híreket.... Ha  megkeres, megköszönöm.

Szóval  a Fürkésző figyel és fürkészik. Most, a kampány közepén is rácsodálkozom arra, hogy a hataloméhség milyen  szituációkat terem. A paktum a fideszdsz és a baloldal  között nem meglepő. Az már viszont igen, hogy milyen  gátlástalan a nyomulás, milyen gátlástalan a mocskolódás és hazugságözön.  Nem részletezném, előző posztokban, de leginkább a hozzászólásokban követhető. Négy évvel ezelőtt a leggátlástalanabb képmutató csapat alul maradt, igaz, a leggátlástalanabb képmutató lett a nevető befutó. Nyoma is kelt a városi vagyon 800 milliójának, bottal üthetjük a nyomát.  Mindig meglep és megnevettettet viszont, hogy  milyen  felhorgadás kíséri, amikor a számonkérés és elszámoltatás kérdése felvetésre kerül.   Aki valóban becsületesen gazdálkodott annak nincs félni valója. Aki meg retteg attól, hogy megkérdik, hová tünt a rábízott vagyon - nos annak vaj lehet a füle mögött. Hogy mi van a nadrágjában, nem részletezném...

39 megjegyzés:

  1. "A csillagok feketébe öltöznek, arcnélküli gonosztevők üldöznek. Jó az Isten pártját fogja a jónak, bizony mostan sok alja van a szónak!"

    VálaszTörlés
  2. A mocskos, gátlástalan kampányolók figyelmébe ajánlanám karvaly sorait!

    VálaszTörlés
  3. Nincs min csudálkozni!
    A lőtér csak a kezdet majd szép sorban minden!
    Persze ez csak úgy kivitelezhető ha van egy végrehajtó a testületben, kell egy hajcsár, aki majd átveri a képviselőkön a piszkos , etikátlan döntéseket.
    Nos, ez a személy lesz O. Sándor, mint külsős alpolgármester.
    A paktumnak ez alaptézise és hozzájönnek a már megismert módszerek.
    Jó reggelt Füzesabony!!!

    VálaszTörlés
  4. Ezzel a komcsi-Fidesz paktummal gyakorlatilag el is dőlt, hogy megint balos beütésű polgármestere lesz a városnak. Mindkét brigád oda fog szavazni. Remélem legalább a képviselők között láthatunk majd új arcokat! Talán a polgárok is belátják nagy sokára, hogy nem kellene újra meg újra bizalmat szavazni önimádó, tartalmatlanul szófosó, tényekkel mit sem törődő köpönyegforgatónak, aki még mindig városi csődről hadovál, ahelyett, hogy bocsánatot kérne sokadik tévedéséért! Mert csak megszépült volna a város és csőd sem lett volna! Önkormányzati műsort már nem néz jóérzésű ember, mert folyik a TV-ből a nyál, ha megjelenik. Nem kellene a magát szintén jól eladó örök mártírnak sem. Próbáljanak megélni ők is a munkájukból, egy fizetésből, mint annyi más ember. Mert akármilyen "támadás" érte őket, valahogy mindig jól jöttek ki belőle egzisztenciálisan. Ők hirdetik a mártíromságukat az embereik révén, nem az anyagilag padlón lévők. De remélem azt is, hogy nemcsak a főnök, de az Összefogás a Fidesszel Egyesület többi nemzetellenes posztkommunistája sem kerül többé Füzesabony önkormányzatába!

    VálaszTörlés
  5. telepi szavazószeptember 02, 2014

    Na hát ezt az Orojánt vagy ki a francot nem szeretném itt látni se! Ennyire azé nem hülye az abonyi nép!

    VálaszTörlés
  6. pártokon kívüliszeptember 02, 2014

    Na kedves Füzesabonyiak! Lehet választani! Vagy a gátlástalan FIDESZÖFEMASZOP korruptmutyitolvajpaktum, vagy a JOBBIK radikáliscsaládivállalkozás, vagy a LOKÁLPATRIÓTÁK! Én az utóbbira szavazok!

    VálaszTörlés
  7. Van a városunkba KDNP ?...Szervezetileg? Na ez számomra egy új információ. Ki a vezetője?

    VálaszTörlés
  8. A fülkében nem kell behúzni a farkat.

    VálaszTörlés
  9. A keresztények is támogatják Nagy Csabát ? Otthagyta a két gyereket. Hogy van ez ? Otthon, Haza , Család? Nem szegynelli magát?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A családot kérem mellőzni, ilyen hozzászólásokat törlök!!!

      Törlés
    2. Hát Isten ugye a Csabinál nem játszik. A családot tudjuk. A Haza ? Mit tippeltek?

      Törlés
  10. A KDNP minden szervezet önállóan dönt. Ők így döntöttek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja . Egy felest ledöntöttek, majd bezsírozták, odatartották.

      Törlés
  11. Fenyegetés, megfélemlítés, az állítólag baloldali öfe meg a fidesz együtt . Hát mi van itt ? Én baloldaliként nem szerettem a fürkészőt, de el kell ismernem, sajnos igazak amiket itt leírtak. Mindig a baloldalra szavaztam, de most nem megyek el, mert nincs kire szavazni. Talán Laminé, ő legalább csinált valamit. Vagy otthon maradok.

    VálaszTörlés
  12. A KDNP - majd meggyónják... DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van, gyónják meg, vagy mondjanak el egy imát.

      Törlés
  13. Hogy a baloldalról miért támogatják Nagy Csabát azt értem. De jobboldalról miért támogatják? Ezt nem értem.

    VálaszTörlés
  14. Eddig csak a fideszes gyerek került fel a fára...

    VálaszTörlés
  15. Hát a Tüskébe jól beleültek. Ezek mocskolták Laminét négy éve.

    VálaszTörlés
  16. Na megint kiadta Wenczel a szennykrónikáját. A megkezdett, eddigi munkát kívánják folytatni ! Isten mentse meg Abonyt , ha ezek maradnak !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Össze grundolták ne félj. Tellett 800 millióból mindegyiknek...

      Törlés
  17. Nincs se plakát, se semmi. Mi van ? Áll a kampány, vagy a mocskolódó anyagot újra kell nyomtatni?

    VálaszTörlés
  18. Fideszesre nem szavazok. Jobbikosra még úgyse. Ennyi.

    VálaszTörlés
  19. Valaki írja már le ide, hogy miért szélsőségesek a Lokálpatrióták? Én még csak a tüske Csabi mocskolódó tüskéjét olvastam meg a szennycelkrónikát. A Lokálpatriótáktól csak azt, hogy meg kell nézni , hol a 800 millió . Igazuk van . Ja ez mocskolódás? Hát tele lehet a nadrág...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ettől szélsőségesek! nem akarják engedni a lopást!:)

      Törlés
    2. Csabi már rendezi a lőteret, beruházásokat, lehet jelentkezni nála...

      Törlés
    3. A Lőtérnek már megvan a gazdája,. DDD

      Törlés
    4. Ezér nem kellettek Laminéék, Majd ÖFE-csabika rendezi.

      Törlés
    5. Csak öffe ne vffenek . Mi fan mékh amit lehet viinni? Belépek.

      Törlés
  20. Felkerült Csabi a fára.

    VálaszTörlés
  21. Árpilla azt hiszi, hogy a mocskolódás Abonynak elég. Nem kell fejlesztés, valódi teljesítmény, elég, ha szidjuk az elődeinket.
    Sajnos nem így van.
    Kedves képviselő úr! Ha azt az energiát, amit a mocskolódásra fordítottak, a város fejlesztésére fordították volna, Füzesabony lenne a legdinamikusabban fejlődő kisváros az országban.

    VálaszTörlés
  22. Templombajárószeptember 04, 2014

    Nagy Csaba nem keresztény. Meg sincs keresztelve,de még a gyerekei se! Ateista.

    VálaszTörlés
  23. szavazopolgárszeptember 04, 2014

    Ha tüske Csabi FÜGGETLEN! akkor Miért akar kormánypárti önkormányzatot? Azt mondja Gondos, hogy senkivel nem fognak együttműködni! Milyen egységet hirdet akkor Tüske, miilyen "össze kell fogni Füzesabonynak" szlogen ez? Hazug mint Ök???

    VálaszTörlés
  24. Ma megint volt a postaládába Tüske. Ugyanaz a kiadás mint pár napja. Hiába no bele kel verni a fejekbe amit bele kel. Na meg mindenki olyan jól mutat benne. Nekem a kedvencem a Richmond. Sűrűn öltönyben van mostanában, olyan politikusosan jár- kel. Rendben is volna ez, de meg kéne tanulni két mondatot elmondani papír nélkül ami egyébként nem csak rá vonatkozik.

    VálaszTörlés
  25. Ez a Tüske gyerek egyre debilebb ! Szerinte a Lokálpatrióták mocskolódanak ! Kövekező az lesz , a Tüskét is Laminéék adták ki ! KI MINT ÉL , ÚGY ÍTÉL !

    VálaszTörlés
  26. Megint egy öngól Tüske Csabitól. Nem érzik hogy ez a mocskolódó stílus már nem megy Abonyban? Majd megint a képünkbe hazudik hogy semmi köze hozzá.

    VálaszTörlés
  27. Tegnap nem hittem a szememnek, amikor megláttam a Tüskét a postaládámba.! Ugyanazt az újságot kétszer is bedobálni, de aztán láttam, hogy ez dupla nagyságban jelent meg!!! Ennek a Tüske Csabinak és bandájának, elmentek otthonról!!!! Nevetségesek!

    VálaszTörlés
  28. Hiába, öregszem.... DDD
    A blog nem 2007-ben, hanem 2010 novemberében indult, ezért javítottam.
    A számok viszont így még kedvezőbbek, amiért köszönet minden olvasónak....

    VálaszTörlés

Komment: