2014. június 10., kedd

Nyári vigasságok

Kenyeret és cirkuszt ! Ez kell a népnek!
A régi rómaiaknak tulajdonított mondás jutott eszembe a múlt héten. Azzal a kiegészítéssel, hogy nálunk, Füzesabonyban sem kenyér sem cirkusz... Legfeljebb mutyi meg botrány. 
Kezdődött azzal, hogy olvasom a helyi híreket. Dormándon emlékeznek a hősök napján a környékbeli falvak,  Szihalmon falunapok, Makláron már majdnem kész az 500 főt foglalkoztató beruházás.
Abonyban ? Semmi. Még Szoviár tanár urat is Kompolton köszöntik..... 
Abonyban se kenyér se cirkusz....

Egy ismerősöm  azt mondta, hogy a Fürkésző nagyon negatív, írjunk már valami pozitív dolgot is.  Mondtam neki, igaza van. Mondjon valamit, megírom.  Nem  tudott .... És ez szomorú. 

Ahhoz, hogy a következő testület valóban a városfejlesztés útjára lépjen, értékelni kell a mostani helyzetet.  Tisztán és világosan kell látni, hogy Füzesabony - a 8-ak hitványsága és Ájtatos kontársága miatt - lemaradt a települések közötti versenyben.  Ez szomorú, de tény. Ha hozzátesszük, hogy  a képmutató kontárnak és tolvaj bandájának 800 millió állt rendelkezésére és a Kormány a város minden adósságát rendezte, a kép még tragikusabb. A pénz döntő része eltünt, kézen közön. Nem csak eltünt, de olyan szerződések köttettek , amik tovább szípolyozzák a várost, lásd pl. a "földhő projekt"-et .  Néhányan ugyan megszedték magukat, a város kasszája azonban kiürült, félmilliárd  ( 500 millió  !!!!) Ft  nyom nélkül szívódott fel.  Bíró, Balsai és az ÖFE-banda  hathatós közreműködésével. Ezt nem látni balgaság vagy kollaboráció a tolvajokkal. 

Mi lehet a jövő útja ? A dolog nem könnyű, sőt nehezebb mint Ájtatos előző katasztrofális regnálása idején volt. Nehezebb, mert az Önkormányzat mozgástere beszűkült, a környező községek elhúztak, Füzesabony népessége jelentősen csökken ! A fiatalok menekülnek . Csoda ? Olvasom a Facebook-on az egyik fiatal megjegyzését : " Abony kihalt ? " A válasz : "Gyere Szihalomra, jó a buli.... " De írhatott volna bármilyen környékbeli települést. Se munka, se élet....  Talán a Miskolcról kiköltözők tesznek róla, hogy pezsdüljön az élet.  Nem lesz benne köszönet....

Nem jobb a középkoruk helyzete sem. Füzesabonyban a  munkalehetőségek nemhogy nőttek volna, de elfogytak. A  nagyhangú dumák kora lejárt, mérleget lehet vonni: sem a város vonzereje nem nőtt, sem munkahelyek nem teremtődtek. Pangás van , a pénz meg elúszott .  Kösz Laca , kösz Pilla, Kösz Bíró, Kösz Balsai...  Ide vezetett a mocskolódás, a lejáratás, hazudozás. 
Ha bele gondolok, hogy az előző önkormányzat dinamizmusa Abonyt fejlődő pályára állította, ha bele gondolok, hogy néhány hitvány, hatalom és pénzéhes gazember aljassága  nélkül már kész lenne az úszómedence,  a városközpontban európai környezetben élhetnénk , a szökőkút csobogna , a  díszburkolatos utcákon pezsegne az élet....  Ha belegondolok hogy a vonzó város munkahelyeket indukálna, a népesség meg nem csökkenne, hanem nőne....    

Azt mondja az Ismerősöm, ez kellett Abonynak. És igaza van. Ez a tehetségtelen kontár kellett meg a mohó, pénzéhes csapata.  Köszönjük meg a "nyolcaknak".  A hitványságuk vezetett ide. Balsai, Bíró, Miriszlai, Kádas, Farkas, Sipos,  Eperjesi,  Gál .  Ők tették tönkre Füzesabonyt.  Az elmúlt év messzemenően igazolta ezt. Sajnos, tegyük rögtön hozzá.  

Bíró, Balsai, Kádas és Sipos az Ájtatos féle testületben is igazolták , hogy van lejjebb. Minden lopáshoz , minden mutyihoz asszisztáltak.  És újra indulnak, ki a képviselőségért, ki a polgármesterségért.  Lesz aki rájuk szavaz ?  Lesz még, aki rábízza a város vagyonát? Ön rábízná valamelyikükre a sajátját ? 

Októberben választás. A pártok már kampányolnak, rövidesen döntés születik a polgármester jelöltekről. Lesz e annyi tartás Füzesabonyban, hogy ilyen hitvány, lenyúló, képmutató és hazug bandát nem választ meg ? Lesz e annyi előrelátás, hogy  a jövőre, gyermekeire, unokáira gondol és kizárja ezeket az igazoltan alkalmatlanokat  és olyan emberekre szavaz, akik valóban már bizonyítottak és képesek ezt a hanyatlás megállítani ? 

És lesz e olyan ember, aki vállalja ezt a munkát ? 

Na ez a következő hetek, hónapok kérdése. 


40 megjegyzés:

  1. Milyen vigasság?
    Ez az írás semmiről nem szól csak kavarja az indulatokat!
    Miért kell vajon Bíró Imrét, Kádast vagy Miriszlait szégyenpadra vonni?
    Tudomásul kellene venni, hogy Gulyás úr a békét hozta el a városnak. A fent említett úriemberek Őt segítették céljai elérésében, tehát a jó oldalon álltak, állnak.
    Vigasság szeptemberben lesz a Füzes Fesztiválon, melynek fővédnökéül Nyitrai Zsolt képviselőt kérték fel.
    És miért ne vállalná? Egyszer végre le kell számolni az előítéletekkel. Miért ne állhatna egy kormánypárti képviselő a baloldali fesztivál mellé, miért ne adhatná hozzá az arcát?
    Csak azért mert valami Cipo ezt a tettet a polgári értékrend elárulásának minősítené?
    Nem az csak pusztán fősodor!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szégyenpad ? Indulatok? Gulyás a béke bajnoka ?
      Ez is egy nézőpont.
      A lepusztult , szétlopott város, a csökkenő lakosságszám, a kilátástalanság pedig egy másik nézőpont.
      Hagyjuk a képmutató hazugokat tovább lopni. Ők hozzák el a békét.
      Ne kavarjuk az indulatokat, minden jó így, ahogy van.
      Éljen a Füzes Fesztivál !

      Törlés
    2. Gulyás elhozta a békét? Hát ez röhejes.
      Kezdettől fogva csak a bosszúállással foglalkozott. Lásd: Székely Andi!
      Ember ennyit még nem hazudott, mint Ájtatos Laca, szemrebbenés nélkül, bárhol, bármikor.
      A TV-és barátai minden alkalommal készségesen álltak rendelkezésre, hogy nyilvánosságot kapjanak hazugságai. Egészen elképesztő volt mikor az egyik riporterrel közösen szidták a Fürkészőt, miközben egy szót sem ejtetek Árpilla blogjáról. Mi ez, ha nem kettős mérce? Nem beszélve arról, hogy Laminé Antal Éva ügyében az ügyész beszédet is televíziós műsorszámként adták le, majd egy tárgyalással később Ájtatos Laca hazudozásai nem kaptak képi nyilvánosságot, pedig a bíró felszólította az igazmondásra. Vagy itt van a legújabb!
      Árpilla 10-ed rangú vádlottja egy bűnügynek, minden hónapban 5-6 tárgyalási nap van. Árpilla jelenleg is képviselő, tehát közszereplő. Megfordult a fejében, hogy lemondjon? Ugyan már!
      És végül nálunk Hevesen ugyanaz az ember végezte el a piszkos munkát mint Füzesabonyban, név szerint Bíró Márk.
      Laminét és Csákit is kizárták.. Most Hevesen és Füzesabonyban is átvette az ügyek kezelését. Hevesen a fideszes képviselők kénytelenek lesznek párton kívüliként indulni, Füzesabonyban pedig a párbizottság embere indul fideszes polgármesternek.
      Füzesabonyiak!!!! Vigyázó szemeiteket Bíró Márkra vessétek!

      Törlés
    3. Gyomorforgatójúnius 14, 2014

      A pártbizottság embere mindenkinek jó.
      Lehet, hogy jobb is, ha nem tudjuk, hogy milyen összejátszás megy a háttérben.
      Nekem már attól is felfordult a gyomrom, hogy EZEK micsoda hosszú nyelvvel közelítették először hermant, most meg Nyitrait.
      Mondom: jobb nem tudni!

      Törlés
    4. Ez az a fickó, aki gyöngyösön a jobbikos fószert indította fideszes színekben?
      Hát ez azért tud valamit:)))

      Törlés
  2. Felháborodott lakosjúnius 11, 2014

    Gulyás úr igenis a béke bajnoka!
    Gulyás úr nem akar polgármestert buktatni - mióta ő a polgármester.
    A Füzes Szennykrónika nem szór hazugságokat és rágalmakat az önkormányzatra és a képviselő-testületre - mióta Gulyás úr a polgármester, Wenczel, Sipos,Bíró, Balsai és Kádas a képviselők.
    Hogy a város pusztul és szétlopták a 800 millió jelentős részét? Na és?
    Mi Abonyiak azért vagyunk, hogy adóinkból ilyen szélhámosok gazdagodjanak?
    Füzes fesztivál?
    Emlékszik még valaki a két PÜNKÖSDI FESZTIVÁLRA?
    És ezek még azt merték hazudni, hogy nincs, város nap, nincs színvonalas fesztivál Abonyban?
    Névtelen, Te meg elhiszed?
    Vagy a megnevezettek valamelyike vagy?
    Áruld már el, hol élsz?
    Hány száz munkahelyet húztatok ki az Abonyiak talpa alól? Hogy ezért mit érdemelnétek, azt már le se írom. Találd ki! majd megsúgja a lelkiismereted, ha van ilyened egyáltalán.

    VálaszTörlés
  3. Igaz az a pletyka, miszerint Ájtatos kérte a felvételét a fideszbe, de elutasították, azzal, hogy szétverné azt is, mint az mszp-t, meg az öfét?
    A piacon beszélték.

    VálaszTörlés
  4. Sajtófigyelőjúnius 13, 2014

    Füzesabonynak olyan polgármesterre és képviselő testületi tagokra van szüksége, akik kivívják a tiszteletet Füzesabonynak. Gulyás László ilyen polgármester volt és Nagy Csaba, Sipos Attila, Wenczel Árpád, Bíró Imre, Kádas is ilyen, mert mindannyian demokraták.
    Nem kell félni a széles körű összefogástól, olyan emberekre van szükség akik készek kompromisszumokat kötni a város érdekében!
    A hétköznapokon képesnek lenni úgy harcolni, hogy közben pitiznek, ünnepnapokon meg nagyívű beszédeket kell mondani, lelkesen, ájtatosan!
    És ne legyünk már álszemérmesek, hiszen kapitalizmus van! Juhász úr joggal mondja: Az döntse el ki legyen a polgármester, aki a legtöbb pénzt tette a Fidesz kampányba, legyen az akár jobb vagy akár baloldali. Még akkor is ha négy éve a Korózs kampányába tette a pénzt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a demokraták . Ja. Gulyás, Bíró, Kádas. Ja. Akkor milyenek az árulók? Gulyás az MSZP-t, Bíró meg Kádas Laminét meg a jobboldalt. Wenczel? Na ne mán !
      Nem csak a sajtó hazudik, a sajtófigyelő se kutya...

      Törlés
    2. De ki a fene az a Nagy Csaba?

      Törlés
  5. Hát így pitizni tényleg senki sem tudott!

    VálaszTörlés
  6. Csak mondom!június 14, 2014

    Akik a platánfákat kivágatták és a rengeteg drága faanyagot eltüntették, azok minden más aljasságra is képesek!

    VálaszTörlés
  7. Na ja!
    A vállalkozó befektet, és várja, hogy fialjon a pénze.
    Ez a kapitalizmus, nem?

    VálaszTörlés
  8. telepi szavazójúnius 15, 2014

    Hagyjuk már ezeket a vállalkozókat, meg aki a legtöbb pénzt teszi a kampányba az modja meg ki legyen a polgármester dumát! Örökké csak a mutyi? Még el sem kezdődött a kampány és előre "eladná" magát valaki? Na én pont ilyenre nem fogok szavazni! Én arra szavazok akik már bizonyitották. hogy fejlesztik a várost, és tenni akarnak a városért. Nehogy Juhász, vagy bárki más mondja már meg hogy ki legyen a polgármester? / Egyébként volt már ilyen próbálkozás, mi is lett avval a vállalkozóval/? Olyan testület és polgármester kell akik épitik a várost, próbálnak munkahelyet hozni és nem elvinni, mint ezek, lásd Modine és Lenk Sistem. Aztán ha van fejlesztés, munka, pályázzon tisztességgel a vállalkozó, tisztességes versenyben nyerjen és lesz munkája, a város pedig fejlődik! Sajtófigyelő pedig óriási tévedésben van, az általa felsoroltak 97' óta csak ártottak abonynak, semmit nem csináltak, leginkább csak a tiszteletdijukat vették fel. A legutóbbi 4 évben pedig eltüntették az előző önkormányzat által rájuk hagyott 800 milliót, és betemettek egy félig kész tanuszodát, 50 millió! Jöjjenek visssza a Lokálpatrióták! Én rájuk szavazok! Ezek meg tünjenek már el!

    VálaszTörlés
  9. De milyen mutyi van a háttérben?
    A vállalkozó-mutyiról már írtak itt. De mi van a megélhetési képviselőkkel?
    Milyen háttér megállapodással ver át bennünket a "legnagyobbak" helyi csapata.
    Igaz, hogy összefekszenek az Ájtatosékkal? Egyik adja a polgármestert, a másik az alpolgármestert?
    A sakktábla parasztjait meg szimplán átverik?
    Igaz, hogy az új címer a narancssárga szegfű lesz?
    Esetleg árpádsávos mezőben?

    VálaszTörlés
  10. Kész röhej!június 17, 2014

    Lesz itt béke, amilyen még nem volt!
    Csaba lesz a főnök, Attika meg az alvezér.
    Laca osztja nekik az észt két kézzel. Van neki bőven,
    Noémi meg a csapatával statisztál, ahogy eddig is.
    Ami leesik, az többet nem koppan.

    VálaszTörlés
  11. Tényleg igaz, hogy a Jobbik polgármester jelöltje Nagy Csaba lesz? Meg a Lokálpatriótáké is? Meg a Fideszé is? Meg a KDNPé is?
    A Trianoni megemlékezésen nem ilyen volt a hangulat.
    Nehéz elhinni, hogy a Lokálpatrióták beálljanak Nagy Csaba mögé! de sosem lehet tudni!
    Mindenesetre a TV már rendesen megfuttatta Csabust.
    Lesz itt, Gulyás segedelmével mobil lelátó:https://www.youtube.com/watch?v=V4CWL5O8xlI
    Nem lesz viszont aluljáró csak lift:https://www.youtube.com/watch?v=1KeNjDWSBaM

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem inkább az Öfe támogatja a Csaba gyereket a Fidesz mellett.
      Saját és családi kötődés...
      Ugye ezt még tudjuk.

      Törlés
    2. A vállalkozói szál azért a háttérben mozog!
      Nem bolondok, hogy a napra jöjjenek...

      Törlés
  12. Úgy látszik, már előre mindenki tud mindent, mint Abonyban általában. Aztán majd leesik az állatok, mint 2010-ben, mikor bejött első helyre a Sötét Ló. Mindig az a variáció lép be, amire nem is számítotok. A Sötét Ló az olyan mint a sötét anyag vagy a sötét energia: mindenki tudja, hogy van, létezik, mert más magyarázat nincs a dolgokra, de még konkrétumot senki nem tudott vele kapcsolatban. A sötét Lónak csak a hatását érezzük.
    Lehet, hogy mindenkit Ő mozgat a háttérből?
    Aki megmondja, hogy ki Ő, tudni fogja a választ az összes előző kérdésre és minden feltételezés megvilágosul.
    Sötét Ló jöjj elő!

    VálaszTörlés
  13. Az egyikből már nagyon elég volt, a másikból meg egyáltalán nem kérünk! Meddig akarunk még szívni?

    VálaszTörlés
  14. Tegnap Egerben jelentette be Nyitrai a jelölteket.
    A héten Füzesabonyban is sor kerül az aktusra.
    Csaba lassan feltölti csapatát!
    Nem hivatalos források szerint felkérte P. Szabolcs volt irodavezetőt és N. István igazgatót is.
    Hogy elfogadták-e a felkérést nem tudni és a többiekről sem.
    http://www.heol.hu/heves/kozelet/habis-laszlo-ujra-indul-a-polgarmesteri-szekert-558872

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt mondjátok meg, hogy ezekkel ki fog össze?
      Házon belül is folyamatos a balhé, semmi összetartás.
      Aktivistákat nem találnak, ezekkel nem akar közösködni senki se. Érthető.
      Herman úr megkavarta, és most érik be a káosz. Ez csak B Jimmynek jön jól, mert ő nagyon szeretne polgármester lenni, vagy legalábbis az asszonyt benyomni alpolginak.
      Mindegy, csak közel legyen a húsos fazék.
      Csak hát ő nem egy kifejezett agysebész, és nem is túl lojális Zsoltihoz. Bár úgy mutatja.
      Arról nem beszélve, hogy néha saját magával sem jön ki. Nehéz lenne neki egy testületet irányítani. (Pláne ilyet!)
      A legjobb lenne, ha Zsolti Egerből hozna egy jelöltet és egy csapatot. Az megoldaná a helyi balhés csapat összes gondját.

      Törlés
    2. Várjuk a sajtótájékoztatót.
      Van egy fogadásom!
      Ezek megint a sajátjuk ellen fordulnak.
      Vagy beállnak Laca-Árpilla mögé.
      Mert azokat szeretik mind.

      Törlés
  15. Wikileaks PHjúnius 22, 2014

    Sokan írtak itt okosakat, de senki nem tudja, hogy mi zajlik a háttérben.
    H Pista és a G Laci paktuma irányít mindent. Ezt a paktumot támogatják vállalkozók.
    Ők azok, akik Abonyban megmondják a frankót, akik "csinálják" a polgármestert.
    Ők akarják a húsos fazekat akkor is, amikor már új polgármester és testület lesz.
    Minden kell nekik, egész Abony.
    Persze nem mindenki hajlandó nekik kiszolgáltatni Abonyt. Ezeket lesöprik a pályáról. Megvan a konszenzusos jelölt, akit mind a ketten támogatnak, és a Pistáék színeiben indítják.
    Csaba lesz az, aki vállalta, hogy mindent háromfelé osztanak és visznek. Csorgatnak a vállalkozóknak is, persze. Maradt itt még pénz, ha nem is olyan sok, de mégis. Nem vetik meg a maradék pár százmilliót.
    Zsoltinak lehet, hogy nem minden tetszik, de keveset tehet, mert őt is ki akarják ezek nyírni, a Pista fiának kell a helye négy év múlva. Meg is szerzik neki.
    A fiú máris megakadályozta, hogy más jelöltjük legyen. Csakis a Csaba lehet, akit az erős logó támogat, és így nyerni fog.
    Értitek már?
    A pártlogó csak álca.
    A pénz kell ezeknek, semmi más.
    B Tompi is megpróbál erős logót szerezni, ha sikerül neki beveszik a buliba, ahogy Pilla is benne van.
    Négy évvel ezelőtt is hasonló volt a gondolkodás: három pártlogó támogatta a lenyúlást. Akkor összejött.
    Hogy most össze jön-e?

    Amikor szavazni mentek, gondolkodjatok!

    VálaszTörlés
  16. 23 millió, de nem román!június 23, 2014

    Gulyásék bevitték Füzesabonyt egy Tárkánnyal közös mikrotársulásba. Áradoztak róla, mennyire jó, mennyire szakmai. Most 23 millió jogtalan normatíva igénylést kér vissza az Államkincstár. Perelnek, vitatják a jogosságát.
    Ájtatos és bandája még a Képviselő testület előtt is eltitkolja, mert az "nem terheli" az idiótákat fajsúlyos dolgokkal.
    Még a TV-t is letiltotta az ügyről!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NadraGulyásjúnius 23, 2014

      Már Tárkányban is Gulyás a polgármester, vagy akkor most itt miről van szó ? Én úgy tudom, hogy a mikrotársulás gesztora Tárkány. Tehát akkor az ügyeket is ők intézik.
      Ne csúsztass, mert elcsúszol!

      Törlés
  17. Csalódott Fideszesjúnius 23, 2014

    Amikor négy éve Bíró Imi azt mondta hogy Laminéék mennyi törvénytelenséget csináltak, elhittem neki. Aztán szólt hogy lépjek már be a fideszbe, mert Herman új fideszt akar. Azt mondták hogy Laminé már biztos hogy ülni fog, meg még egy csomó dolgot.
    Én mindig jobboldali voltam már Pásztort is támogattam.
    Beléptem.
    Aztán kiderült hogy egy hazugság volt az egész. Először a szadeszos Krasznai jelent meg, aztán az MDF-es Farkas Pista. Meg valami mezőtárkányiak. Gondoltam a Bíró majd Gulyást számon kéri, ahogy nekiesett a Laminénak is, de nem, a "polgármester urat" nem lehetett támadni. Ezen csodálkoztam.
    Még jobban csodálkoztam, amikor Krasznai felügyelő bizottsági tag lett, aztán kiderült hogy Somogyi is és csak a Gulyást dicsérték. Csak lestem.
    Aztán kiderült, hogy amit Laminéékról mondtak, az nem igaz. Mindenből felmentették. Magyarán hazudtak Bíróék.
    Közben Gondosról csúnya dolgok derültek ki, le is mondott Ricsi lett az elnök.
    Most kellett volna jelölnünk polgármestert. Nem nagyon volt jelölt, de megbeszéltük hogy a Ricsi jó lesz, mégiscsak ő az elnök meg a Bíró Imi nem vállalta. Egerből a Nagy Csabát erőltették, azt mondták mellette van Juhász meg Trombitás meg a vállalkozók. Nagyon kikeltünk ellenük, mert nehogy már a komcsik mondják meg, ki legyen a fidesz jelöltje. Edit jól megmondta a magáét. Igaza volt!
    Szavaztunk, Ricsit választottuk, de egy egri , aki azt sem tudom hogy került oda, azt mondta hogy ugye nem vállalod ? Ricsi nem vállallta.
    Ma meg hallom, hogy a Nagy Csaba majd független lesz, de a fidesz támogatja! Nem mi nem támogatjuk !
    Elegem van ! Hazudtak Laminéról, hazudtak az elmúlt négy évben, csak arra kellünk hogy vigyük a röplapokat meg mint a birkák szavazzunk.
    Na én nem leszek birka, elegem van!
    Csak azért írok mert tényleg tönkretesznek ezek mindent ! Négy éve legalább elindult valami, Laminéék tényleg dolgoztak ezek meg összehazudtak róluk mindent és megbuktatták. Sokan mondják, hogy ha megint indulnak rájuk szavaznak. Én biztosan, meg még az egész fidesz, kivéve Farkast meg Krasznait.
    Összefogni a komcsikkal, na ezt már mégse !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Döbbenetesjúnius 24, 2014

      Az valami borzalom, hogy Abonyban mindig van kétszínű áruló.
      Vagy beépített ember.
      Emlékeztek még "az igazi jobboldali" Wenczelre?
      Hány évig etetett bennünket, hogy közénk való?
      Most meg itt van az "igazi jobboldali" Bíró?
      Nekem ez már sok!
      Az meg már minden határon túl megy, hogy a párt prominensei is őt támogatják, nem a valódi jobboldaliakat.
      Érti ezt valaki?

      Törlés
    2. Maradsz aki voltál, leszel, aki vagy?június 25, 2014

      Az a baj ezzel az országgal, meg a magyaremberekkel, hogy az uralkodó széljárásra bízzák magukat. Manapság divat a jobboldaliság, sőt az ősjobboldaliság is. Ez előtt a baloldaliság volt divat. Ez körülbelül olyan, mint amikor a kétezer partizánból lett több millió, vagy az ellenkezője, amikor a nyolcszázezer MSZMP-sből nem maradt senki. Holott a nagy része manapság ősjobboldali.

      Törlés
  18. Hát ezért nem tudnak új tagokat beléptetni!
    Már mindenkit megkerestek, mindenkit felkértek, akiről tudják, hogy a régi fidesz tagja volt, vagy, hogy jobboldali.
    Nem lépett be senki.
    Szerintem nem is fog. Minek?
    Ha lett volna új belépő, akkor a "mostani régi" csapatot feloszlatják?
    Az új birkáknak meg ismét hazudoznak, amíg ki nem nyílik a szemük?
    Nem volt még elég az egri kézi irányításból?
    Az egri érdekek kiszolgálásából?
    B. Imrén, meg N. Csabán kívül ki hajlandó még erre?

    VálaszTörlés
  19. Nagy Csaba vagy nagyon bátor, vagy nagyon nem gondolkozik.
    Azt gondolja, hogy őt nem fogják ugyanazok, ugyanúgy megbuktatni, mint Laminét?
    Csacsi, naiv fiú!

    VálaszTörlés
  20. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy kikkel indul Nagy Csaba?
    Az öfemeszpével?

    VálaszTörlés
  21. Az államkincstár nyilván jogosan kéri vissza a normatívát. Ezt Laca tudja a legjobban.
    Nem erről szól a per, hanam csak az időt akarják húzni vele.
    Októberben lesznek a választások. Ezt a kis időt akarják kihúzni, hogy addig ne kelljen a pénzt visszafizetni.
    Tudják, hogy bukják a pert. Pontosabban: az Önkormányzat bukja!
    Vagyis a következő polgármestert és testületet akarja Laca terhelni vele.
    Csaba felkötheti a gatyáját.
    Ezt kapja a támogatójától, barátjától.
    Mire számít az ellenségeitől?

    VálaszTörlés
  22. Előrelátójúnius 23, 2014

    Az a véleményem, Nyitrai Úr legjobban tenné, ha mielőbb leülne tárgyalni Laminéval és az Őt körülvevő, tisztességes kis csapattal. Ezzel a csapattal és Nyitrai Úr segitségével fejlődhet a város és Ő is sikeres lehet! Különben, ugy gondolom,hogy "megeszik" a hernyók, bornyúk, más egyéb állatok és köcsögök!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az roppant kulturált megbeszélés lenne!
      H Pityut és Ájtatos Lacát is elhívhatnák!
      Majd Ők segítenek elfogyasztani a repi-pogácsát!

      Törlés
    2. Szerintem Gulyással ült le...
      A kocka el van vetve!

      Törlés
  23. Felháborodottjúnius 24, 2014

    Mégiscsak felháborító, hogy a város televíziója nem foglalkozhat a jogtalan normatíva igényléssel, mert Gulyás és a tárkányi polgármester megtiltotta! Helyette azzal kábítják a nézőket, hogy két milliárdot fognak költeni a járásban. Ebből majd Tárkány kap 1,9 milliárdot, Abony meg 20 milliót ha marad az eddigi elosztási szisztéma! (Lesz is 100 milliós játszótér Mezőtárkányban!)
    Természetesen Gulyás és Tóthné Szabó Anita kéz a kézben, a paktumnak megfelelően terelik a szót, véletlenül sem beszélnek a mikrotársulás ügyeiről.
    Legyen az új polgármester gondja a 23 millló kifizetése!

    VálaszTörlés
  24. Ez az abonyi jelenlegi FIDESZ egy dologban egységes, hogy nem akarják Nagy Csabát. Amúgy meg olyan vegyes, mint a kódussz@r! Anyit is ér.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cirkulációjúnius 25, 2014

      Persze, hogy nem akarják a Csabát. Olyat akarnak, akit meg tudnak vezetni az ún. vállalkozók: Czaki, Juhász, stb. De aki olyan, az nem nyerő ember. A kör bezárult. Irány Oslo!

      Törlés

Komment: