2014. július 11., péntek

Útelágazás

Eddig egy induló jelezte ( Tóthné Veres Noémi a JOBBIK színeiben)  hogy megméreti magát a polgármesteri székért.  A többi néma csend.
Korán van még, gondolhatjuk de ha a naptárra nézünk, azt látjuk, hogy szűk három hónap múlva választás - már ha a Köztársasági Elnök úr október első hétvégéjére  írja ki a  választás időpontját. Nincs tehát már sok idő, ideje lenne megismerni a jelölteket.
De nem is a jelölt személye az igazán fontos, hanem az, hogy  mit is akar tenni a városért.
A várost szerető ember, a lokálpatrióta  városlakó mit lát ? Ájtatos és bandája a nagy szövegek, a nagy dumák után azt hozta, mi sajátja.  A dilettáns, elképzelés nélküli , kontár városvezetést, a város fejlesztése nélküli városfejlesztést, a rombolást és azt a fertőt, ami Ájtatos  mindenkori működését fémjelezte.
Ez a kontár úgy tüntetett el 800 millió Ft-ot hogy nyoma sincs. Árpillával, hűséges csatlósával és az ÖFE nevű szerencsétlenséggel  sikeresen gátolták a város fejlődését. Ha nincsenek az előző lokálpatrióta vezetés fejlesztései, ha Laminé, Bartosné,Atkári, Kotán  és segítőik nem végzik felelősen a munkájukat, ma Füzesabony egy szerencsétlenség lenne, ahol egy szandálos -  fehérzoknis meg egy dumamatyi  királykodik. Az előző önkormányzat munkájának a nyoma ma még fellelhető, Ájtatosról csak a parkba belerondító budi hirdeti majd, hogy egyáltalán létezett.  Amúgy jellemző módon.

Ne legyen kétségünk, indulnak majd ők is. Csak még folynak a paktumkötések, folynak a leosztások, az alkuk. No nem a munkán. Egyik polgármester akar lenni, a másik sunyin az alpolgármesterségre hajt - kis meló nagy pénz.   Jó' van az, minek 'a .   Úgy gondolják , az MSZP már bukott, most - ha igazak a hírek - nyitnak a DK felé, vagy bárki felé aki felvállalja őket. Mert kell a "logó".  A munka nem, de a "logó" , no meg a maradék, elkölthető pénz... Ilyenek voltak mindig.

Szóval egy jelentkező - és nem is a legesélytelenebb, tekintve a tavaszi  ogy választás eredményét - már van. Suttogás, a további indulókról is van , itt nem akarom sorolni az összes jelöltet, minek ? Majd kibújnak a zsákból ők is. A JOBBIK becsületére legyen mondva, hogy  kivetette magából Balsait, aki lejáratta őket, ők tehát Tóthné jelölésével jelezték, az eddiginél másabb utat szeretnének.

Amit hiányolok, az a programok, a szándékok bemutatása, ismertetése.  Addig értem én, hogy bejelentkezem  a posztra. De mit akarok csinálni?  És kikkel, milyen testülettel, milyen csapattal ? Ez a nagy kérdés !

Ne legyen kétségünk, a "nyolcak" pénzéhes bandája szinte biztos beindul. Kell a konc. Őket már ismerjük, a  város tönkretételéért, a kötvénypénz 800 milliójának elherdálásáért , Ájtatos új királykodásáért a felelősség őket terheli.  Aki rájuk szavaz, saját maga ellen , a hitványságra szavaz. Ennyit róluk.
A FIDESZDSZ  marakodásokban őrlődik fel,  nem is vártunk mást, ismerve a szereplőket .

Baloldal?  Látja valaki?  Ájtatos megtagadta őket, Sipos elárulta, Árpilla meg mint tudjuk igazi jobboldali....

Útelágazáshoz ért Füzesabony, most dől el igazán, város e a település, vagy meghunyászkodó jobbágyok lakta tanya. Ha megnézzük Mezőtárkány, Maklár, Dormánd, Besenyőtelek Szihalom, Kál - és nem sorolom a többi települést - fejlődését és összevetjük a kontár Gulyás és bandája teljesítményével, sok jóra nem számítok.  Ha megint "beválaszt" a többség, ha megint nem a tehetség és szorgalom, hanem a kocsmai kiválasztódás  és a rágalmak szennyáradata lesz a választási iránytű, úgy jobb lesz elköltözni !  De a gyerekeknek mindenképpen !

De mit várhat az új polgármester és testülete ?  Káoszt. Gulyás és bandája nem csak a 800 milliót síbolta, tüntette el, de olyan szerződéseket is maga után hagy, amelyek tönkreteszik a várost.  Profin megírt szerződéseket, amiknek a felbontása  nem lesz könnyű.   A hanyag és hűtlen kezelés  sok tíz milliós  nyomai, amiket fel kell tárni.  Vagy nem. Vagy hagyni kell mindent úgy ahogy van, minek 'a , jó' van 'a .

Kíváncsian várom....

87 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már szóltam ! A jelöltek családja tabu, a fikázós hozzászólásokat törlöm.
      Kérem tudomásul venni!
      A család nem közszereplő !

      Törlés
  2. Pénz beszél!július 12, 2014

    Megmondták a vállalkozók, hogy nem számít a pénz! Akár néhány milliót is hajlandóak összeadni, CSaba legyen a polgármester.
    Naná!
    Megéri nekik! mert a megállapodás, az megállapodás. Utána visszakapják kamatostul!
    Mi meg fizethetünk...

    VálaszTörlés
  3. Az egyik rokonom a hivatalban dolgozik. Azt mondja, hogy már nem sokáig. Óriási a fejetlenség és a semmittevés. A jelenlegi polgármester és alpolgármester nem törődik semmivel, és így nekik se kell. Naphosszat kávézgatnak, pletykálnak, turkálóba járnak. Az ügyfeleket sok ügyintéző simán csak elhajtja, hogy nincs neki erre ideje.
    A s@ggüket vakarásszák naphosszat. Többen elég jó fizetésért.
    A rokonom ezt nem szereti, mert ott se mindenki lusta ingyenélő. Ő még emlékszik, hogy milyen munka ment, amikor Laminé volt a polgármester és Bartosné az alpolgármester. Rengeteg munka volt, sokkal kevesebben voltak és melóztak az emberek rendesen. Ugye a sok pályázat meg beruházás adott feladatot eleget. Azóta sokkal többen vannak a hivatalban, csak munka nincs.
    Azt mondta a rokonom, hogy neki ebből elege van. Ha nem Laminé lesz a polgármester, jövőre itt hagyja ezt az egészet.
    De Abony is megnézheti magát.

    VálaszTörlés
  4. Olyan kell aki nem lop mint ezek hanem tényleg dolgozik.

    VálaszTörlés
  5. Fidesz? Milyen FIDESZ? Farkas? Krasznai? Bíró? Na ne röhögtess már!
    Egy normális nincs köztük, ez az SZDSZ meg néhány volt munkásőr mit a Somogyi. Ezek csak a sz-t keverték még egymást is utálják
    Laminé, Kotán, Atkári legalább tényleg csinált valamit . Ha indulnak én rájuk szavazok a Gulyás meg végre elmehet a p.csába.

    VálaszTörlés
  6. Jön a Jobbikjúlius 14, 2014

    Összefogás kell ne ez a mocskolódás. Szegény Tóthné bejelentette hogy indul és máris elmondják mindennek.Én rá fogok szavazni meg a JOBBIKRA de szegény már annyit kap hogy mi lesz itt ha véletlenül nyer. Laminét is rágalmazták szegény Noémit meg szétszedik. De ha Laminé nem indul még ő is jobb mint Gulyás vagy Venczel.

    VálaszTörlés
  7. Vendégeink voltak Erdélyből. Úgy égtem, hogy semmilyen rendezvény nincs nálunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs otthon szalonnámjúlius 14, 2014

      Én azért már egy kerti partit összehoztam volna, ha nekem jönnek vendégeim. Azért ezzel nem a polgármesterre várok, Bakker.

      Törlés
  8. Én már nem bízok semmiben. Abony csak ennyit érdemel, Árpikát meg az ÖFÉ-t.
    Kádassal találkoztam a múltkor, kérdeztem hogy mi van Laminéval de szerintem már ő is szégyenli amit csináltak.

    VálaszTörlés
  9. Makláron már felépült a ZF Lenksystem gyára. Nem Abonyban, Makláron ! Érdekes, nem hallottam, hogy a lokálpatrióták fúrták meg, csak azt, hogy Gulyás mutyizni akart velük, ők meg úgy otthagyták, mint a .... A MODINE is úgy ment el, hogy ezek megfúrták. Hány munkahely teremtődött Abonyban ? Pedig hogy járt a szájuk! A környéken mindenki jobb már Abonynál, ezek meg csak lejáratják a várost! Kotán legalább értett ahhoz amit csinált, Laminé alatt meg annyit fejlődött mint még soha! Ez a tolvaj banda meg azt is elmutyizta ami volt, meg lenyúlt 800 milliót ! Munkahely meg sehol! Persze Árpika egyből be lett nyomva a fűtésesekhez ! Oda nem kell erkölcsi? Nem számít hogy vádlott ? És hogy tud pofázni!!!

    VálaszTörlés
  10. Vesztegetés, kenőpénz, leszázalékolásárt cserébe, most meg vádlott - ezen röhög mindenki. Ez kell ide, papolni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dumamatyi majd kidumálja a bíróságot, vagy a haverok lerendezik neki.

      Törlés
  11. Összefogás kell, a jó érzésű emberek összefogása.

    VálaszTörlés
  12. Én Tóthné Noémit hallottam meg Wencezelt, Balsait meg Nagy Csabát. Azóta azt mondják hogy a Nagy Csabát nem támogatja a FIDESZ ezért nem indul. Laminét várja mindenki, de senki nem tudja indul e. Képviselőnek meg sokan bejelentkeztek már, nekem a mostaniak közül egy se kell, az előző képviselők közül Bartosnéra, Csepregire, Kotánra meg Atkárira biztos szavaznék, ha indulnak . Szörnyű ami itt van, itt nincs élet, menekülni kell !

    VálaszTörlés
  13. Csak tisztességes emberre szavazok! Az előző polgármester meg a mellette maradók tisztességesek voltak. Ezek gazemberek.
    Az a Herman volt a legszemetebb, a Bíró, Balsai , Kádas, Farkas meg a többi lejáratta magát egy életre.

    VálaszTörlés
  14. Gulyást kell meghagyni, biztos hogy pár év és innen mindenki lelép.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gulyásnak pár év. .... Az uszoda betemetéséért meg a 800 millió eltüntetéséért és még néhány huncutságért. DDD

      Törlés
    2. Én már tavasszal leléptem.
      Abonyban nincs jövő.

      Törlés
    3. És a testülete???
      Nem egyedül csinálta!
      Ezek mindent megszavaztak neki, vagy csak látszat ellenzékesdit játszottak.
      Árpilla? Tóthné?
      Az ő felelősségük?

      Törlés
  15. Most mi van? Kit százalékoltak le kenőpénzért? Tényleg a nyomozó ügyészség fogta meg? Ciki...

    VálaszTörlés
  16. Csepregire szavaznék én is, ő nem ártott senkinek, 4 évig meg se szólalt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csepregi csapatjátékos volt, és nem árulta el a várost mint Bíró vagy Balsai. Van aki szeret szerepelni és van aki csak dolgozni szeret...

      Törlés
  17. Mi lesz itt ha megint ilyen gulyásféle kerül hatalomba? Az én lányaim már elköltöztek és én is megyek ha a házam elkel ! Elég volt Abonyból, itt a maradiság erény, a lejáratás meg szokás. Itt a FIDESZ volt komcsik , munkásőrök, szadeszosok gyűjtőhelye, akik 40 éve hülyítik az itt élőket. A Laminé elleni hadjáratuk volt a legjobb példa, amikor mást se lehetett hallani mint a mocskolódást .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jobboldal-közelijúlius 17, 2014

      Ezek a volt komcsik és munkásőrök veszik most be a Jobbikot.
      Vághatják azok is a centit!
      A paktum szerint azok, akik a Fidesznek nem kellettek, a Jobbik színeiben indulhatnak.
      Már amennyiben nem arról van szó, hogy beveszik a Jobbikot, aztán megbuktatják a Jobbikos pm-et, mert a valódi pártérdekük ezt diktálja.
      Persze, az is lehet, hogy szimplán csak Árpillát akarják a polgármesteri székébe segíteni.
      Ilyet is láttunk már.
      Egy biztos: én Laminéékra szavazok!

      Törlés
  18. Kedves Cipó! Én megértelek, biztos jóindulatból vetted le azt a kommentet amiben Tóthék családtagjai voltak megemlítve, hogy a múltban ki mihez jutott a város részéről. Jól hangzik az, hogy a család szent, csak azért mégsem ilyen egyszerű a helyzet, mivel a korrupciónak, a politikai haszonszerzésnek mindig a családtagok a részesei,és a bankrablót sem szokták csak azért felmenteni mert a rablott pénzt már odaadta a családtagoknak, a család meg ugyebár szent. Ez az egész nagyon a Tóth egyszerű gondolatvilágára utal. Mint ahogy az is nagyon helyes, ha a helyi képviselőt elkapták a leszázalékolási ügye miatt, de azért az is furcsa, ha ennek olyan helyi politikus örül a legjobban, aki évek óta, rendszeresen táppénzre iratja ki magát az év bizonyos szakában, ugyanakkor életében nem fizetett többet a havi 6800ft-nál.A képmutatás nem ismer határokat.

    VálaszTörlés
  19. Az hallottam, hogy a Bíró meg a Buktáné átmegy a JOBBIK-ba mert oszlatják a FIDESZ-t. Tóthné azt hiszem jobb ha elkezd félni, mert vele is azt csinálják mint Laminéval.

    VálaszTörlés
  20. Tóthék a JOBBIK-ból családi vállalkozást csináltak. Most az egész város kell nekik nem elég a földek.

    VálaszTörlés
  21. Négy éve mennyit mocskolták Laminééket. Mennyi hazugságot összehordtak róluk ! Most meg mindenki őket várja vissza. Azért csak felébrednek az emberek nálunk is!

    VálaszTörlés
  22. A Fidesz szétesett, a baloldal padlón van, a Jobbik rasszista.Ha a lokálpatrióták nem indulnak kire lehet itt szavazni majd ősszel?
    Tudja valaki hogy Laminé végül indul vagy nem? Mert ha nem indul én el se megyek szavazni.

    VálaszTörlés
  23. Miért nem fog össze a jobboldal ? Megint valami Gulyás fajta lesz a polgármester és csak a lopás marad.

    VálaszTörlés
  24. Már a Laminé elárulói Tóthné körül lebzselnek. Azt hallottam hogy jobbikosként indulnak Bíróék mert kib.szták őket a fideszből mert összejátszottak Gulyásékkal.
    Na Noémi készülhet arra hogy gyorsan megbuktatják !

    VálaszTörlés
  25. Ne feledje már senki, hogy hol tarthatna ma a város, ha a Tóthék nem buktatják meg Laminét, nem uszítottak volna mindenkit a lokálpatrióták ellen, nem biztatták volna fel Balsaiékat a feljengetésre. Őrültség lenne most egy percre is megbízni bennük, mikor csak a hatalomvágy, mutyivágy hajtja őket. A városban semmi nem történhet nélkülük, legyen az bármilyen szerveződés, sport, rendezvény, azonnal megjelenik a család, rögtön átveszik az irányító szerepet. Lassan a boltba nem mehetnek el az asszonyok, Noémi rögtön kilesi ôket, rájuk tapad kampányolni. Már tervezik a mutyikat, Tóth messze ár fölött, másokra licitálva veszi azokat a földeket az öccse nevére, amiket majd nemsokára, ha győznének, ipari területté nyilvánítanának. Szép jövő elé néz a város!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor ezért volt a nagy együttműködés és összhang Lacival, Árpival meg Attilával!
      Noémi gyorsan tanul, lehet, hogy túl is szárnyalja a mesterét.

      Törlés
    2. Szavazó polgárjúlius 20, 2014

      Az a legviccesebb, hogy a nagykoalíció még mindig izgatja a kedélyeket.
      A NCS-féle összesimulás, már úgy néz ki, hogy kútba esett, de nem adják azért fel az illetékesek!
      Az újabb reménység Attila!
      A főnöke minden követ megmozgat, hogy ő legyen a Fidesz támogatottja. Tökéletes választás, talán még jobb, mint Csaba.
      Nem tudom, hogy a főnök asszony, beléptette-e már a Fideszbe, vagy, hogy kilépett-e már az MSZP-ből. :)
      Tény csak az, hogy várhatóan a szocik és a fideszesek is rá szavaznának. A szocik azért mert az elvtársuk, a fideszesek meg azért, mert ott a logó.
      Nem hiába csápolt évekig Hermannak, most beérik a fáradozás gyümölcse.
      Csak a Fidesz tagoknak nem terem itt babér!
      De sebaj! A Fidesz tagsága majd elindul a Jobbik színeiben.
      Egy csapat ez mind. Bármit megtennének a nyerő logóért!
      No meg azért, hogy együtt árusítsák ki a várost a többi köpönyegforgatóval.
      Nekem speciel a gyomrom fordul fel tőlük!

      Törlés
    3. A biznisz az biznisz.
      Nekik ez nagyon megy!

      Törlés
  26. Jó lennel,ha legalább már most az egyszer felelősen gondolkoznánk mi választók, mert ez a város már így is szinte visszafordíthatatlanul leszakadt a környezetétől, már szégyellni kell,hogy itt lakunk. Óvatosan kellene kezelni a Jobbik kérdést, mert igazán nincs okunk az optimizmusra velük kapcsolatban. Az országban azokon a helyeken, ahol jobbikos irányítás van, csakis csődöt, káoszt, mutyi hátán mutyit láthatunk. Ha kiemelünk két ismertté vált települést, Érpatakot és mondjuk Tiszavasvárit, hát gyalázatos képet kapunk. Érpatakot egy kakastollas, sarkantyúcsizmás, máskor meg éppen kommandós szerelésben bohóckodó jobbikos irányítja, aki már alapított vagy három saját egyházat, doktori címet adományozott önmagának, miatta már az összes értelmes ember elmenekült a településről, már aki megtehette anyagilag.Régen a cigánykérdés miatt voltak eladhatatlanok az ingatlanok a településen, most meg emiatt a bohóc miatt. Tiszavasvárit 4-évvel ezelőtt Vona a Jobbik fővárosának nevezte, ahová nagy sikereket ígért, mindenféle arab, iráni ,stb befektetőket vizionált.Ehhez képest a város csődben, lepusztulva, már 2012-ben időszaki választásokat kellett tartani, mert az abszolút jobbikos többségű testület feloszlatta önmagát, mivel a képviselők egymásnak mentek a koncon marakodva, mindegyik most akart gyorsan meggazdagodni. Ezeket a példákat nagyon jó lenne figyelembe venni, mivel a füzesabonyi jobbik is nagyon hasonlít az említettekre, még külsőségekben is. Itt is megy a páváskodás, magamutogatás a bocskai ruhákban , értelmes embereket nem látni még a közelükben sem, minden a külsőségekről szól.A névtelen kommentelőtől kölcsönözve, mutyiéhségben nincs hiány náluk, visszaemlékezve a Pásztor idejében történtekre. Nagyon mellőzni kellene őket ezen a választáson, mert egyébként nagyon meg fogjuk bánni.

    VálaszTörlés
  27. Itt vagyunk az autópálya mellett. Máshol ez egy aranybánya lett, itt meg csak a betartás meg a marakodás. Én emlékszem arra amikor Kotán úr arról beszélt hogy meg lehet tízszerezni a kötvénypénzt. Ők megtették, fejlődött a város.Most meg a Wenczel dumája van csak, meg a Gulyás. Jól írod Cipó, ez egy tehetségtelen csődtömeg.
    Ősszel kiderül ez kell e Abonyba .

    VálaszTörlés
  28. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uralkodj magadon ! Meg lehet ezt írni úgy is, hogy nem használunk bizonyos szavakat.

      Törlés
    2. Megpróbálom: Noémi egy karrierista k....islány. Ezt már a kollégái is megmondták Dormándon.

      Valami ilyesmi, Cipó?

      Törlés
    3. Na így jó lesz? Nem tudom mit akadékoskodsz Cipó, amikor a célunk egy és ugyanaz, még ha más úton is szeretnénk oda jutni?
      Karrierista "örömlány", rendszeresen így jellemezte Tóthnét az újonnan megválasztott önkormányzati képviselőt egyik kollégája a férje, még 2010 októberében. Bár az illető komoly ember, hiszen maga is tanár a Széchenyiben tanít, akkoriban a Márkába járt lazítani, Én mégis az irigység megnyilvánulásának tartottam szavait, akkor. Mondom, akkor! Most, hogy Cipó segítségével kiderülnek a dolgok és egyre inkább felnyílik a szemem, le vagyok döbbenve. Lehet, hogy a Márkában elhangzottak a szó szoros értelmében is bebizonyosodnak?

      Törlés
  29. Engem leginkább az érdekel, hogy a 800 milliót hova lopták el!
    Ilyen tolvajok ne vezessenek várost!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy még van a 800 millióból pár forint. Azt most szórják két kézzel.
      Láttam a tévében a rendkívüli ülést.
      Érdekes, hogy a maradék apró szétszórását Noémi is megszavazta.
      Meg Bíró és Balsai is!
      Lehet, hogy van abban valami, hogy Noémi nem olyan nagyon okos?
      Vagy mindannyian összejátszanak Gulyással?
      Nem véletlenül volt/van a Jobbik iroda falán a Gulyás fotója?
      A példaképük talán?
      Hát, gratulálok!

      Törlés
  30. Szegény Noémit már most elmondják mindennek.
    Mi lesz itt ha tényleg kampány lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megjegyzem, nem mindig alaptalanul.:)

      Törlés
  31. Cipó! Miért törlöd a hozzászólásokat? A véleményeket ismernünk kell!

    VálaszTörlés
  32. Hétvégén a piacon találkoztam a Laminéval. Azt mondta nem tudja hogy indul-e. Nagyon sokan mentek oda hozzá és biztatták. Szerintem jó polgármester volt, akik meg rágalmazták szégyellhetik magukat! Ha ő marad és nem ez a tolvaj banda, akkor biztos hogy nem
    Makláron épül a nagy gyár, hanem itt.
    Hogy néz ki az egész város! Hogy tudtak úgy ellopni 800 millió forintot hogy nyoma sincs? Pedig nagy pénz az! Ha Laminéék nem csinálják meg a Szabadság utat, a játszóteret meg egy csomó mindent, nem lenne itt semmi. Én rá szavazok ha indul.

    VálaszTörlés
  33. Wenczel is indít valami csapatot ő lesz a polgármester. Jót röhögtem.

    VálaszTörlés
  34. Remélem az új polgármester rendet csinál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. RENDET ÉS ELSZÁMOLTATÁST!!!

      Törlés
  35. Kom-Press-iójúlius 23, 2014

    A babatornán arról panaszkodott Tóthné, hogy a városi televízió főnökasszonya szó nélkül, nemes egyszerűséggel kitörölte a face ismerősei közül és ez neki mennyire rosszul esik, stb, stb.
    Hát nem szakad le az ég? Azok után, amit Gyöngyösi Márton elvtársukkal csináltak a parlamentben még csodálkozik ezen?
    Editke, ha valóban így tett nagyon helyesen cselekedett, ha ismerőseit is erre sarkallja, akkor még inkább. Ez egy nagyon, nagyon pozitív és helyes példa arra hogyan kell viselkedni a gusztustalan szélsőségekkel szemben.
    Mellesleg Fidesz vk-i berkekből kiszivárgotatták, hogy a tv-nek kötelező kilövési engedélyt adtak a füzesabonyi jobbikra. Tehát nem vagylagos, hanem végrehajtandó! Nemsokára kezdődik a tánc!

    VálaszTörlés
  36. Azt mondja meg nekem valaki (pl. Wenczel), MI KERÜLT 50!!! millióba a rendelők felujításán ?????? Enyiért egy ilyen, vagy még külömb komplett épületet lehetett volna építeni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem bele került kb 4 millába.
      Maradt 46 millió.
      Hová került?
      A pletyka szerint, most a választásokra való tekintettel Gulyás valami pénzt osztott a képviselőknek.
      Nem tudni, hogy mennyit és hogy miből...

      Törlés
  37. Mi ez a TÍZmillió a Füv KFT-nek???

    VálaszTörlés
  38. Mikor nevezi meg Tóthné a csapatát??? Az érdekes lesz!

    VálaszTörlés
  39. Sipos egy sunyi majom. Megélhetési politikus.Tőle még az is kitelik, hogy FIDESZ-es lesz. Nézd már meg az "árulókat" mi a foglalkozásuk? Bahó barátja ilyet soha nem tett volna. Biztos forog a sirjában, ha meg tudja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. blahalujza13július 24, 2014

      A Csajka nemzetség egyenes leszármazottja, munkabírása ,szakmai sokrétűsége és hozzáértése megkérdőjelezhetetlen legyen szó újságról, blogról , történelemről és még nagyon sok másról. Titkon azt reméli, hogy nem kell sokáig várnia arra, hogy az ő fejére kerüljön a korona.

      Törlés
  40. Wikileaks PHjúlius 24, 2014

    A belső paktum szerint, minden pénzt szétszórnak és akkora adósságot csinálnak amekkorát csak lehet.
    Úgy számolnak, hogy Wenczel esélytelen a polgármesteri székre, de Tóthné se hisz abban, hogy nyerhetne.
    Tartanak tőle, hogy Laminé lesz a befutó (ha indul), és építeni fejleszteni akarja a várost.
    Na, ezt nem akarják, se Gulyás, se a képviselők.
    Az a kiszivárgott terv, hogy csődhelyzetet teremtenek, eladósítják úgy a várost, hogy fizetésképtelen legyen röviddel a választások után.
    Fizetésképtelenség, csőd.
    Aztán jön Wenczel a Füzes Krónikával és rányomják ezt az egészet Laminéékra, az új testületre.
    Terv szerint ezzel tudják újra felépíteni az öfét. Úgy számolnak, hogy a csődhelyzet rendezése után, még időközi választáson visszajönnek, kb 2 év múlva.
    Aki nézte a tévét, az láthatta, hogy az utolsó, rendkívüli ülésen minden képviselő megszavazta az oktalan pénzköltést.
    Mindegy, hogy mire költik, csak elfogyjon a pénz, és adósság legyen. Erre a célra össze állt a legnagyobb koalíció a testületben (ÖFEMESZP, JOBBIK, FIDESZ)
    Ördögi terv, de sajnos működhet.
    És a mi bőrünkre megy.
    Ébresztő emberek!
    Takarítsuk ki ezeket az önkormányzatból!
    Tűnjenek el végre a sunyi károkozók és jöjjön egy városépítő testület, aki értünk dolgozik!
    Így szavazzatok!

    VálaszTörlés
  41. Noémi már 2006 és 2010 között is képviselő volt, csak külsős. Biztos, hogy ott is átvette az uralmat és a kötvényt is Ő jegyezte le és a könyvtárosokat is Ő rúgta ki. Utána meg rábeszélte Bírót meg Balsait, hogy jelentsék fel Laminét. Ugyanez volt a helyzet az uszodával is. És még a mai napig Bírót és Miriszlait szidják érte.

    VálaszTörlés
  42. Senkinek nem volt gyanús, hogy Tóthné Noémi a ZF telekvásárlási idejében nem azon küzdött hogy idekerüljön a gyár, hanem Csepregi földbérleti szerződése miatt aggódott, bizonygatta, hogy a városnak nem érheti meg földet eladni a cégnek. Viszont azt sokan nem tudják, hogy milyen anyagi haszna származott a családnak abból, hogy Makláron vásárolt földet a ZF. Egyetlen füzesabonyi lakos van, akinek volt ott földje, és több tízmilliót kapott érte a ZF -től, és nemsokára megint fog kapni, mert a gyár tovább terjeszkedik. Ki lehet találni, hogy ki ez a személy! Már előkészítés alatt a következő földmutyi, ezért vett az öccse nevére a piaci ár duplájáért földet, az lenne a következő iparterület, ha Noémi lesz a polgármester. Vona kampányfőnöke Gyöngyösön építési vállalkozó, már ő is várja Noémi hatalomra jutását. Előre dörzsölik a tenyerüket, és ezért lenne olyan kiemelten fontos a Jobbiknak Füzesabony. Innen szeretnének egy páran meggazdagodni, mint ahogy történt ez Tiszavasváriban.

    VálaszTörlés
  43. Hihetetlen, hogy milyen szintre süllyedt a város, úgy külsőségekben, úgy morálisan az elmúlt években. A közigazgatás gyalázatos, a hivatali ügyintézés középkori szinten,az amit csak lehetséges,azt máshol intézik, okmányirodába eljárnak inkább Egerbe, vagy Mezőkövesdre. Minden újra a Kremzeri korszakot idézi a városban, amikor szinte semmit nem lehetett elintézni egy átlagembernek, a helyi kiskirályok meg mindent soronkivül rendeztek, Kremzerék meg egész nap a kocsmákat járták. A gyerekeket már aki csak teheti Egerbe hordja iskolába, mert nem elég ,hogy az oktatás színvonala egyre lejjebb ment, az iskolákban totálisan eluralkodott a protekcionizmus. Megkülönböztetik a gyerekeket a szüleik alapján, vannak olyan szülők akik rendszeresen ajándékcsomagokat visznek a tanároknak, azok meg el is fogadják. A telepi iskolát már gyakorlatilag Tóthné Noémi irányítja. A baráti szülők gyerekei állítólag előre megkapják a témazárók kérdéseit. Ennél nagyobb gyalázatot már elképzelni is nehéz. Ebben a városban azonnal rendet kell tenni, különben itt mindennek vége. A mostani jelöltek közül erre egyedül Laminé alkalmas, ő már bizonyított pedagógusként is. Itt nagyon sürgősen rendet kell tenni az oktatás területén is.

    VálaszTörlés
  44. Nem lopott a cuccjúlius 24, 2014

    Olyan városban szeretnék élni , ahol hivatalos szintre emelkedik az árulózás és a feljelentésre biztatás,
    ahol divattá válik mások névtelen , arctalan rágalmazása,
    ahol politikai meggyőződése miatt bárkinek is féltenie kellene a munkahelyét,
    ahol a besúgókat megjutalmazzák,
    ahol a rosszindulatú pletyka a hírek legfőbb forrása,
    ahol megnézik ,hogy kivel állok szóba az utcán.
    Én olyan városban nem szeretnék élni, ahol nem kell az állásokat - a politikai hovatartozás miatt – félteni,
    ahol a közéletet tények határozzák meg, nem a pletyka,
    ahol bárkivel szóba állhatok.
    A leckét is igazán jól megtanultam a marxista egyetemen. Annak a rendszernek az alappillére a demokratikus centralizmus volt. Emlékszetek? Ál)demokratikusan (a népet megtévesztve) megválasztatni magukat, majd jöhet a centralizmus, vagyis a diktatúra.(No, ezt Laminé 2006-os és Laminé/Tóhné 2014-es esetleges megválasztására értettem.) Csakhogy ez a történet nem az a történet. Illetve, a sors fintorának köszönhetően-mert néha ezt a választási eredményt nem tudom másképpen aposztrofálni...-, mégis az, csak fordult a kocka. Illetve hát....Attilát támogatom, de csak azért mert a képviselőnk is ezt javallja, mármint nekünk. Tudjátok a 2/3 mégis a legnagyobb realitás manapság. Csak, hogy emléket frissítsek! Na, ki volt az a képviselő az előző ciklusban is kiállt a visszásságok ellen? Pl. a Szabó Jóska ügy, mert valaki kellett a takarítók beosztását elkészíteni a sportcsarnokban. Ugye ? Na kit üvöltött le a tanácsnok úr a testületi ülésen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hazudozz máshol !július 25, 2014

      Micsoda képmutató duma ez?
      Kik terjesztettek aljas hazugságokat a Szennykrónikában?
      Kik rendeztek "nyolcasban" hazugságokon és rágalmakon alapuló lejárató és hisztéria kampányt?
      Ki csinált "vérengzést" 2010-ben amikor hatalomra jutott?
      Kik kaptak a "jutalmul" zsíros állásokat a lejáratások és feljelentgetések után?
      Kik jelentették fel hamisított bizonyítékok és koholt hazug vádakkal a Polgármester asszonyt?
      Kik temették be a sportpályán az uszodát, 50 milliós kárt okozva?
      Kik hazudnak a város lakóinak a szemébe a mai napig , miközben lába kelt 800 milliónak?
      Kik lopják szét a közösség vagyonát?
      Kik ?
      Én olyan városban szeretnék élni, ahol ezek eltakarodnak és a közügyek közelébe sem kerülhetnek !

      Törlés
    2. Na ? A kommunista Attila is fideszes lett ? DDD

      Törlés
    3. Felháborodottjúlius 25, 2014

      Azokat mint Noémi csinálta és Te hazudozz máshol!

      Törlés
    4. Attila a fideszben? A szadeszosok meg a munkásőr után van még lejjebb.

      Törlés
    5. Ez a nagy süket duma magyarán azt jelenti, hogy Sipos Attila indul a fidesz színeiben?

      Törlés
    6. Nem lopott a cucc!
      Barátocskám, nálad landolt a "nem lopott cucc"?

      Törlés
    7. Nem lopott a cucc!
      Azt akarod mondani, hogy a 2/3-os képviselő, vagyis a fideszes a komcsi Sipos Attilát támogatja?
      Nagykoalíció?
      Hát én röhögnék, ha ez igaz lenne!

      Törlés
    8. Vagyis összeállt a Fidesz, az SZDSZ, meg az MSZP?
      Állítólag Laca már két éve tag (a Fideszben!):)))

      Törlés
    9. Nem lehet, hogy inkább a 3/3 a realitás mifelénk?

      Törlés
  45. Felháborodottjúlius 25, 2014

    Tv-ben most volt riport a maklári sikeres polgármesterrel.Nos a polgármester ott és akkor ténylegesen tájékoztatta a stábot a telekügyről, de sajnos már adásba sem került. Más vonatkozásban a öncenzúra és az információ visszatartása jellemző, valójában a tv-nek beszélni kellene elmondani az igazat.
    Másrészt, Tóthné és Balsai azért torpedózták meg a lőtér eladását mert át akarták játszani legnagyobb pénzügyi támogatójuknak, egy Kárpát úti játékautomatás fickónak.(A polgármester Úr ezt megakadájozta.) Ez a nyerőgépes fickó és Vona kampányfőnöke, aki Gyöngyösön építési vállalkozó és szintén a szerencsejáték iparból érkezett , fogják letarolni Abonyt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "független" városi tévé már megint kavarja a sz@rt a politikában?
      Gulyásnak paríroznak?! Pedáloznak ezerrel?

      Törlés
  46. Ez a Lőtér dolog nettó hazugság lehet.
    A Fürkészőt és minden tisztességes füzesabonyit felháborított Ájtatos és Wenczel mutyija a Lőtér elpotyázása miatt. Hogy ehhez Tóthnénak semmi köze sem volt, az mindenki előtt világos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem volt Noémi ekkoriban képviselŐ?
      Minek ült ott kukán?
      Mit tett ellene?

      Törlés
    2. Honnan tudod Cipó, talán dumcsiztál Gulyással vagy a Noncsikával vagy a tévésekkel? Szerintem Te biztosan szoros kapcsolatban lehetsz velük és lehet, hogy Balsai is miattad falcolt le!

      Törlés
    3. Balsai, Bíró , Sipos ? A véleményem ismert. Olvass vissza.
      Ha lefalcolt, akkor fellélegezhet a város...

      Törlés
  47. A JOBBIK kiismerte az szdsz-es Balsait. Az MSZP a fideszes Sipost. Abony meg mindet...

    VálaszTörlés
  48. Nekem most kezd valami derengeni!
    Ez az Attila-ügy, hát ez érdekes!
    Már a Csaba-gondolat is arról szólt, hogy olyan embert indítsanak, akire a fideszes, meg az mszp-s is szavaz.
    Attila erre sokkal jobb jelölt!
    Már csak azért is, mert ha jól emlékszem Herman Pityu is mindig fényes popsival távozott Abonyból.
    Attila Lacával vitte végig ezt a négy évet és sokat tanult!
    Ne feledjük, hogy az ő irányításuk alatt tűnt el a város kasszájából 800 millió.
    És ne gondoljuk, hogy neki ehhez semmi köze! Attila tud valamit.
    Ne gondolja senki, hogy őt Abony érdekli!
    Ügyesen építkezik!
    Ma a fidesz támogatásával polgármester, négy év múlva pedig MSZP-s országgyűlési képviselő.
    És újabb gyönyörű öfés négy esztendő vár reánk!

    VálaszTörlés
  49. A legújabb Hírmondóért mennyi pénzt tett zsebre Sipos alpolgármester úr, a szerző?

    VálaszTörlés
  50. kívül állójúlius 26, 2014

    Egyik hölgy ismerősöm mesélte,hogy Dormándon a falunapon, (100.000.-ért) Wenczel a leszázalékolt szinpadtetőépítő és főhangosítót az ott fellépő Kasza Tibi elzavarta a szinpadtól. Állitólag azt mondta neki, csak akkor jöjjön vissza, ha Ő már nem lesz itt! Hiába no! Azért mégsem érthet mindenhez árpillánk! Például ehez sem!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wenczel a zsebét Abonyban is így tömte meg. 100000 Ft/rendezvény nem kevés, számold csak ki, hány rendezvény volt Abonyban?

      Törlés
  51. Sipos Mezőtárkányban indul szoci szinekben. Abonyban nincs esélye, Tárkányon meg erősek a szocik.

    VálaszTörlés
  52. Mindegy ki, csak Gulyás takarodjon!

    VálaszTörlés
  53. Igy lopják szét az egészségügyre szánt pénzt! A Laminéék megcsinálta Egészségügyi központ Eu-s támogatásából csinálták a legutóbbi újságot és abból Sipos szedte le a tejfült. Kíváncsi vagyok mennyit kapott !

    VálaszTörlés

Komment: