2014. augusztus 8., péntek

Zavaros idők....

Kétség kívül meghatározó lesz a következő választás Füzesabony életében. 
Amikor 8 éve a lokálpatrióta önkormányzatot nagy többséggel megválasztották,  kétség kívül nagy volt a várakozás. Aztán kiderült, hogy mennyire fontos a polgármester személye mellett a megfelelő  testület. Kiderült, hogy a ha az állóvizet valaki meg szeretné mozdítani, ha életet akar lehelni ebbe a kilátástalanságba, arc és cél nélküliségbe merült városba, összetartó, közösen akaró és mozduló csapatra van szükség. Senki sem gondolta, hogy a munka vége az árulás, a gátlástalan hazugságok és a  hitványság diadala lesz. 
Nyolc hitvány  képviselőn múlott, hogy Füzesabony mára nem a megye egyik legdinamikusabban  fejlődő városa, ahol stabil munkahely van és látványos fejlődés.  Nyolc hitvány, pénzéhes és hatalomvágyó percember gátlástalanságán, hazugságain múlott ,  hogy visszatérhetett a lenyúlás és korrupció képmutató bandája, élén Ájtatossal és Árpillával.   Bizakodásra adott okot az, hogy a hitványak közül csak Bíró, Balsai, Sípos és Kádas került be az  új testületbe, a többiek kimaradtak. Kádas azonnal elárulta az őt jelölő Jobbikot, Bíró, Balsai  befeküdt és hosszú nyelveket eregetve nyalt , Sípos pedig úgyis csak a  pénzre hajtott.  A Laminé és lokálpatrióta csapata által  a város fejlesztésére előteremtett 800 millió pedig szépen csordogált a zsebekbe, nyom nélkül tűnt el.  Ez volt a cél a nyolcak célja, a hitványság és alávaló hazugságok célja.  Most megint üres a kassza, a paktumozó kétszínű  Bíró örülhet.  Itt tartunk most. 

Új választás jön. Mi az ami ma látszik? 
Új színfolt, hogy míg négy évvel ezelőtt a politikai pártok felkarolták a hitvány árulókat, így lett a FIDESZ jelöltje Bíró, Miriszlai, Farkas , a JOBBIK-é  Balsai ,Kádas, Gál Tibi, az MSZP-é Sipos,  addig most úgy látszik, a pártok  felismerték, hogy az áruló az mindig áruló marad.  

A legnagyobb pofont kétség kívül a JOBBIK kapta, Gál már  a testületbe sem került be, Kádas azonnal elfordult tőlük, hátba szúrta , elárulta őket is. Balsai már, szokása szerint, finomabban fordult el a JOBBIK-tól, titokban kollaborált Ájtatossal, igyekezett megvezetni, átverni a  jobbikosokat. A JOBBIK felismerte hogy nagyon átverték. Balsai gyakorlatilag kihasználta a naivitásukat és megvezette őket. Ha igazak a Fürkésző értesülései,  a három  jómadárból már egy sem kapja meg a JOBBIK támogatását. 

A FIDESZ is felismerhette , hogy a hitványság nem jó ajánló levél és csak a párt tekintélyét rombolja. Bíró azonnal lepaktált  a képmutató és hazug Ájtatossal és bandájával,  néha már színjátékot sem játszott amikor , Balsaihoz hasonlóan , támogatta és megszavazta a 800 millió elherdálását.  Hírek szerint ő sem kapja meg a FIDESZ támogatását, a város  talán megszabadul az egyik legkártékonyabb  képmutatótól és leghitványabb hazudozótól.   A hírek arról is szólnak, hogy  sem Farkas, sem Miriszlai nem kap  a FIDESZ-től lehetőséget az indulásra. 
Sipos ügyesen lavírozott. Míg  nagy része volt az helyi MSZP  szétverésében , felvette az alpolgármesteri pénz, ügyesen nyitott a FIDESZ felé, már az is szóba jött hogy ő lesz a FIDESZ (!!!!) mezőtárkányi jelöltje. ( Nyitrai Zsolt : Én nem hiszem hogy Sipos kommunista..... )  Később ez kútba esett, maradt Füzesabony. A jelentősen meggyengült MSZP már nem bízik benne, ő pedig egyre inkább hangoztatja  "függetlenségét", cserben hagyva korábbi pártját és támogatóit.  A hírek szerint az MSZP már nem bízik benne, látva hogy több vasat is tart a tűzben és egyedül személyes célok, az alpolgármesteri pozíció mozgatja. Azt mondják, már  "lepacsizott"  két önjelölt polgármesterjelölttel azért, hogy az alpolgármesteri pozíciót megkapja tőlük. És mivel nem kap állítólag MSZP logót, marad a függetlenség vagy a levitézlett és lejáratódott Árpilla féle ÖFE ... 

Minden esetre  az is várható, hogy a város nyolc hitvány elárulója továbbra is dédelget álmokat. Abban bíznak, hogy a "megszokás" besegíti őket a testületbe, sőt a mostanra a zsebén kívül mindenkitől független Balsai még újra indul a polgármesteri posztért is.... Ők lesznek a "függetlenek". 
Miután dicsőséges aljas hazudozásaik, árulásuk nyomán a várost ismét sikerült a csőd szélére juttatni, úgy gondolják, még egy bőrt sikerül majd lenyúzniuk . 
Meglátjuk.

28 megjegyzés:

  1. Remélem hogy a lokálpatrióták megint indulnak. Amit Laminéval csináltak szemétség volt szégyellhetik magukat.

    VálaszTörlés
  2. Hogy lehetett eltűrni ezeket a rágalmazókat?
    Szégyent hoztak egész Abonyra!
    Szétverték a FIDESZ-t akik most vannak azok semmit se érnek én csak az szdsz-es Gézát az mdf-es Farkast meg a munkásőr Somogyit ismerem. A Bíróban meg nagyot csalódtam, amilyen jó kézis volt teljesen leszerepelt.
    Azóta sem értem miért kellett a balhét csinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A pénzért barátocskám, sok, sok pénzért!

      Törlés
  3. Csak az a baj, hogy a négy évvel ezelőtti mocskolódó kampány beült az emberek lelkébe. Engem is felkért az egyik társaság, hogy induljak velük.
    Én tulajdonképpen vállalnám is, meg lennének jó ötleteim, hogy mit lehet tenni, de az asszony teljesen kiakadt. Azt mondta, hogy akkor elválik, mert ő ezt a mocskolódást, amit ezek a szemétládák művelnek, nem bírná elviselni. megértem én őt is.
    Mit lehetett tenni? Ez miatt nem vállaltam.

    VálaszTörlés
  4. Nagyon remélem, hogy megszabadulunk végre Gulyástól is, Sipostól is, meg Árpádtól is. Pontosan elég volt már ezekből. De elég volt Bíróból, Balsaiból, meg Kádasból is. Ezek tűnjenek végre el a közéletből!
    Csak akkor lesz itt fejlődés, ha ezektől végre megszabadulunk.

    VálaszTörlés
  5. Fel vagyok háborodvaaugusztus 08, 2014

    http://www.heol.hu/heves/kozelet/nagy-csaba-polgarmesterjeloltet-tamogatja-a-fidesz-fuzesabonyban-566579
    Jó vastag bőr van a képükön!
    Ezek mernek veszekedésről, meg békétlenkedésről beszélni, akik bármire képesek voltak a hatalomért? Ezek rágalmaztak, hazudoztak feljelentgettek, mocskolódtak, most meg úgy jönnek, mint a szűzlányok, és elítélik a "veszekedést"?
    A pofátlanságnak komolyan mondom nincs határa!
    És ez még csak a kezdet...

    VálaszTörlés
  6. Hivatalosan is bejelentették Nagy Csaba "függetlenként" Fidesz támogatással? indul Füzesabonyban a polgármesteri székért.
    http://www.heol.hu/heves/kozelet/nagy-csaba-polgarmesterjeloltet-tamogatja-a-fidesz-fuzesabonyban-566579

    VálaszTörlés
  7. Mélységesen felháborít, hogy ez a k@cs@g Árpilla még most is hazudozik, meg rágalmaz.
    Nem bírja ez abbahagyni? Azt gondolja, hogy hisz még neki valaki?
    De arról nem ír, hogy hol tart a leszázalékolási ügye a bíróságon.
    Persze, az is lehet, hogy felmentik.
    Mert például, ha az agyára százalékolták le, hát az indokolt! :)))
    Lényeg, hogy már mindeki tudja, hogy mindig hazudik. És aki hazudik, az lop is! Ezt is tudjuk!

    VálaszTörlés
  8. Szombaton kint volta a piacon. Hát röhögtem! Azt láttam, ahogy a Márkus C. anyukája körbenyalta Laminét.
    Benyalt neki keresztcsontig!
    Ezeknek aztán minden ráfér a képére!
    Csak legyen meló apunak, meg anyunak!

    VálaszTörlés
  9. Mi lesz itt, ha nyer a jobbik?
    Akasztás, mint Érpatakon?
    Jogvédők, balhé és világsajtó, mint Gyöngyöspatán?
    Masírozik a gárda?
    Vagy mit akar ez a nő itten?
    Milyen jobbik az, amelyik még arra se volt képes az elmúlt 6-8 évben, hogy egy rovásírásos Füzesabony táblát kitegyenek?
    Ezek azt hiszik, hogy népszerűek?
    Jobb, ha tudják, sokan csak azért szavaztak rájuk, mert nem volt kire szavazni.
    Tóthné most sem választási lehetőség!
    ez a nő, akit Gulyás oda tett ahová akart? Aki olyan buta szegény, hogy nem vitaképes?
    legyen már végre valami rendes jelölt, akire szavazni lehet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen jogon bántod Tóthnét? Ismered a munkáját? Dolgoztál vele? Ne pocskondiázd.Értelmes,okos nő.Tapasztalatom.

      Törlés
  10. Wikileaks PHaugusztus 10, 2014

    Azt hallottam, hogy Árpilla másfél millió forintot vitt Dormándnak a falunapra ajándékba.
    Persze nem a sajátjából, hanem a miénkből, a város pénzéből.
    Azzal, hogy nehogy már ezt is a következő polgármester költse el!
    Ezeknek minden ráfér a pofájára?
    Olyan polgármester legyen itt végre, aki a körmére néz ennek a sok gazembernek!

    VálaszTörlés
  11. Na, a szennykrónika már megint előkerült. Wenczel hazudozik össze vissza. Hogy Laminéék eladósították a várost. Akkor hogy tudtak eltüntetni 800 milliót az ÖFE bandája? Hol a pénz? Néhány utcatáblára eltünt? Mert más nem látszik.
    Hogy van képe ennek a Wenczelnek egyáltalán kimenni az utcára? Amit Laminéék csináltak az látszik, amit meg Gulyás meg a bandája azt senki nem látja. Hol a pénz?

    VálaszTörlés
  12. Most nem értem? Nagy Csaba nem az MSZP jelöltje?

    VálaszTörlés
  13. Eddig jól működött a paktum. Gondolom Nagy Csaba lesz a polgármester, Sipos az alpolgármester.
    A választópolgár meg csak felesleges díszlet. DDD

    VálaszTörlés
  14. Wenczel újságja nagyon gyenge. Hú de félnek hogy Laminé megint nyer. Pedig mi rá szavazunk ha indul. Elég a tolvajokból!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyenge? Szerintem hazugságokban erős !

      Törlés
  15. Hogy mi minden fér egyesek arcára....
    Bedobták megint a Wenczel ujságját. MIndig elolvasom mielőtt a kukába dobom, mert a gyomrom nem bírja. Úgy látszik már kevés a pénz mert nem színes. Wenczel az első oldalt teleírja hülyeségekkel. Vagy minket néz hülyének? Laminét szapulja ahogy szokta, majd sorolja hogy mi mennyi dolgot csináltak. Itt ment fel a pumpám ! 20 millióért újították fel az MHSZ-t ???? 20 millióért ????
    A Weisz rendelőjét meg 50 millióért????? Hát mi lett ott ? Aranybudi? Így tünt el a 800 millió !!!! Fel vagyok háborodva, remélem a körmükre néz majd az új polgármester asszony!
    A telepi varroda romhalmazát megvették 27 millióért ???? Hiszen az egy romhalmaz volt! És ezzel dicsekszik???? Meg hogy Laminéék eladták a Vásárteret? Hát nem szegény Blahó árulta ? És nem 87 millióért adták el Laminéék? Mennyiért is akarták elmutyizni Gulyásék a Lőteret, ami kétszer akkora mint a Vásártér volt, épületekkel? 6 millióért ? És van (po.. ) arca ennek a Wenczelnek az ujságjában hazudozni?
    800 milliót tüntettek el nyom nélkül! ELSZÁMOLTATÁST!!!!

    VálaszTörlés
  16. Gulyás az uszodát is betemette! Számonkérés?

    VálaszTörlés
  17. tévénézőaugusztus 11, 2014

    Láttam a Noémi sajtótájékoztatását. Hát, érdekes! Azt kifogásolta, hogy az eddigi önkormányzatok mindig a saját színű embereket hoztak helyzetbe. Na ők ugyan nem! Csak tehetség szerint.
    Az elv szép, de ez akkor mit jelent valójában?
    Az öfemeszpé, meg a Laca-família már mind pozícióban van. A jobbikosok meg egy se. Akkor ez azt jelenti, hogy ez így is marad?
    Ha a jobbikra szavazunk, akkor nekünk el kell költözni Abonyból, mert nem várhatunk támogatást a sajátjainktól. És ezt a legelején már ki is jelentik?!
    Meggondolom, hogy kire szavazzak!!!

    VálaszTörlés
  18. HOL A 800.000 Wenczel??

    VálaszTörlés
  19. Wencel! Maga mindig hazudik. Ezt nagyon érti! A vásártéren ugy tudom Laminé és társai 60-70 munkahelyet hozott abonyba! Maga menyit hozott??

    VálaszTörlés
  20. jólértesültaugusztus 11, 2014

    Wencze Ő elvitte. A MODINE-t, meg a Lenksystemet is!

    VálaszTörlés
  21. Wenczel Úr! Vigyázzon! Akiket Ön mocskol a füzesakármijében, azok nem közszereplők! Ön viszont igen!

    VálaszTörlés
  22. Rebi néni (moderált)augusztus 11, 2014

    Árpilla! Te hazug .......! Mit alakitottatok ti ki? A térség legkorszerübb egészségügyi központját Pásztor épittette, Laminéék nyertek 230 milliót a korszerűsítésre,és már megtörtént a közbeszerzés amit Juhász törvényesen megnyert. ekkor jöttetek ti. (bár soha ne jöttetek volna) és egy évet csúszott az átadás, miközben valaki(k)nek a zsebébe ment még 70 millió! Hova is? Erről beszélj te szófósó hazug senkiházi! Esetleg meg irnád a leszázalékolásod történetét? ................................? Hanyad rendű vádlott vagy? Menyit lehet ezért kapni?

    VálaszTörlés
  23. Jászberényi jobbikosaugusztus 13, 2014

    Azért, Nagy Csaba és Molnár Richárd Tv-ben elhangzott szavaihoz lenne egy aprócska megjegyzésem!
    Eddig Füzesabonynak nem fidesz vezetése volt (tehát ellenzéki) és ez a támogatások mértékén meg is látszik. Ha majd kormánypárti lesz a polgármester, akkor jöhet a beruházás és fejlesztés? Nekem úgy tűnik, hogy Csabáék megzsarolják a várost. Nem a legszebb politikai fogás, mindenesetre kidolgozott és sokszor alkalmazott. Jómagam 15 olyan települést ismerek, amely nem Stadion-ország fennhatósága alatt működik és mégis fejlődik.

    VálaszTörlés
  24. Most hallottam, hogy Nagy Csaba a Fidesz polgármesterjelöltje! Mi van????
    Ez a sík balos gyerek mit keres a Fideszben és hogyan emésztik meg a fideszes választók?
    Ha ez tényleg komoly akkor Gulyásnak is a Fideszben a helye.Viccet félretettem.
    Hajrá Füzesabony!

    VálaszTörlés

Komment: