2014. február 19., szerda

A bűnös mindig fél ....

Hát igen.  Sokan felhívták a figyelmemet a mi Lacink egyik nyilatkozatára, amit a szervilis Laci-Tv-nek tett. Már megszokhattuk azt a sűrű nyelvcsapás sorozatot, amit a média lógó nyelvű szakmunkás szervilistaként  bemutatott, viszont volt a riportban egy visszatérő momentum. A mi hazudozó Ájtatosunk  többször is elmondta, " nem akarok börtönbe menni" . Hát igen, a bűnös mindig fél.

Közelednek a választások, a zabszem meg egyre kevésbé fér be....  Ha csak az elmúlt 3 évet nézzük, a mi Lacinknak van oka a félelemre. Bizony,  nagy az esély rá, hogy a bűntársak kiszorulnak mindenhonnan, nem lesz a ki megvédje a mi korrupcinkat. Ezért is jár mostanában a FIDESZ vagy a JOBBIK gyűléseire, jópofizik, próbál vegyülni.  Érzi, hogy a jó kommunistákkal, Bíróval, Hermannal, Balsaival kötött paktum mára széthullott, ezek a hitványságok is szemétdombra kerülnek , vele együtt....  És borul a bili.
Nem véletlen, hogy meghátrált a mindenkit felháborító Lőtér mutyi ügyében,  már megelégszik azzal, hogy a  város maradék pénzét elsíbolják , lehetőleg még gyorsan. Ötleteket vár, mindegy, a lényeg és jelszó: 20 % .

Új összefogás készül . Az álJobbikos Balsai, a fideszes Bíró, a köpönyegforgató Árpilla, és Ájtatos tizkarommal kapaszkodnak a hatalomba, hiszen  munka nélkül, zsebbe jól fizet.....  Eltünt már 400 millió és mit lát a kedves Olvasó Füzesabonyban ? Fejlődést?  Kulturális pezsgést? Beruházásokat, munkahelyeket biztonságot ?
Mindazt, amit az előző lokálpatrióta önkormányzat létrehozott, ezek lerombolták, bemocskolták, tönkretették. A pént pedig, amit meg kellett volna tízszerezni, vagy értelmes, a közösséget szolgáló célokra fordítani, eltüntek az ájtatos mély zsebekbe, a haveri segítséggel.

Érdemes megfigyelni azt a bűnsegédi magatartást például, amit az áljobbikos Balsai képviselt, aki képmutató módon adja ki magát a radikális JOBBIK képviselőjének, miközben a Korrupci kegyeiért sündörög.  Nagy egyetértésben szavazták meg Vasbunda tolvaj költségvetéseit, elherdálásait, pazarlását. Na ez volt a baj Laminéval, ez volt a baj az előző önkormányzattal. Nem lehetett lopni. Akkor.

A hazug tolvaj fél.  Fél és sündörög. Akik ott voltak a Jobbik kampányrendezvényén, hallhatták a dr. Orosz Miháynak , Érpatak polgármesterének véleményét, aki 300 millióból gazdálkodik és 30 milliót tud megtakarítani és a falura fordítani. És azt is hallotta, mi a véleménye egyes polgármesterekről, akik állandóan önhikiért kuncsorognak és mindig veszteségesek. Lopnak.  És sokan hallották, ahogy a mi Lacink  elmondja minden hülyének, hiszen Füzesabonyban, nála más a divat....

Közeleg a választás, a zabszem egyre kellemetlenebb, a számonkérés - ha a város is úgy akarja - nem marad el.....  Van mitől tartania, nem csak Korrupci Lacinak...

Én ugyan nem szavaztam rájuk....

35 megjegyzés:

  1. Tegnap az Összefogás rendezvényén is ott sündörgött Vasbunda.
    Szép kis társaság jött össze.
    Szerintem Ájtatost már csak a feje viszi, tekintete teljesen kifejezéstelen.(Demencia, harmadik fázis.)

    VálaszTörlés
  2. A tolvaj, a rabló mindig fél. Félti a rablott kincset. Érthető.

    VálaszTörlés
  3. Ezért jár Ájtatos Kanosszát. Minden politikai fórumon ott van, minden jelölthöz dörgölőzik.
    A rossz nyelvek szerint minden jelölt kap egy ajándék Ájtatos-fotót. Azzal, hogy nem lehet tudni, melyik pártiroda falára kerül.

    VálaszTörlés
  4. Aki hazudik, az lop is... Tudjuk.

    VálaszTörlés
  5. A komcsi rendezvényen Gulyás azt kiabálta Wenczelnek hogy "Vedd le a nagy fejed Árpi mert nem látunk!" . Mindenki röhögött rajtuk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gulyás úr hozzászólása igazi, nagy formátumú politikusra vall. Ezzel is jelezte széleskörű tájékozottságát és lényeglátását. Mindannyian büszkék lehetünk a polgármesterünkre.

      Törlés
  6. Sajnos,hogy hagyjuk őket , még azt is ellopják ami már nincs.Rég el kellett volna már zavarni az egész társaságot és egy előrehozott választással új embereket oda ültetni, bízva benne,hogy Füzesabony érdekeik fogják képviselni.

    VálaszTörlés
  7. Az a baj, hogy még mindig van aki hisz ezeknek. Az emberek nem tanulnak.

    VálaszTörlés
  8. Ha rajtam múlik el lesznek zavarva az ősszel, csak legyen olyan aki indul. Mert akiket hallok, azok se jobbak. Legjobb lenne Laminé még mindig, ők legalább nem loptak meg csináltak is valamit.

    VálaszTörlés
  9. Én is hallottam mennyire félnek Gulyásék. Már mindenkivel összeállnának. Pl. a sportbálon volt a nagy egyeztetés és finomhangolás az ÖFE és a Fidesz között. Sipos és Wenczel tárgyalta le a dolgok menetét, Zsoltival és Istvánnal. Mindenben egyetértettek, nem sok nézetkülönbség volt. Pilla külön kiemelte, hogy egy dolog jöhet nagyon rosszul a közös csapatnak ha a Vasorrú elindul polgármesternek. Ebben is nagy volt az egyetértés és meg is állapodtak, minden eszközt felhasználnak, hogy megakadályozzák a Vasorrú indulását.
    Szerintem meg : Hajrá Noémi!!
    Aki látta mi történt Gulyásék alatt az önkormányzatban, nem tehet mást mint rád szavaz.
    (Már most nagy a félsz a hivatalban, mindenki helyezkedik, megkezdődött a nyilvános nyalások időszaka.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyobbra nyithatná a száját a Vasorrú! Addig is...

      Törlés
  10. Amit Gulyás mikrofonálványa városi TV címen csinál azt még Obersovszky is megirigyelné...
    Ekkora seggnyalást....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azelőtt Laminé seggét nyalták: pl. " Két barátnő beszélget stb.

      Törlés
    2. Ilyen gonosz a világ!
      Csak a popsi változik.

      Törlés
  11. Abban igaza van a Fürkészőnek, hogy Gulyás meg Wenczel egyfolytában hazudik.
    Én is azon csodálkozom csak hogy még van aki hisz nekik.
    Már sokszor bebizonyosodott hogy minden szavuk hazugság, csak a lopás meg a lopás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tévedsz, nem hisz már nekik senki. Csak vannak néhányan, akik úgy tesznek, mert függenek tőlük valamilyen szinten.
      Így élünk.

      Törlés
  12. A fűtésszerelő szakember. HAHAHA
    Röhögök , de kellett neki az állás mert Sós már kiesett a pikszisből.
    Sebaj van új segg..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azt kérdezném tisztelettel: Mennyibe kerül Füzesabonynak az Árpilla állása???

      Törlés
  13. Azért valakik pedig biztosan jó esélyel pályázhatnak a börtön kosztra. Korupci, Főfűtésszakértő árpilla, és más, uszodabetemetést megszavazók. Nem tudják megúszni, nincs hol, betemették!

    VálaszTörlés
  14. Úgy hallottam Wenczel nem mert elmenni a sportbálba. Pedig azt mondták, még Gondos, a köztudottan jobboldali Árpád barátja is ott volt. Lehet, hogy tényleg fél, vagy nem volt más partnere akivel elmenjen?

    VálaszTörlés
  15. Érdeklődőfebruár 22, 2014

    Mi van már az ÖFE- kertbarátoknak kiosztott 50 milióval? Szinpadra, meg hangteknikára? Röhej! Külömben meg én is kertbarát vagyok, nekem is jó volna vagy 10 milió, mondjuk, terepjáróra!

    VálaszTörlés
  16. Én azon röhögtem, hogy Gulyás nem szereti a blogodat Cipó!
    Érthetetlen....
    Persze a sajátjukat nem fikázza, nem is emlékszik már rá, hogy befírolták a szerencsétlen hülye csepi 67-et, és ezzel ők kezdték a blogolást.
    Persze amikor önkormányzatra kerültek megszüntették a blogot gyorsan.
    Gulyás is úgy van ezzel, mint a veterán k@rva a szüzességgel: mindenki emlékszik a környezetében az előéletére, csak ő gondolja azt magáról 80 évesen, hogy fiatalon szűziesen élt. :::)))

    VálaszTörlés
  17. Tényleg csak 400 milla van már csak meg ? 400-at meg eltüntettek? Azt látom hogy Laminéék csináltak valamit de ezek hova tudtak 400 milliót eltüntetni?
    Elképesztő!
    Remélem tényleg kivizsgálják mert ez lopás!!!! A Laminét rágalmazták Atkárit meg Kotánt elmondták mindennek, de azok legalább csináltak valamit! Közben meg kiderül hogy csak hazudoztak a pénzre mentek .
    Tolvaj hazug banda ez!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tévedsz!!!
      Már annyi sincs!

      Törlés
    2. Itt lenne már az ideje a valódi elszámoltatásnak, én is azt mondom. A 400 millió úgy úszott el, hogy azt észre se vettük. Ha két kézzel szórták volna ki a hivatal ablakán, akkor se sikerült volna ennyi idő alatt így elb@szni azt rengeteg pénzt.
      Jó lenne tudni, hogy kinek a zsebe dagad tőle erőteljesen.
      Az jöjjön, aki elszámoltatja ezt a tolvaj bandát!

      Törlés
  18. Csalódott tévénézőfebruár 24, 2014

    Kezdettől fogva-1994 decemberétől-érdeklődéssel és őszinte szimpátiával figyeltem a VTV működését és örültem a szakmai sikereinek. Így nagyon-nagyon boldog voltam, mikor 1998 januárjában, kiépült a stúdió és a vezérlő és vágószoba , utána szívmelengető volt az a tudat, hogy 2002-től a műsorkészítés a legmodernebb digitális technikával történik és Városi Televízió kábelen sugározza műsorait, amely a település mintegy 1500 lakásában fogható.
    Csodálatos abban a tudatban élni, hogy a Városi Televízió jelenleg az egri és a gyöngyösi tévék mögött a megye harmadik televíziója.
    2003-ban elnyerve a Honvédelmi Minisztérium pályázatát 2 X 30 perces film készült a külföldön szolgáló magyar katonákról,Misszió címmel. Akkor úgy éreztem egy szív és egy lélek vagyok a VTV stábjával , olyan érzésem volt mintha én is velük mentem volna Koszovóba vagy a Sínai-félszigetre. Embertelenül sok siker és semmi kudarc. Kivéve azt a kis „bakit” 97-ben, mikor Gulyás Laci frizuja rakoncátlankodott a választási műsorban.(Mondd kis kócos??) Persze mindezt elfeledtette velünk Bárdos Andris meghívása és az a csodás választási vita. Utána 2004 májusában a televízió munkatársai tanulmányi körúton jártak az Egyesült Államokban és elsajátították az etikus műsorgyártás alapelveit valamint ,megismerkedtek Wahorn Andrással.
    Szóval én nagyon szerettem-szeretem a modern televíziót és ide sorolom a miénket is.
    Márkus Robi nagyon ott volt szakmailag, mikor kulturális műsorokat és monstre beszélgetéseket, nagyinterjúkat készített VTV-s korában. Később Ő eltűnt a műsorokból és rádiózni kezdett. Manapság újra többször találkoztam vele a képernyőn és mondhatom nagyon tetszenek a teaházas beszélgetései.
    2006 előtt nagyon haragudtam azokra, akik úton-útfélen Gulyás urat szidták és vele együtt persze Blahó, Zana, Lassú, Koczka, Hudák, Valyon, Sipos, Wenczel , Eperjesi és Hajdú József urakat, csak azért mert baloldaliak voltak mert a TV-ben Én csak jót láttam róluk.
    2006-tól nem értettem, hogy Wenczel úrék miért nevezik Lami TV-nek a VTV-t és azok pedig válaszul miért bojkottálják a város újonnan alakult civil szervezetét és ezek válaszul miért ócsárolják a VTV-t a füzeshevesváros blogon? Főként az a könyvtáros Marika. Később meg azt nem értettem, hogy miért jelenik meg egy képviselő sötét napszemüvegben és cigánykalapban és bizonygatja, hogy Ő egy maffiózó. De ennek előtte csak a polgármester asszony jelenhetett meg, így két barátnő uszoda utáni megbeszélésévé alakult a műsor.

    VálaszTörlés
  19. Csalódott tévénézőfebruár 24, 2014

    Kicsit később, úgy 2010 nyarától kezdve már többé nem jelenhetett meg a polgármesterasszony a VTV-ben, de helyette legalább beszélhetett Bíró Imre és Kádas.
    Ősztől ismét visszatért a képernyőre Gulyás úr és akkor kezdtem megnyugodni, reméltem minden visszatér a régi kerékvágásba! Most már azokat utáltam, akik Laca TV-nek kezdték hívni a VTV-t csak azért mert néhányszor szerepelt benne a Gulyás úr.
    Nagyon nem szeretem azokat sem, akik folytatólagosan Obersovszky Péterhez hasonlítják a riporter asszonyt. Tudják ezek egyáltalában milyen nehéz egyensúlyozni a politika szküllái és khrübdiszei között?? Nyilván nem.
    Báááár el kell mondjam, mostanában néha elbizonytalanodom, verítékezve ébredek éjnek-évadján, egyszóval kételyek gyötörnek. Igaz, nekem nagyon szimpatikus a polgármester úr, de mégis, hátha, ott motoszkál a kisördög. Jönnek sorban az eseménye és Én csak sodródom. A riporter asszony azt ígérte, hogy a polgármester asszony minden bírósági ügyéről hírt adnak. Utána láttam, hogy a polgármester asszonyt felmentették egy ügyben, jogerősen és mikor erről szeretett volna nyilatkozni nem engedték. Nyílt levelet kellett írna. Miért, kérdeztem magamtól.
    Később a polgármester asszony másik ügyében azt ígérte a riporter asszony, hogy minden tárgyalásról közvetítést adnak, mert a Füzesabonyi Bíróság tárgyalja az ügyet. de nem így lett mert csak az első napról számoltak be és ott is csak az ügyész beszédét adták le, azóta semmi. Pedig úgy hallottam több tárgyalási nap is volt, sőt a TV is elment ,de mikor a Gulyás urat figyelmeztette a bíró, hogy csak az igazat szabad mondani a polgármester úrba beleszorult a szó. Persze azóta se tették adásba. miért kérdeztem magamtól.
    Aztán olvasom az újságban, hogy az Ász jelentése elmarasztalta a polgármester urat. Gondoltam nézem a közvetítést, mert úgy gondoltam, hogy a Bíró Imre meg a Kádas, meg a Balsai majd jól kérdőre vonják a polgármester urat . Persze nem szóltak azok egy szót sem, pedig négy éve kb. hatszor voltak benn a TV-ben, hogy az Ász jelentés így meg úgy meg amúgy.
    Bíztam a riporter asszonyban is, no majd az Editke rákérdez az igazságra és oda tarja mikrofonját a polgármester úr orra alá. De már hetek óta semmi.
    Elbizonytalanodtam! Sok gondolat megfordult már a fejemben és bevallom néha az is, hogy a riporter asszonyék falaznak a polgármester úrnak. Segítenek takargatni a szennyest. De miért tennék, pusztán azért, mert élni azért kell, vagy szánalomból, önös érdekből, évezredek óta rögzült szervilizmusból?
    Később elhessegetem ezt a gondolatot .
    Nem tudna valaki segíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebben az írásban a válasz is benne van.

      Törlés
  20. Tévés Dilemmákfebruár 24, 2014

    Én inkább csak azt kérdezném meg, hogy mennyibe kerül ez a szervilizmus, akarom mondani ez a várositévézés nekünk, füzesabonyiaknak?
    Estleg még azt kérdezném meg, hogy nem lehet-e esetleg, hogy ezek a tévések szerepet tévesztettek? De erősen ám!
    Lehet, hogy azt gondolják, ők csinálják a politikát, ahelyett, hogy korrektül, kiegyensúlyozottan közvetítenek róla?
    Kérdem tisztelettel: Van nekünk szükségünk erre a folyamatos sz@rkavarásra?

    VálaszTörlés
  21. Lehet, hogy hiányoztak arról az óráról, amikor az etikát tanították.

    VálaszTörlés
  22. ki tartja - ki nyalja?február 24, 2014

    Érdekes a szitu kedves Csalódott Tévénéző.
    Évek (évtizedek óta) titulálják seggnyalónak a csapatot. Csak annyi a különbség, hogy erről mindig az aktuális ellenzék nyilvánít véleményt, akik önkormányzaton vannak, azok meg odatartják.
    Van egy fogadásom az idei választások utáni helyzetképre. Konkrétan, hogy a győztes tartja oda megint.

    VálaszTörlés
  23. old shatterhandfebruár 24, 2014

    Olvasva a mai ujságot, melyszerint Füzesabonyban tovább nyujtózkodtak, min ameddig a takaró ér, /ÁSZ jelentés!/. Több százmilliós hiányról van szó, 2010 és 13 között. Ha ez igaz, márpedig bizonyosan, akkor mi történt itt az elmúlt három évben? Milyen beruházásokra költöttek 1,1 milliárd ft.-ot? Mit fejlesztettek itt az elmult 3 évben? DE akkor meg hol a lóvé? Ez qurva sok pénz! Az is lehet, hogy a főfűtésszakértő városfejlesztő és pénzügyi bizottsági elnök Wenczel nem ért semmihez? De hát van irodavezető is? Az se? És mi van a füves józsi értkteremtő, anyagáras munkáival? Hova tüntek 10 milliók? No meg hol volt/van a felügyelőbizottság? Kik is a tagjai? Meg az elnöke? Mi is a feladatuk? S mindezek után a kérdés, ezek jelentgették fel Laminét? Aljas, mocskos banda. Lehet, hogy már jó ügyvédet keresnek maguknak? Lehet, hogy szükségük is lesz rá? Csak sajnos a város pénze, a mi pénzünk oda! Az ő regnálásuk alatt /12 év/ soha semmit nem fejlődött a város. A Laminéék idejében elindult a fejlődés. Most megint vissza fejlődtünk! A város ellen csőd eljárás indul. Meddig tűrik még ezt az abonyi emberek?

    VálaszTörlés
  24. Egyik régi ismerősömmel futottam össze tegnap és nevetve mesélte minek volt szemtanúja szombaton. Ugyanis szombat reggel támogatói aláírásokat segített gyűjteni a füzesabonyi piacon, mert tagja Nyitrai Zsolt kampánycsapatának és egyébként is a rezsicsökkentés támogatója. Úgy 1/2 10 környékén odaállt Ájtatos Laca a rozzant Opellel és jelentkezett a magyar csapatba. Zsolttal sustorgott és mindenkivel lekezelt. Osztotta az észt, nekik is meg Zsoltnak is.
    Mert neki már van tapasztalata, hogyan kell megnyerni egyéni körzetet és különben is sokkal többet kellene foglalkozni a civilekkel és a helyiek problémájával.Utána felajánlotta azt is, hogy koszorúzzanak együtt kedden a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján, úgy mint tavaly. Meghívót már két hete megkapta Somogyitól. És nem küldtétek el és tényleg megint együtt koszorúztok? Kérdeztem egykori SZDSZ-es barátomtól.
    Hülye vagy? A polgármester úr nagyon sokat tett a városért. Ő hozta egyenesbe a várost Laminéék dúlása után, megteremtette a békét, kifizette az adósságot.
    Na, ez volt az a pont mikor faképnél hagytam ismerősömet, nem láttam értelmét vitázni. Az agymosás megtette hatását. Elválásunk előtt még elmondta, hogy szombat délelőtt még egyszer találkozott Lacával, de akkor már két, műanyagpálcára rögzített Jobbik feliratú lufi volt a kezében és épp a Ramovill ajtaján ment befelé.
    Hogy ájtatosnak mi minden ráfér az arcára?

    VálaszTörlés
  25. Ha egy tetszőleges város 100%-os tulajdonú KFT-je törvénytelenül működik, akkor kinek kell lépnie az ügyben?
    Ha a KFT vezetése fekete kasszát működtet az nem törvénytelen?
    Ha a dolgozók túlórapénzüket zsebbe kapják, akkor az törvényes?
    Honnan lehet tudni,, mennyit vesz fel a vezető?
    Az önkormányzat törvényesen tömi ki 100 milliókkal ezt a KFT-t?
    Nem csupán pénzszivattyúnak használja ?
    Végül, hogyan lehet az , hogy mindenki tud a visszásságokról csak a felügyelőbizottság tagjai nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak egy ok lehet! Ha Ők is benne vannak.

      Törlés

Komment: