2014. március 11., kedd

Boldog születésnapot Füzesabony !

Egy ismerősöm a minap azzal állított meg az utcán, hazafelé, hogy hallottam e róla , mi lesz március 15.-én. Gondolom, ünnepségek, mondtam meglepetten.  Ó igen, mondta  ő, de lesz más is ! A  mi ájtatos Lacánk bulit csinál, születésnapi bulit a városnak. Ismerősöm nevetve mondta, na ezt is a Laminétól leste el.  Jót nevettünk. 
Baj e hogy a mi Lacink ilyen rendezvényt csinál ? Már leszámítva a választási kampányrendezvényt és azt az el  nem elhanyagolható tényt, hogy a várossá avatás március 1-én volt, illenék hát azon a hétvégén felköszönteni. Alapvetően nem baj. A baj, mint az ÖFE-bagázs többi rendezvényén is, az erőltetettség és a méltatlanság. Március 15.  a Dupla Kávéval....  Nesze neked nemzeti ünnep. Ja, és kiugranak koszorúzni is ....  No de majd meglátjuk hogy mulat a Lacánk.
Nem szoktam a Szennykrónikát sem olvasni, de egy másik ismerősöm vigyorogva hívta fel rá a figyelmet. Azt mondja, olvassam el, mert érdekes. No már  nem a lokálpatrióta előző városvezetést rágalmazzák habzó szájjal, ez már uncsi, hanem megpróbálnak - kevés sikerrel - ujságot írni.  És ugye most jelent meg  a városi ujság is, elmegy egy füst alatt.... 
Azt, hogy az ismerősöm mire utalt  csak az elolvasás után értettem meg. Az egyszerzős  műben Árpilla barátunk mindjárt öt azaz (5)  cikkel is képviselteti magát, szokásosan csöpögő módon. Nem maradhat ki az aktuális  politikai kampányriport sem, hiszen jön a választás és a paktum lejárt.  De nem ez a lényeg, és megint jót mulattam. 
" Negyedszázada város Füzesabony " címmel Bocsi János neves szerző tekint vissza Füzesabony elmúlt éveire. Tekintsünk el attól, hogy a városról szóló cikk csak a 3. oldalt érdemelte ki, hiszen tudjuk  mit gondol az Öfe-bagázs Füzesabonyról, lássuk a lényeget. Az írás korszakos áttekintést ad a város 1945 utáni ( miért ez a kezdő időpont ? Na miért ?) történetérő , önkényesen kiválasztott korszakairól, röviden, tömören a valóban fontos dolgokat megpróbálva kiemelni. Nincs egyébként különösebb gond a cikkel, de érdemes elolvasni, mit tart fontosnak a 2000-2010 közötti időszakról  az ÖFE mellett elkötelezett szerző. ( mivel maga a lap teljesen érdektelen, ide idézem)
"(2000-2010): A Városi Bíróság új épületbe költözött. Több élelmiszer bolt és más szolgáltató egységek kezdték meg a működést. Az OTP és a Takarékszövetkezet új épülettel bővült.A Széchenyi István általános iskola megújult. Közpark és játszótér létesült a falusi részen. A telepen az iskola mögött játszóteret alakított ki az önkormányzat. A Hétszínvirág óvoda tetőszerkezete megújult, előtte parkolók létesültek. A Szabadság út teljes hosszában felújításra került. Új orvosi rendelő létesült a telepen. Több járda megújult. Mindkét ravatalozó épülete és a kerítések rendbetétele megtörtént. A házasságkötő terem és az előtte lévő tér megújult. A Remenyik Zsigmond Gimnázium nyílászáróinak cseréje és a külső fal szigetelése megvalósult. A focipályán műfüves pályák létesültek."

Aki lát és hall, az észreveheti, hogy a felsoroltak közül ,a város által megvalósított fejlesztések, kizárólag az előző, a lokálpatrióta önkormányzathoz, és kizárólag az előző polgármesterhez, Laminéhez köthetők. Nincs egyetlen  megemlíthető  része a városnak az elmúlt tíz évben ,  ami a hazug és képmutató Ájtatoshoz és bandájához lenne köthető,  nincs semmi ami a munkájukat dicsérné amit a(z) ÖFE iránt elkötelezett szerző említésnek érdemesnek tartana. Semmi.  A szerző udvariasan hallgat a 2010-2014 közötti időszakról,  ami nincs, arról ugye nem lehet beszélni. 

És ilyenkor az ember elgondolkodik. 25 évesen a fiú már felnőtt férfivá válik,  a lányokból nők, menyasszonyok, anyák válnak.  Öröm rájuk nézni. 

Aki Füzesabonyra, a 25 éves városra néz mit lát ?  Elindult egy folyamat, ami a hazug képmutatók miatt 2010-ben elakadt.  A fejlődés, a férfivá válás folyamata megszakadt,  nem érett férfivá a gyermek.  

Októberben újra választás lesz. Eldől, hogy Füzesabony   valóban felnő e vagy támogatásra szoruló, fejlődésében megrekedt településként ismét kiszolgáltatja magát a képmutatóknak, hazugoknak, a vagyonát eltékozló, elmutyizó tolvajoknak. 

Boldog Születésnapot Füzesabony ! Remélem felnősz ! 

40 megjegyzés:

  1. Ájtatos mindig hazudott és mindig a más tollával ékeskedett. Nem ez az első eset.
    Emlékeztetnék a közbeszerzések szabályosságára, nyilvánosságára és átláthatóságára.
    A Laminéék idején a legfeddhetetlenebb top 10-be került az önkormányzat. Gulyás verte is a mellét, mintha az ő érdeme lenne.
    Pitiáner.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És a rágalmazó, hazudozó senkiháziak meg osztják az észt. Bíró, Balsai, Kádas akik a legjobban okádták a mocskot , bezzeg kinyalták a Gulyás s..gét. Ezek a JOBBIKOSOK????

      Törlés
    2. egy jobbikosmárcius 15, 2014

      Kedves névtelen: minden cikkhez hozzászólsz mégpedig oly módon hogy a jobbikot próbálod mocskolni, Balsait és Kádast kötöd mindig a jobbikhoz. Talán felfogod végre már a csöpp kis agyaddal, most már én is nagybetűvel írom, ők NEM JOBBIKOSOK!!!,

      Törlés
    3. Kedves "egy jobbikos"!
      Nincs szándékom a Jobbikot mocskolni. Ha ez lett volna a kicsengése, akkor elnézést kérek. De egyszerű halandóként, aki nem fordulok meg a pártok háza táján, nem ismerem a tagkönyveket, se a tagnyilvántartást, csupán a választási plakátokról, és a jelöltek támogatásából tudok következtetéseket levonni. (Sokan vagyunk így ezzel)
      Márpedig Balsai minden plakáton a Jobbik jelöltje volt 2010-ben, vagyis legutóbb.
      Kádas úgyszintén a ti csapatotokat gyengítette.
      Javíts ki, ha nem így volt!
      És a plakátokat bocsi, de nem én nyomtattam.
      Most először történt, hogy valaki a Jobbiktól elhatárolódott tőlük.
      Javíts ki, ha nem így van.
      Csöpp kis agyammal tehát azt gondoltam, hogy az a Jobbik jelöltje, akit a Jobbik jelölt. Kvázi Jobbikos.
      Javíts ki, ha nem így van.
      Más senkiházi is van a testületbe, de eszembe se jutott volna veletek összehozni, mert azokat ti nem jelöltétek.
      Hol hibás a logikám?
      Ui: Eddig még senki nem tekintette mocskolásnak azt, ha a jelöltjeiket kötik a szervezethez. Pl: senki nem kérte még ki az öfétől, hogy Árpillával, vagy Gulyással mocskolják.
      Azért ez is sokatmondó!:)))

      Törlés
    4. Egy tökös jobbikos van az önkormányzatban, az is lány....

      Törlés
  2. Nem is lehet mást leírni. Felmutatni meg végképp nem lehet, csak ami felépült.
    Mit is épített Gulyás meg az Öfe-banda???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy mély mély zsebeket.DDD

      Törlés
    2. Mit épített Gulyás? LegóbóL

      Törlés
  3. Piti Jani megint nagyot alakít!
    Mindent egyszerre ünnepel.
    Ha már muszáj, hát egy füst alatt letudja. Még a majálist hozzácsaphatta volna...
    Szegény nyugdíjasnak nehogy kétszer kelljen emelni a megfáradt s@ggét...

    VálaszTörlés
  4. A kérdés az, hogy megint menyibe kerül ez nekünk? DJ árpád end DJ ej grékó a szinpad és hang technikáért, 500 000. Ki és berendezés 300 000. Meszelés, ablak üvegezés 400 000. Repi 200 000. Dupla kávé 600 000. Csepregi Éva 500 000. Egyéb femerülő költségek 200 000. Egészségügyi "kivonulás 500 000. Ha rosszul számolok ez 3 millió! Enyi pénze van a városnak? Az ÁSZ meg megállapit többszáz milliós hiányt? Ez a pénz, amit most szétszórnak elég lett volna a sportcsarnok világítás és parketta felujitásra, vagy a vizesblokk felujitására. Hja' kérem. Igy szórakozik (velünk) az ÖFE!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez most vicc?
      DJ árpádéknak nagyobb a gázsijuk, mint a Dupla kávénak?
      Így mulat Abony...

      Törlés
    2. Kár is volt más fellépót hívni!
      Árpilla ingyen is eldumálgat órák hosszat, ennyi pénzért meg szerintem három hétig be nem állna a szája.
      Már akit szórakoztat...

      Törlés
  5. Szerintem kioszthatnának még néhány dijat, mint az "fent" is szokás. Pl. Ne csináljunk semmit, abból nem lehet baj! Kapja a polgármester. Vagy: A leghozzáértőbb pénzügyi és városfejlesztési főfűtésszakértő! Kapja Wenczel. Teadélután a Magyar Kultura Napján a nem Magyar kulturáról! Kapja Márkus R. Zsolt. És még sorolhatnám. Hát nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagy a Leg-leg-leg...Önkormányzat díját.
      A legtehetetlenebb, a legkorruptabb, a legtékozlóbb, a legbal.......
      Van ezeknek egyáltalán vetélytársuk?

      Törlés
  6. Kedves Jani!
    Tudom, hogy olvasod a Fürkészőt. Igen neked írok, olvasd csak tovább.
    Szóval, ez a baj veletek Jani. Nemcsak hazugok vagytok, hanem ostobák is.
    Ostobák vagytok, és azt hiszitek, ilyen a világ is.
    Nem, Jani, csak ti nem tudtok gondolkodni, emlékezni. Rajtatok kívül minden abonyi emlékszik az elmúlt 25 évre. Minden abonyi tudja - talán csak a nyeretlen kétévesek nem - hogy ez a város mindig akkor fejlődött, amikor NEM ti vezettétek.
    Akkor épült, szépült, fejlődött.
    Na nem felhőtlenül, mert ti tettetek róla, hogy Ájtatos vezéretek érdekében megbuktassátok azokat, akik a város fejlődéséért dolgoztak. Az erkölcsökkel bizony komoly baj van, az kétségtelen. De érthető: gátlástalan gazemberek voltatok egytől egyig, akiket csak és kizárólag a PÉNZ, a konc, a préda érdekelt. Bármire képesek voltatok érte. Nem tudtatok mást, csak botrányt okozni, és elsíbolni, eltüntetni a pénzt, kitömni a haverok zsebét. A lelkiismeretetekkel nektek kell elszámolni.
    Ez is várostörténelem, megérne egy tanulmányt (Javaslom, hogy mielőbb készíts interjút Ájtatossal.)
    Nem írtál róla Jani, hogy hová lett a város pénze. Nem írtál arról, pedig történelmi oknyomozást igényelne, hogy miért van pénz mindig, amikor NEM Ájtatos a polgármester, és miiért nincs soha pénz, amikor Ájtatos felügyeli a kasszát. (Könyökig turkál benne?)
    Tudod Jani, még azt is elhiszem, hogy te nem vagy tolvaj, csak egy kis buta, akit évek óta megvezetnek, aki beveszi az összes ájtatos, szemforgató hazugságot, amit hall.
    Tudod, azért ekkora csúsztatás egy komoly (?) várostörténeti cikkben, úgy feltüntetni, összemosva, mintha mindent ti csináltatok volna...
    Mint korábban mondtam: hazug és ostoba.
    És még Ájtatos is megrótt. És amennyire én ismerem, ő nem "butuskának" titulált...
    Máskor, ha írsz, javaslom tartsd szem előtt Tacitus bölcs mondását:
    "Sine ira et studio"


    VálaszTörlés
  7. Abonyi lakosmárcius 17, 2014

    Ha összehasonlítom a mostani meg az előző városvezetést akkor azt kell hogy mondjam: Ciponak igaza van.
    Március 15 az nemzeti ünnep ! Gulyásék már megint szégyent hoznak a városra!
    Szerintem Balsai meg Kádas nem JOBBIK-os. Csak átverték a jobbikosokat, ahogy jó ügynökökhöz illik és röhögnek rajtuk. Persze ha a JOBBIK nem látja, azon nem lehet segíteni. Négy éve megvezettek mindenkit a Laminé iránti gyűlöletükkel, a naív JOBBIK-ot is.
    A FIDESZ meg Abonyban SZDSZ lett, ezt mindenki látja, mint ahogy azt is hogy tiszta III/III lett. Somogyi, Farkas, Bíró , Gondos , Krasznai ? Kik ezek? Azt hiszik hogy nem ismerik őket Abonyban?
    Az pedig hogy szétloptak mindent, hát már túlmegy minden határon !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Balsai mostanában a fidesz-felé dörgölődzik. Volt már fideszes is. (Pont az ne lett volna?) És most nagy titokban igyekszik felMelegíteni a Nyitrai-féle régi jó kapcsolatát.
      Mivel a szervezet feloszlatás előtti állapotban van (Herman dobta őket, Nyitrai meg nem vette fel), Gondos lejátszott, más írástudó meg nincs a csapatban, még esélye is van.
      Na, ha ez összejön neki, magasról lesajnálja a Jobbikos haverokat!

      Törlés
  8. http://www.heol.hu/heves/kozelet/nem-koltottek-luxusra-fuzesabonyban-543263
    Ájtatos Laca ismét hazudott!
    Nem kicsit, nagyon.

    VálaszTörlés
  9. Azért remélem, hogy a következő önkormányzat részletesen megnézi az elszámolásokat !

    VálaszTörlés
  10. Elég lesz már ebből a jobbikozásból!
    Hallottam egy a sajtóban igen jó pozícióban lévő hölgyet, aki egyszerűen idióta f@szpumpás bandaként aposztrofálta a jobbikosokat.
    Nos, ez a hölgy ha Pesten jár és dugóba kerül egyszerűen lefényképezi a telefonjával és máris rakja fel a fészbokjára, hogy a nácik miatt ismét beállt a város.
    Utána, két percen belül Lászka Ani és Csepi a blogger kedvelik és máris rendben van a dolog, teljesítve a napi kvóta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hosszú Nyelvmárcius 19, 2014

      Nem kell ilyen fészbukos megosztásra nagyon rágörcsölni!
      Mindenki biztos lehet benne, hogy szükség esetén a jobbikos popó is fényesre lesz nyalva. :)))

      Törlés
  11. tévénézőmárcius 22, 2014

    Micsoda pitiáner sumák pali ez a Sipos! Már szinte olyan jól hazudik, mint a főnöke.
    A csúsztatás nagymestere!
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy amikor úgy igazán magába fordul, szégyenli-e a pofáját, vagy minden ráfér a képére?
    Ritkán nézem a VTV-t, de most megnéztem a 25. évfordulót.
    Ugye tudja mindenki, hogy Füzesabony 25 éve város.
    Érdekes volt.
    Míg hallgattam Sipost, többször is ránéztem a falinaptárra, hogy nem tévedek-e, valóban 2014-et írunk?
    Mert az elmondottakból úgy tűnt, mintha 1990-es évben járnánk.
    Mert volt a Tanács, a tanácstagok (név szerint), a '80-as évek vezetői, úgy lettek felsorolva, mintha tegnap fejezték volna be a munkájukat.
    Aztán képszakadás, nagy semmi, elsuhant a 25 év, és itt vannak ők: a Sipos-Gulyás-Wenczel triumvirátus. És Sipos büszkén sorolta, milyen szépen fejlődött a város, mintha az ő érdemük lett volna.
    Komolyan mondom, hányinger!
    Pedig itt mindenki tudja, hogy csak akkor fejlődött Füzesabony, amikor NEM gulyás volt a polgármester, és NEM sipos az alpolgármester.
    Mint tudjuk, ezek csak a lenyúláshoz, meg a hazudozáshoz értenek.
    Megköszönte az ántivilág kádereinek a városfejlesztő munkát, és elmulasztotta megköszönni a két korábbi polgármester, Pásztor és Laminé, és testületeik munkáját.
    Lehet, hogy titokban az anyakönyvből is kiradírozta a nevüket?
    Nem csodálkoznék.
    Mire volt jó ez a 25. évforduló?
    Kitömték Wenczelt pénzzel, Sipos villoghatott, elmondhatta a kampánybeszédét, Gulyás meg újra lekötelezte a vazallusait.
    Méltatlan Füzesabonyhoz.

    VálaszTörlés
  12. Kósa Lajos szerint nincs a térképen Füzesabony.
    De arról nem beszélt, hogy Herman képviselő úr az elmúlt 4 évben mit hozott Abonynak.
    Tud valaki ilyet?

    VálaszTörlés
  13. old shatterhandmárcius 24, 2014

    Hogy mit hozott hernyó? Egy ÖFE-komonista Önkormányzatot, megtüzdelve még további néhány megélhetési senkiházival!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt most akkor úgy értsem, hogy együtt vették le Abonyt a térképről????

      Törlés
  14. A péntek programja:
    10 óra, Vona Gábor a Jobbik elnöke a piacnál Mirkóczki Ádám képviselőjelölttel.
    17.30, Deutsch Tamás az MTK elnöke, a Fidesz EU-képviselője a Közösségi Házban Nyitrai Zsolt képviselőjelölttel.
    18 óra, Bokros Lajos a Modern Magyarország Mozgalom elnöke, Horn Gyula pénzügyminisztere a Házasságkötő Teremben Szalóczy Géza képviselőjelölttel.
    Ebből az étlapból nem nehéz választani, mert csak az első lehetőség fogyasztható az utána következő kettő maradandó károsodást okoz.

    VálaszTörlés
  15. Figyelem! Figyelem!március 30, 2014

    Figyelem! Új Önkormányzat, figyelem!
    Gulyásék két marokkal szórják a pénzt!
    Minden vásárlást és felújítást kivizsgáltatni!!!!!!!!
    A körmükre nézni, de nagyon!
    Csak az számít, hogy kiürítsék a kasszát és ellehetetlenítsék a következő önkormányzatot!
    Gulyásék mindent megtesznek Abony ELLEN, amit csak lehet!
    Ezek után 20 évig itt semmi nem lesz!

    VálaszTörlés
  16. Mire van és mire nincs pénzáprilis 01, 2014

    Tisztelt képviselő-testület, kedves uraim!
    Lassan eljön az elszámolás ideje, a ciklus vége. Mit tudnak önök felmutatni, mivel fognak kampányolni?
    Javasolnék egy témát, amivel foglalkozni kellene, éghet emiatt (is) az orcájuk!
    Hová tették önök a megörökölt 800 millió Ft-ot?
    Nem szégyellik magukat, hogy sem ebből, sem másból nem jut havi 12 ezer Ft az idősekre?
    Rövidesen náluk kuncsorognak majd a szavazatokért!
    Szégyelljék magukat, hogy végleg megszüntették - alattomban! egy szó nélkül! szavazás nélkül! - a Laminéék által széles körben és ingyenesen bevezetett jelzőrendszert!
    Nagy dolog volt az időseknek, hogy egy gombnyomásra ott volt a segítség.
    Először fizetőssé tették, most meg azoktól is elvették ezt a lehetőséget, akik fizettek érte. Mert kifizették az idősek az árát!
    Lehet, hogy még azt a havi 12 ezer Ft-ot is kifizették, ami a készenléti gondozónő díja.
    De ha nem, ha ennyibe került a városnak az idősek biztonsága, hogy merték ezt megtenni???
    Gulyást még megértem, őt csak a rosszindulat vezeti és ártani akar a városnak mindenáron! Mindent megszüntetni, lerombolni, amit Lamiéék felépítettek, sóval hinteni be a helyét...
    De a képviselők! Akiknek az lett volna a dolga, hogy megállítsák ezt az ámokfutást, egy árva szót se szólnak??? Sunnyognak, lapítanak, gazsulálnak?
    És udvarolnak a nyugdíjas klubokban?
    És mernek még önök ezek után képviselőnek jelentkezni???
    Nem ajánlanám....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérjél rá az Államtól pénzt, pl nyugdíjemelés formájában. Ja, az minden évben van? Akkor mi a probléma? Erre sem adnak az önkormányzatnak, mint ahogy egyéb kötelező feladatra sem. Ennyit az Orbán-kormányról.

      Törlés
  17. Mire van és mire nincs pénz? Mielőtt véleményt mondunk valamiről nem árt ha tájékozódunk!!!! 1. Működik a jelzőrendszer!!! 2. Nem Füzesabony működtette, hanem Mezőtárkány. 3. A vonalak élnek, a gondozónők ingyen dolgozna, Füzesabony meg tárgyal a folytatásról. 4. Te meg aludj jól, és ne legyen rá szükséged.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na most akkor működik vagy nem ? Az előbb Csakszólok azt írta hogy nem működik, nem adnak rá pénzt.Ez a Névtelen azt írja hogy működik cska a gondozónők ingyen dolgoznak , meg hogy Füzesabony tárgyal a folytatásról. Most határgyal akkor megszünt? Mert én is úgy tudom hogy megszünt, mégpedig Abony (Gulyás )miatt . Ingyen Krisztus koporsóját sem őrizték.....

      Törlés
    2. Fel vagyok háborodvaáprilis 11, 2014

      Csúsztatsz Névtelen!
      Füzesabony működtette egészen addig, amíg Gulyás és bandája át nem adta a teljes idős gondozást Mezőtárkánynak.
      Emlékszel?
      De azt ugye te is kapisgálod, hogy a füzesabonyi idősek az abonyi önkormányzat feladata. Annak kéne lenni.
      Ugye azt te se gondolod komolyan, hogy a tárkányiak egyeztetés nélkül döntenek abonyi kérdésekben?
      Csak hát nagy itt a sunnyogás, csúsztatás, meg a hazudozás!
      Gulyás a mai napig nem bocsátotta meg az időseknek, hogy a Laminé polgármester asszony hívására mentek, és örömmel vettek részt a rendezvényeken.
      Mit is mondott: leeszik a tetőt az unokáink elől, vagy valami hasonló baromságot.
      Az a pénz, amit Wenczel képviselő úrnak fizetnek egy-egy alkalommal a hangosításért, az összes füzesabonyi idős ember problémáját megoldaná.
      De az idősekre nincs pénz.
      Wenczelre van.

      Törlés
  18. Hamarosan, fél év külföldi munka után hazatérek egy kis szabadságra. Kíváncsi leszek mennyit pusztult a város, bár az ittenieket olvasva túl sok jóra nem számítok...

    VálaszTörlés
  19. Beszédképtelenáprilis 11, 2014

    Végre bizonyított a Gondos csapat! A kiváló eredmény miatt már hétfőn a szőnyeg szélén álltak. Valszeg ismételt oszlatás és új elnök lesz. A hírek szerint legfontosabb az anyagi háttér és a legnagyobb helyi támogatójuk lesz az új csoportvezető. Nos ez a vállalkozó szakmáját tekintve nem tehenész és nem is oly rég még Korózs embere volt, de Deutsch Tamás előadásán már az első sorban ült.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Győzött a JOBBIK Füzesabonyban ! Ez a helyi SZDSZ-FIDESZ-t ismerve nem csoda! Pénzéhségükben a rágalmaikkal meg a hazugságaikkal tönkretették Abonyt, csoda, hogy egyáltalán szavaztak rájuk . Illetve rájuk nem, csak az Orbánra meg a kormányára.
      Ősszel jön a JOBBIK egy tisztességes csapattal. Remélem Balsai meg Kádas nélkül meg a rágalmazó Bíró is eltűnik!

      Törlés
    2. Jön a JOBBIKáprilis 11, 2014

      Megbuktak Gondosék! Ősszel meg még jobban ha ez a Gondos meg Bíró lesz a FIDESZ! Én a lokálpatriótákra szavazok ha indulnak ha meg nem, a JOBBIKRA ! Ideje eltakarítani ezt a tolvaj bandát!

      Törlés
    3. Pedig már a fiúk hosszú nyelvekkel csápoltak a győzőnél.
      Remélik, hogy nekik is jut a koncból DDD

      Törlés
    4. Szegény vállalkozónak is élni kell...DDD

      Törlés
  20. https://www.youtube.com/watch?v=V-0fMhOGfno
    Ismerős füzesabonyi arcok tűnnek fel a hátsó fertályon, úgy 2.16-tól.
    Bírót nem lehet a háttérbe szorítani!

    VálaszTörlés

Komment: